First Week

_MG_4181_MG_4375
Olen ihan rakastunut mun uuteen kylpytakkiin! Se on Abyss -merkin valmistaja, ja myydään sitä tosiaan Zarrossa. Materiaali on ihanan pehmeää ja kevyttä, ja se kuivuu todella nopeasti. Uuteen nettikauppaan tulee varmasti näitäkin myyntiin. 
_MG_4176
Ensimmäinen viikko uudessa kodissa takana ja fiilis on mitä parhain. Paljon huonekaluja vielä puuttuu, mutta suurinosa on kuitenkin jo tilattu. Parhainta tässä kaikessa on paluu normaaliin arkeen. Sitä jos jotain olen kaivannut sitten viime kesän! Asunnon myymisessä ja ostamisessa oli projektinsa, vaikka se hyvin menikin – rempasta nyt puhumattakaan. Olo on tietyllä tavalla tyhjä näin pitkän projektin jälkeen, mutta myös vapautunut. Kevään tulo piristää myös ihan hurjasti. Reilun kuukauden päästä on pääsiäisloma ja silloin vaihtuu kesäaikakin. En malta odottaa tuota maagista hetkeä, kun valoa on yhtäkkiä tuplasti enemmän. Rentoa sunnuntaita kaikille!

P.S. Sisustusblogissa uutta!

First week in our new home and I’m feeling amazing. I’m so glad to get back to the normal routines after the apartment project. It all started last summer when we decided to sell our home and since then it has been a heck of a journey. There has been ups and downs, but I’m so glad we made it. A good result follows from efforts, they say. Have a relaxing Sunday everyone!

P.S. New on the apartment blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Rakkaudella, Hannele February 22, 2015

  Muuttaminen on kyllä ihan hirveä homma, etenkin jos remppaa samalla… Onnea uuteen kotiin teille, näyttää tosi hyvältä! :)

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  Reply
 2. Leventome February 22, 2015

  Congratulations with the end of renovation! We have recently finished our own. Such a relief. Your app looks gorgeous! Wish you many good memories there. Among the beauty of your place, I have also noticed really nice bathcoat on you. Where is it from?

  Reply
  • Alexa February 22, 2015

   Thank you so much! :) The bath coat is by Abyss and it’s to die for! It’s so soft and cozy! xx

   Reply
 3. Jenna February 28, 2015

  ihana valkoinen tarjotin ruusuineen! pakko kysyä, jos tarjotin olisi lähiaikoina hankittu? mulla on hankintalistalla valkoinen tarjotin ja etsin ikäänkuin “pöytätarjoitinta”, mutta sellaista en oo onnistunut bongaamaan mistään niin jospa valkoinen korkeareunainen tarjoitin olisi helpompi löytää :)

  Reply
  • Alexa February 28, 2015

   Olen ostanut sen joskus kolme vuotta sitten :( xx

   Reply