5 x Favorites

goodio-raakasuklaa
Goodio
Viime kuussa puhuin Cocovin raakasuklaasta, mutta Goodion suklaisiin kunnolla tutustuttua olen hullaantunut täysin. Törmäsin tähän Chai -suklaaseen kaverin keittiössä reilu kuukausi sitten, ja se meni samantien testiin. Parasta ikinä! Nämä raakasuklaat ovat myös sen verran täyteläisiä (eikä yhtään kitkeriä), että muutamalla palalla saa tyydytettyä makeanhimon. Itse olen vielä sellainen tapaus että vedän mieluummin kaikki tai ei mitään -periaatteella, joten olen ihmeissäni siitä miten pienellä määrällä saakaan sokerihampaan kuriin. Olen koukuttanut näihin raakasuklaisiin koko lähipiirin ja te olette seuraavana jonossa! Goodion raakasuklaat tehdään käsityönä Helsingissä, joten tämä on sitä lähiruokaa (ruokaa nimenomaan) jos jokin.

I’m in love with Goodio’s raw chocolate! Especially the ones on the picture, so yummy. Goodio is Finnish company and all the chocolates are handmade in Helsinki, so I’m not sure if they are available outside of Finland, yet? Anyway, if you ever bump into these, be sure to try them!

fivefaves
Essie Gel Setter

Kihlasormus olisi ollut niin itsestään selvä valinta tähän postaukseen, että valitsin hiukan asiaa liippaavan jutun – nimittäin kynnet. Nyt kun kättäni koristaa mitä kaunein sormus, olen ollut huomattavasti tarkempi kynsieni suhteen. Löysin laatikonpohjalta Essien Gel Setter -päällyslakan, ja se on varmasti paras kokeilemani päällyslakka. Tuo ihanan geelimäisen kiillon ja lakka pysyy hyvänä melkein viikon! Itselläni kynsilakka kestää normaalisti ehkä päivän lohkeilematta, joten tämä on todella muuttanut kynsirutiinini!

Since getting engaged, I have been taking extra care of my nails. Essie’s Gel Setter topcoat has been my go-to nail product during the last month, it’s pretty awesome. My manicure lasts perfect for days!

topshop-hat-outfit
Spring

Kevät ja kevätasut! Olen niin innoissani auringosta, valosta ja ihanasta kevätfiiliksestä. Pian voikin jo alkaa käyttämään nahkatakkeja ja avokkaat voi kaivaa kaapeista esiin. Keväässä on sellainen ihana positiivinen fiilis, kun kesä vain lähestyy päivä päivältä ja kaikki ihana on vasta edessä.

I’m so excited about spring and spring fashion! The winter felt pretty long, so it’s so refreshing to start wearing leather jackets and sneakers again. I just love everything about spring,when the summer is just ahead.
fivefavorites1
Chloé Faye

Chloén Faye -laukku oli alkuvuoden paras ostos, ja korvaamaton kaveri reissuissa. Sinne mahtuu yllättävän paljon (passi ja hammasharja jne.), ja se tuntuu sopivan asuun kuin asuun. En ole muuten törmännyt kenelläkään juuri tähän pienempään versioon täällä Helsingissä!

Chloé’s Faye Bag was definitely the best purchase of the winter. It’s great when traveling and the color matches perfectly with almost anything. Totally love it!

five-favorites
Beauty Purchases from NYC

Teinkin erillisen videon NYC:in ostoksista ja kaikki ostamani tuotteet menivät kyllä ihan nappiin. Jokaista tuotetta on tullut kokeiltua, eikä mikään ole tuottanut pettymystä. Ehkä se johtuu siitä että kaikista oli kuullut useita suosituksia, niin homma meni ihan nappiin. Puhuttiinkin Lindan kanssa siitä, että nykyään ei tule juurikaan tehtyä heräteostoksia. Etenkin kun puhutaan kosmetiikasta, niin kaiken maailman arvostelut kurkataan ja suosikkitubettajien mielipiteillä on ehdottomasti painoarvoa. Lähes kaikki YouTuben kautta löydetyt tuotteet ovat osoittautuneet mielettömiksi löydöiksi, ja ne löydöt ovat inspiroineet minua harjoittelemaan meikkaamista entisestään.

I bought a lot of nice things from Sephora while I was in NYC (full list here) and I actually love pretty much everything I bought. Nowadays I’m always checking reviews (YouTube or Makeup Alley) of the products before buying and it has been totally worth it! I especially love the blush from Tarte and the Moonstone “shimmering skin perfector” powder from Becca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 comments

 1. Callmeblondieee March 4, 2016

  Alexa, your Chloe bag is to die for! Great choice :) And all the beauty equipment also caught my eyes. Blush from Tarte looks great . Have an amazing day!

  Reply
 2. Pinja March 4, 2016

  Blogit ja Youtube-videot on kyllä ehdottomasti mun kosmetiikkatietopaketti numero yksi! En edes muista, milloin viimeksi olisin ostanut jonkin tuotteen niin etten ole alunperin törmännyt siihen jossakin videossa tai postauksessa :)

  Reply
 3. Laura March 4, 2016

  Onpa kivoja ja erilaisia suosikkeja! Oon kauan miettinyt vähän arvokkaamman pikkulaukun ostoa ja sun laukku näyttää täydelliseltä, mutta koska tällä hetkellä opiskelen, ei ihan viitsi panostaa siihen. Ehkä sitten myöhemmin! Ja täällä myös sormessa killuu uutukainen kihlasormus, joten oon melkeinpä fanaattinen lakan kanssa! :D Ennenkin oon kyllä ollut tarkka, mutta nyt en yhtään kestä katsella jos on jostain haljennut… Onko toi Essien päällyslakka sun mielestä parempi kuin muiden merkkien, kannattaako kokeilla..?

  Reply
  • Alexa March 4, 2016

   Oi onnea sinnekin! :) Olen käyttänyt Essien lakkojen vuosikaudet, niin en osaa verrata… Todella hyvä toi joka tapauksessa on, joten ensi kerralla kun täydennät varastoja niin kokeile ihmeessä tota :) xx

   Reply
 4. noora March 4, 2016

  heippa alexa! tässä nyt pieni kiirus päällä etten kerkee selaa sun blogista, että ootko suositellu täällä jotai tiettyä meikin pohjustusvoidetta? joku mikä oikeesti toimii:D
  ja täytyykin koittaa tänää keretä stokkalle kuudeks nii pääsis vihdoi moikkaa sua:)

  Reply
  • Alexa March 4, 2016

   Jeee tuu pliis moikkaamaan, olisi super hauskaa! Ja mun juna lähtee vasta klo 21, eli jos myöhästyt niin laita mulle vaikka meiliä :) Ja meikinpohjustus voiteeksi suosittelisin Makeup Foreverin Step1 Smoothingia :) xx

   Reply
 5. Erica March 4, 2016

  En pääse yli tuosta laukusta, mielettömän kaunis! :)

  Reply
 6. Paula March 4, 2016

  Moikka! <3
  Pahoittelut, ettei kysymykseni liity ollenkaan tähän postaukseen…
  Tukholma taitaa olla sinulle tuttu kaupunki. Joten ajattelin udella, että mistä mahtaisi saada ihania pyjamia (sellasia rentoja, ei hepeneitä :D ) sieltä? :D

  Ja olisiko sinulla suositella kivaa ja nopeaa ravintolaa jostain Biblioteksgatanin tietämillä?

  Mielettömän suuret kiitokset, jos maltat vastailla <3

  Reply
  • Alexa March 4, 2016

   Joo mä itse asiassa tammikuussa kirjotinkin Brandy Melvillestä :D Sinne siis! https://alexadagmar.com/brandy-melville/ Biblioteksgatanin lähellä on esim. Fresco, josta saa super hyviä salaatteja yms. ja myös iki-ihana Wienercafeet on ihan Biblioteksgatanilla :) xx

   Reply
 7. aniik March 4, 2016

  Sori kun kysyn sun duunijuttuja täällä. Onko tämä pöytä pienemänä minkään näköinen? Vai ihan mini..

  http://zarro.fi/store/item/168/O-Table

  Reply
  • Alexa March 5, 2016

   Se on kyllä tosi pikkanen, mutta söpö! :) xx

   Reply
 8. Iidu March 5, 2016

  Moikka! Ei liity postaukseen mutta muistelen sinulta löytyneen celinen knot bracelet? Missä hinnassa se liikkuu? Havittelen sitä itselleni ja olisi kiva tietää liikutaanko missä haarukassa. Kiitos!

  Reply
 9. ensq March 7, 2016

  Testasin ite tota Goodion Blueberry makusta raakasuklaata ja oli kyllä yllättävän hyvää! :)

  Reply
  • Alexa March 7, 2016

   Joo se on tosi hyvää! Blueberry ei ole silti ihan mun suosikki noista kaikista, Chai ja Dreamy on parhaita! :) xx

   Reply