Finally in Nyc!

Pikaterkut täältä NYC:istä! Tosiaan vihdoinkin perillä reilun 12h matkustamisen jälkeen. Mun matkalaukku on eksynyt jonnekin, niin nyt ei auta kun toivoa että se löytää tiensä tänne lähipäivinä. Täällä on vasta iltapäivä, eli nyt on aika lähteä syömään myöhäistä lounasta ja ostamaan välttämättömyydet että pärjään laukutta hetken. Kameran parempi linssikin on muuten matkalaukussa, joten palaan parempien kuvien kera heti kun saan sen käteeni. 

Onneksi meidän hotelli on niin upea että ei tässä kauheesti ehdi murehtimaan turhia! Ja aikaa on muutenkin niin vähän että parempi nauttia joka hetkestä. :) 

We finally made it to NYC! The airline somehow lost my luggage, so now I’m just wishing that it will be arriving here soon. Luckily the Langham Place Hotel is so amazing that I almost forgot about worrying. All of my better camera equipments are in the luggage so I’ll make better updates after the luggage has arrived. Fingers crossed that it will be soon! 

Now we are heading for a late lunch and I guess I should find something to wear for tonight! Talk to you later! :) 


A warm welcome! :) 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 comments

 1. Emmi April 2, 2014

  Have fun in NYC :) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 3, 2014

   Thanks:)! xx

   Reply
 2. Hemuli April 3, 2014

  en halua säikytellä tai mitään, mutta huomasin aiemmassa postauksessa että sulla on rimowan tai vastaavan mallinen hopea matkalaukku? juuri tämänmalliset laukut kun on arvokkaita, niin nopeasti lähtevät pitkäkyntisen lentokenttähenkilökunnan tai muun voron matkaan.. mutta toivottavasti sun laukkus olis vaan jääny matkavarrelle :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 3, 2014

   Haha joo no toivotaan että löytyy! :) Ei oo vielä kuulunut… xx

   Reply
 3. J April 3, 2014

  Vinkki: kannattaa pakata matkakumppanin matkalaukkuun ainakin ne välttämättömyydet, helpottaa kummasti jos laukku häviää :)

  Reply
 4. Expat April 3, 2014

  Mä tiedän että sä matkustelet aika paljon, mutta täällä USAssa asuvana mun on ihan pakko mainita pari juttua: matkalaukkuun ei IKINÄ kannata laittaa mitään arvokasta. Varsinkin NYCin kentillä on aika paha maine varkauksien suhteen, ja vaikka laukku itsessään ei lähtis kävelemään niin sen sisältö ei välttämättä ole yhtä onnekas. Sama pätee esim. Pariisin DeGaullen kentän kohdalla, ja myös Amsterdamin Schiphol on hieman kyseenalainen paikka. Mä matkustelen USAn ja Euroopan väliä 3-4 kertaa vuodessa, ja laitan aina tarvittavat meikit, vaihtovaatteet ja arvotavaran käsimatkalaukkuun, sillä USAn lentoyhtiöitä ei juuri haittaa vaikka se laukku painaisi vaikka 15 kg, kunhan se vaan mahtuu sinne ylälokeroon. Sillä tavalla ei tule välittömiä ongelmia vaikka se laukku katoaisikin matkalla. NYC on muuten kiva kaupunki, kantsii käydä ainakin The Standardin yökerhossa, sieltä on uskomattomat näköalat.

  Reply