My First Hermès Bag

october 7, 2018, Fashion

Harvoin jaksan innostua laukuista niin kun joskus aikoinaan, ehkä häät ja rakennusprojektit ovat hiukan siirtäneet intoilua muualle. Mutta myönnettäköön että yksi laukku on ollut unelmissani niin pitkään kuin muistan. Olen aina ihaillut Hermèsin laukkuja ihan mielettömästi, mallit ovat ajattomia ja viimeistely vertaansa vailla – eikä niihin törmää ihan joka paikassa. Muutaman kerran olen niitä päässyt hypistelemään ja päätin jo vuosia sitten, että jonain päivänä vielä ostan itselleni unelmalaukkuni. Tosin sillon en vielä tiennyt kuinka vaikeaa niitä on todella saada, ellei halua ostaa omaansa käytettynä ja mahdollisesti kalliimmalla hinnalla varustettuna. Anna Sofia on kirjoittanut aiheesta ihan oman postauksensa, jonka voi kurkata täältä. Postauksen kommenttiboksissa on muutenkin mielenkiintoista keskustelua. Kuulostaa tosiaan aika jännältä että myyjiä on ohjeistettu kertomaan että laukkua ei ole varastossa (vaikka sitä olisikin), ja itsekin sain tätä monet kerrat todistaa, ennen kuin onni osui kohdalleni. Mutta mikä laukku laatikosta paljastuukaan? Moni teistä arvuutteli Instagramissa Kellyn ja Birkinin välillä ja kyllä vaan, Kelly sieltä löytyy.

Here it is, so exciting! To be honest, I haven’t been into bags (or shopping in general) in a long time. The wedding planning and the apartment projects have been my priority during the past few years. I still need to admit that there has been a particular bag that I have been dreaming about for years, but I never would have guessed that I would be able to afford one at this young age. I still need to pinch myself! 

Siinä se on, nimittäin unelmalaukkuni. Kelly 32 Retourne, Togo-nahalla. Birkin on toki myös upea, mutta Kelly on ollut unelmani pitkään. Tykkään naisellisen elegantista mallista, siitä että siinä on yksi kantokahva ja sen lisäksi myös pidempi remmi. On se niin upea! Tämän myötä luovuin myös monesta vanhasta laukustani, nimittäin liian moni laukku oli pölyttynyt hyllyillä jo vuosia. Nyt ne ilahduttaa uusia omistajiaan ja mulla on ne muutamat laukut joista saan oikeasti iloa taas vuosiksi eteenpäin.

So here it is! Kelly 32 Retourne with Togo leather. Birkin is a beautiful bag as well, but Kelly is the one that I have been dreaming about for years. I love the elegant shape and that it’s actually very practical with only one handle and a shoulder strap. 

76 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *