FLOW

flow-festival6

flow-festival9

Ray-Bans / Levis’ Jacket from Zalando* / Banana Republic dress / Converse Shoes

flow-festival8 flow-festival4 _MG_7544 flow-festival3 flow-festival11 flow flow-festival7 _MG_7537 flow-festival13

Yksi kesän odotetuimmista viikonlopuista meni taas ihan hujauksessa. En edes muista kuinka mones Flow tämä kohdallani on, mutta se ehdottomasti kuuluu joka kesään. Flow on itselleni huomattavasti enemmän kuin festari, se on vähän kuin kesäleiri jonne kokoutuu kaikki kaverit ja tutut vuosien varrelta. Siellä on kiva hengailla aamusta iltaan ja parasta on että pääsee vielä helposti yöksi kotiin. Ruokatarjonta oli tänä vuonna jo liian hyvä! Farang, Levant, Sandro, Chalupa… Loistavia food truckeja oli niin paljon että valinnanvaikeushan siinä iski. Perjantaina maistelin Richardin kärryn antimia ja eilen päädyttiin taas tuttuun ja turvalliseen Levantin Meze-lautaseen.

Tämä vuosi erottautui edellisistä Flow-vuosistani, sillä skippasin suosiolla jatkot ja lähdin jo hyvissä ajoin ennen puolta yötä kotiin nukkumaan. Kroppa kiittää, sillä eipä paina väsymys nyt pitkän festariviikonlopun jälkeenkään. Kiitos kaikille teille jotka tulitte piristämään viikonloppuani. Terkut myös sinulle, jonka suloinen poikaystävä tuli ottamaan kanssani yhteiskuvan sinulle! ♥

Flow Festival is definitely one of the biggest highlights of the summer. It’s the coolest festival in Finland, if you ask me. It’s located in 2 metro stops from the city centre and it’s much more than just a festival. To be honest I love to go there to meet friends, because everyone is there. The food selection is beyond amazing and the area is decorated beautifully. If you ever visit Helsinki during the summertime (you should!), make sure to attend Flow Festival at least once – you won’t regret it. 

flow-festival5

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Natali August 15, 2016

  Beautiful photos, glad that you’ve enjoyed Flow! I love summer festivals and an uplifting/ inspiring vibe that comes with them. :)

  http://www.lartoffashion.com/2016/08/15/zaful-dress/

  Reply
  • Alexa August 15, 2016

   Thanks :) Exactly ! xx

   Reply
 2. Swantje August 16, 2016

  Lovely pics :-)

  Really like your green bag <3

  Love,
  Swantje from http://www.swanted.de/

  Reply
  • Alexa August 16, 2016

   Thanks so much :) xx

   Reply
 3. Ev August 16, 2016

  Always love your photos! :)
  http://www.evdaily.blogspot.com

  Reply
 4. Paulina August 16, 2016

  Terkut tuli perille, kiitos kovasti niistä! <3 Harmi kun itse missasin Flowt, mutta ihanaa kun poikaystäväni tuli juttelemaan sinulle, yhteiskuva oli ihan huippu. :) Ihan mahtavaa jatkoa ja onnea kirjasta!

  Ps. Blogisi on todella viihdyttävä ja täynnä kauniita kuvia!

  Reply
  • Alexa August 16, 2016

   Hei ihan huikeeta että yhteiskuva tuli perille! Ihana poikaystävä sinulla, mä olin ihan hämmentyneenä :D Voi kiitos ihana! xx

   Reply