Floor in The Making

Tulin juuri asunnolta, enkä malttanut olla postaamatta! Kuvat on vähän mitä on, mutta ehkä näistä saa jotain selvää. Lattia on tosiaan keittiössä ja olohuoneessa viimeisiä viimeistelyitä vaille valmis, ja seiniin maalataan parhaillaan ensimmäistä värikerrosta.  Ensimmäistä kertaa asunto alkaa kunnolla hahmottumaan ja näen tässä meidän kodin, enkä vain remppatyömaata. Olen niin innoissani, että en oikein tiedä mitä sitä kirjottaisi. Jännää kuinka tunneskaala menee ääripäästä toiseen, sillä nyt viime viikon negailut on jo menneen talven lumia. Menen viimeistään torstaina uudestaan katsomaan projektin etenemistä, ja otan sillon lattiastakin parempia kuvia! :)

I just came from the apartment and I’m so excited I don’t know what to say! They are already installing the floor and it’s gorgeous! The floor is everything I wanted and beyond. It’s nice to see the project progressing and I’m already seeing our future home here, not just a construction place.  They also just started painting the walls, so I guess I need to go back soon to check the results. I’ll keep you updated! 

 

floor floor2
Lattia on tosiaan suomalaisen Timberwisen Tammi Herringbone -parketti, jota ihastelin jo aikoinaan Ravintola Brondassa. Sävy on “Handwashed cream” , mutta se ei tule oikeuksiinsa näissä kuvissa. Myöhemmin lisää!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 comments

 1. Alisa December 9, 2014

  Vau, tosta lattiasta tulee kyllä upee! Sun remppapostauksien perusteella teille taitaa valmistua just mun unelmakämppä :-D

  Reply
  • Alexa December 9, 2014

   Ah se on niin hieno! :D Ihana kuulla hei, siitä tulee näyttää tulevan myös meidän unelmakämppä! ;) xx

   Reply
 2. Kata December 9, 2014

  oi rakastan kyllä tätä sun blogia kaikin puolin, mutta ehdottomasti parasta tässä on tää remppablogi! Ihana seurata miten teidän remppa edistyy ja miten innoissasi jaksat olla tästä kaikesta. En malta odottaa lopputulosta ja kaikkia niitä sisustuspostauksia, tsemppiä vaan kaikkeen! :)

  Reply
  • Alexa December 9, 2014

   Voi kuinka kiva kuulla, kiitos kovasti! Apua mitä mä keksin kun remppablogi loppuu :D xx

   Reply
 3. Sini December 9, 2014

  Hei Alexa!

  Kiitos mahtavasta blogista. Inspiroit mua blogillasi todella paljon. Etsitään poikaystäväni kanssa vähän samanlaista remonttikohdetta kun teillä, mutta kyseiset kohteet tuntuvat olevan kiven alla. Olisiko sulla antaa vinkkiä, että mistä tällaisia kohteita kannattaa etsiä? Oikotie, Etuovi jne. on jo useampaan kertaan koluttu.

  Reply
  • Alexa December 9, 2014

   Voi kuinka kiva kuulla, kiitos! :) Täytyy sanoa että remppakohteen etsiminen on kyllä todella pitkäpinnaista hommaa! Etsittiin nimenomaan Etuovesta ja Oikotieltä joka ikinen päivä kämppiä, ja kummankin asunnon ilmoitukset olivat surkeat. Tämän uuden asunnon ilmoituksessa ei ollut edes kuvia! Eli siis käydään vaan katsomassa kaikki potentiaaliset, ja intuitiolla mennään :) xx

   Reply
 4. Doppwoman December 9, 2014

  Lattia näyttää tyylikkäältä ja kuvio on erittäin hieno!

  Reply
  • Alexa December 9, 2014

   No eikö vaan! Olen niin tyytyväinen:) xx

   Reply
 5. Nuppu December 10, 2014

  En ois ite uskonut koskaan sanovani kalanruotoparketista näin, mutta toi lattia on upee!

  Reply
  • Alexa December 10, 2014

   No eikö vaan!!! :) xx

   Reply
 6. Sara December 10, 2014

  Heippa! Juuri vasta löysin tämän remppablogisi ja mielenkiinnolla jään seuraamaan remontin edistymistä! :) En äkkiseltään löytänyt tietoja asunnon koosta, eli siis minkä verran asunnossa on neliöitä? Entä missä päin Helsinkiä asunto sijaitsee?

  Kiitos ja tsemppiä remppaan! :)

  Reply
 7. Miia December 10, 2014

  Todella tyylikäs lattia! Remonttikohdetta Hki keskustasta täälläkin etsitään kuumeisesti, joka päivä on yhtä vuoristorataa – joskus menee hermot, toisinaan taas usko palaa, että sopiva asunto löytyy :D

  Reply
  • Alexa December 10, 2014

   Tyypillistä, ymmärrän tuskasi! Kyllä se oikea tulee sitten kohdalla kun on tarkoitettu! ;) xx

   Reply
 8. soofia December 10, 2014

  Huikeen näkönen kyllä tuo lattia! Odotan innolla sen näkemistä valmiissa asunnossa ja sisustuksessa :)

  Reply
  • Alexa December 10, 2014

   No eikö vaan! Sama täällä :) xx

   Reply
 9. S December 10, 2014

  Edellisen postauksen jälkeen, pari yötä sitten, näin unta että olin teillä kylässä tuolla uudessa asunnossa (ihmettelin siinä unessakin että miten ihmeessä olin sinne päätynyt… :D) ja nimenomaan tarkasteltiin tuota uutta parkettia! Olittekin laittanut sitä vaan keittiöön jonkun 1 x 1 m alueelle ja muuten lattia oli sellanen sinapinkeltainen muovimatto :D Että onpa ihanaa nähdä miten hyvältä toi oikeesti näyttää! Oonkohan mä lukenu vähän liian innokkaasti tätä blogia kun tuolla lailla unissakin alkaa jo pyöriä…

  Reply
  • Alexa December 10, 2014

   Haha ihan sairaan hyvä! Musta on aina ihan parasta kuulla että oon päässyt lukijoiden uniinkin :D xx

   Reply
 10. Sofia F December 11, 2014

  Voi kun se on ihana, ja valmiina sitten täydellinen! :)

  Reply
 11. Aina December 11, 2014

  Voi ihana minkä näköinen asunto teille onkaan tulossa! Me päästään nyt vuoden alussa muuttamaan vastarempattuun kaksioomme Etu-Töölössä ja on mahtavaa fiilistellä sitä ja teidän muuttoa seuraamalla tätä blogia. Mun sairaan ison asunto- ja sisustuskuumeen huomaan varmaan siitä, että oon vielä superpaljon kiinnostuneempi remppablogista kuin alkuperäisestä, vaikka ihana on sekin :)
  Huikeesti tsemppiä remppaan, pidä meidät ajantasalla. Sitten kun on valmista, odotan innolla sisustuspostauksia, joita ei voi olla liikaa ;)

  Reply
  • Alexa December 11, 2014

   Voi vitsit, onnea teillekin! Kiitos paljon! Jää kyllä tyhjä kolo mun blogiin kun remppablogi loppuu, tosin sisustuspostauksia tulee senkin edestä sitten ;) xx

   Reply
 12. Olppa December 13, 2014

  eiks teille tuukkaan niitä sivulautoja tohon parkettiin? :(

  Reply
 13. Kapteenska December 17, 2014

  Ihana lattia, aivan täydellinen.
  Alan jo odottamaan ja jänskättämään kokonaislopputulosta.

  Reply
  • Alexa December 17, 2014

   Sama täällä! :D xx

   Reply