My First Fall Look

august 30, 2016, *sponsored product, outfit
classy-fall-look

Musta tuntuu että en ole asukuvia ehtinyt kuvata ollenkaan, kun on ollut koko ajan menoa toisen perään. Ensin kirjajulkkarit ja kaikki sen ympärillä pyörivä meininki, sitten oli vielä pyörälenkkiä synttäriä ja muutaman tulevan kampanjan kuvaushommia. Eikä meno tästä tosiaan hiivu, päinvastoin. Torstaina lähdetään äidin kanssa Pariisin ja ensi viikon loppupuolella häämöttääkin jo sitten toinen mahtava reissu. Eli tekemisestä ei tosiaan ole puutetta! Videoitakin haluaisin kuvata teille pian, mutta haasteena on ollut ajan ja avun puute. Tarvitsen tosiaan aina mieheni apua videon rec-napin painamiseen ja tarkentamiseen (pitäisi hommata ohjelma jolla saan kytkettyä kameran tietokoneeseen koneeseen), joten sunnuntait ovat aina ainoita mahdollisia kuvauspäiviä. Yritän kuitenkin pian tehdä teille jotain kivaa. Mielessäni oli syyssuosikit vaatteista ja kauneustuotteista, miltä kuulostaa?

Päällä näissä asukuvissa onkin muutamia uusia suosikkeja, nimittäin ihana Tigerin uusi neule ja Ralphin loaferit. Molemmat ovat olleet kovassa käytössä viime aikoina, mutta kuten sanottu niin asukuvat ovat olleet vähissä. Kannattaa myös kurkata mun viime viikkoinen kooste vanhoista syysasuista, nimittäin moni on snäpin puolella kysynyt syyspukeutumisesta ja siitä postauksesta löytyy vaikka ja mitä. ;)

This month has been a little bit crazy in a positive note. I have had so much to do around the book launch and I have also been busy with a couple of  upcoming campaigns. So awesome though and I feel like this isn’t going to slow down anytime soon. On Thursday we are heading to Paris with mom and next week I have a pretty cool trip coming up as well. Can’t wait to share more deets with you guys! 

I’m wearing here my new favorites. I love the Tiger of Sweden Sweater, It’s like the one Acne had in their fall collection many years ago (I didn’t buy it back then and I used to regret it until now). I also love the new Ralph Lauren loafers Zalando kindly sent me, they go so well together with everything.

_MG_7172 _MG_7148 balenciaga-mini-city _MG_7186 _MG_7207

Balmuir Hat*
Tiger of Sweden Knit*
Tiger of Sweden Pants* (similar here!)
Balenciaga Bag
Ralph Lauren Loafers from Zalando*


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Kata Lilius

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *