5 x Favorites

march 4, 2016, 5xfavorites

goodio-raakasuklaa
Goodio
Viime kuussa puhuin Cocovin raakasuklaasta, mutta Goodion suklaisiin kunnolla tutustuttua olen hullaantunut täysin. Törmäsin tähän Chai -suklaaseen kaverin keittiössä reilu kuukausi sitten, ja se meni samantien testiin. Parasta ikinä! Nämä raakasuklaat ovat myös sen verran täyteläisiä (eikä yhtään kitkeriä), että muutamalla palalla saa tyydytettyä makeanhimon. Itse olen vielä sellainen tapaus että vedän mieluummin kaikki tai ei mitään -periaatteella, joten olen ihmeissäni siitä miten pienellä määrällä saakaan sokerihampaan kuriin. Olen koukuttanut näihin raakasuklaisiin koko lähipiirin ja te olette seuraavana jonossa! Goodion raakasuklaat tehdään käsityönä Helsingissä, joten tämä on sitä lähiruokaa (ruokaa nimenomaan) jos jokin.

I’m in love with Goodio’s raw chocolate! Especially the ones on the picture, so yummy. Goodio is Finnish company and all the chocolates are handmade in Helsinki, so I’m not sure if they are available outside of Finland, yet? Anyway, if you ever bump into these, be sure to try them!

fivefaves
Essie Gel Setter

Kihlasormus olisi ollut niin itsestään selvä valinta tähän postaukseen, että valitsin hiukan asiaa liippaavan jutun – nimittäin kynnet. Nyt kun kättäni koristaa mitä kaunein sormus, olen ollut huomattavasti tarkempi kynsieni suhteen. Löysin laatikonpohjalta Essien Gel Setter -päällyslakan, ja se on varmasti paras kokeilemani päällyslakka. Tuo ihanan geelimäisen kiillon ja lakka pysyy hyvänä melkein viikon! Itselläni kynsilakka kestää normaalisti ehkä päivän lohkeilematta, joten tämä on todella muuttanut kynsirutiinini!

Since getting engaged, I have been taking extra care of my nails. Essie’s Gel Setter topcoat has been my go-to nail product during the last month, it’s pretty awesome. My manicure lasts perfect for days!

topshop-hat-outfit
Spring

Kevät ja kevätasut! Olen niin innoissani auringosta, valosta ja ihanasta kevätfiiliksestä. Pian voikin jo alkaa käyttämään nahkatakkeja ja avokkaat voi kaivaa kaapeista esiin. Keväässä on sellainen ihana positiivinen fiilis, kun kesä vain lähestyy päivä päivältä ja kaikki ihana on vasta edessä.

I’m so excited about spring and spring fashion! The winter felt pretty long, so it’s so refreshing to start wearing leather jackets and sneakers again. I just love everything about spring,when the summer is just ahead.
fivefavorites1
Chloé Faye

Chloén Faye -laukku oli alkuvuoden paras ostos, ja korvaamaton kaveri reissuissa. Sinne mahtuu yllättävän paljon (passi ja hammasharja jne.), ja se tuntuu sopivan asuun kuin asuun. En ole muuten törmännyt kenelläkään juuri tähän pienempään versioon täällä Helsingissä!

Chloé’s Faye Bag was definitely the best purchase of the winter. It’s great when traveling and the color matches perfectly with almost anything. Totally love it!

five-favorites
Beauty Purchases from NYC

Teinkin erillisen videon NYC:in ostoksista ja kaikki ostamani tuotteet menivät kyllä ihan nappiin. Jokaista tuotetta on tullut kokeiltua, eikä mikään ole tuottanut pettymystä. Ehkä se johtuu siitä että kaikista oli kuullut useita suosituksia, niin homma meni ihan nappiin. Puhuttiinkin Lindan kanssa siitä, että nykyään ei tule juurikaan tehtyä heräteostoksia. Etenkin kun puhutaan kosmetiikasta, niin kaiken maailman arvostelut kurkataan ja suosikkitubettajien mielipiteillä on ehdottomasti painoarvoa. Lähes kaikki YouTuben kautta löydetyt tuotteet ovat osoittautuneet mielettömiksi löydöiksi, ja ne löydöt ovat inspiroineet minua harjoittelemaan meikkaamista entisestään.

I bought a lot of nice things from Sephora while I was in NYC (full list here) and I actually love pretty much everything I bought. Nowadays I’m always checking reviews (YouTube or Makeup Alley) of the products before buying and it has been totally worth it! I especially love the blush from Tarte and the Moonstone “shimmering skin perfector” powder from Becca.

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *