FINAL 3D DRAFTS

Huh kuinka paljon voikaan mennä aikaa keittiön suunnitteluun! Aloitettiin suunnitteluprojekti syyskuun alussa, ja nyt suunnitelmat on tilauskunnossa. Suurkiitos Nixille mielettömästä palvelusta, sillä ilman näitä 3D -piirrustuksia olisin tuskin selvinnyt. Etenkin kun kyseessä on vähän erikoisempi eteisratkaisu, niin piirrustukset ovat auttaneet hahmottamaan tilaa ihan eri tavalla. Jätämme siis eteiseen pidemmän seinän kaapilla, ja hiukan lyhyemmän seinän keittiötä vasten. Kaappi tulee olemaan 90cm leveä, jotta pilarin ja kaapin väliin jää tarpeeksi kulkutilaa. Onneksemme saimme purettua pilaria odotettua enemmän, joten se on itse asiassa kapeampi miltä näissä kuvissa näyttää. Lattia, ruokaryhmä ja valaisin tulee tietysti näyttämään erilaiselta kun piirroksissa, sillä ne on Nixin valkkaamia. Kylpyhuoneen ja vaatehuoneen 3D-piirrokset löydätte muuten täältä!

It takes time to design a kitchen, it has been two months now and I finally got the latest 3D plans! I’m really happy with the end result, it looks great! We have tons of storage space and the style of the cabinets is just what I wished for. 

3d 3d2 3d3 3d4 3d6 3d5 3d7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 comments

 1. riri November 2, 2014

  Mun silmään tiililadonta ja marmoritaso ei sovi yhteen noin lähekkäin. Tiililadonta on vähän industrial ja marmori sit taas ylellisen luksus. Liikaa kontrastia. Välitilaan sopis iso valkoinen kiiltävä laatta tai sit maitolasi (teetettynä yhtenä kappaleena). Tai vaihtoehtoisesti tasoksi harmaa tai musta kivi. Mut marmoritaso on niin upee et säästäisin sen ja miettisin välitilaan muuta. Tämä tietysti vaan mun mielipide, muuten ihailen sun varmaa tyyliä :)

  Reply
 2. Saara B. November 2, 2014

  Hyvältä näyttää, yksinkertainen on vaan niin kaunista! Meidän unelmassahan tulee vuoden kuluttua putkiremppa ja siihen saakka toimitaan vanhalla keittiöllä. Onneksi se on kuitenkin uusittu 2000luvun taitteessa, eli on kyllä tyyliltään “hieman” omasta tyylistäni poikkeava mutta siisti ja puhdas joten sitä kestää sen vuoden ajan. Keittiöunelmat ovat siis täälläkin kuumeisesti mielen päällä! Saako tiedustella suurinpiirtein keittiöbudjettianne? Ja paljonko keittiössänne on neliöitä? Oma budjettini on heilunut nyt jo 10 000 edestakas niin olisi hyvä tietää mikä on realistista :D Toki niinkuin kaikessa muussakin rempassa, saa rahaa kyllä kulutettua pohjattomasti..huomattu on jo monta kertaa ;)

  Reply
  • Alexa November 2, 2014

   Onhan se ihanaa suunnitella kaikki alusta lähtien! Katsoin että keittiö+eteinen maksaa karkeasti 15 000€, ja siihen päälle vielä koneet ja taso. Ei tietysti ehkä ihan halvimmasta päästä, mutta kerran kun laittaa (ja asutaan tuolla luultavasti pidempään) niin laitetaan nyt se unelmakeittiö. :) xx

   Reply
   • Saara B. November 2, 2014

    Juu, juurikin samaa mieltä että kerralla laatua ja kunnollista ja ennenkaikkea niin hyvin suunniteltua ettei toivo hetken päästä tehneensä jotain toisin! Tuo hintahaitari on huima, meidän keittiössä on n. 30neliötä ja tosiaan budjetti on ollut mitä tahansa 10 000-25 000€ välilllä :D huppista. Onneksi on hyvin aikaa vielä miettiä ja pohtia mitä todella kaipaa. Toisaalta on myös kiva että pääsee hääräämään nykyiseen keittiöön ensin ja nähdä mitä toimintoja tarvitsee ja minkä huomaa epätoimivaksi.

    Reply
 3. Camilla November 2, 2014

  Hyvältä näyttää! Meillä on aika samanlainen tyyli.
  Meidän talo valmistuu parin viikon päästä ja sinne tulee myös valkoinen carrara keittiö. Samantyyliset ovet kuin teillä, valkoinen kvartsi kivitaso ja keittiönvälitilan seinään teetettiin carrara “tiiliseinä” 10×30 laatoista -on muuten tosi ihana! Kvartsi kestää paremmin kulutusta tasona kuin marmori.

  Reply
  • Alexa November 2, 2014

   Kuulostaa hyvältä! :) Jep otettiin tietoinen riski kun valittiin Carrara, mutta mielestäni eläminen saakin näkyä. Toki ne ensimmäiset punkkutahrat harmittaa, mutta kyllä se siitä ajan kanssa tasoittuu. Konsultoin paljon Carraraa käyttävää Helena Karihtalaa asiasta, ja Helena tsemppasi meitä valitsemaan sen. Toi nykyinen marmorinen ruokapöytäkin on 60-luvulta ja hyvältä näyttää edelleen, vaikka onhan siihenkin “elämisen jälkiä” ajan kanssa kertynyt. :) Tsemppiä muuttoon! xx

   Reply
 4. Paula November 2, 2014

  Meillä myös valkoinen keittiö Carrara marmoritasoin. Marmoriin tulee himmeitä läiskiä mikä siihen joutuu ph arvolta 7 happamampia roiskeita. Eli sitrushedelmät ja shampanja ja viinit ovat niitä pahimpia. Mutta kunhan vähän varoo niin meillä ainakin muutaman vuoden jälkeen tasot ovat säilyneet ihan siistinä.

  Välitilaongelman ratkaisimme matalammalla marmorikaistaleella ja luovuimme täysin laatoista. Kurkkaappa keittiöpostaus: http://www.goldencupole.blogspot.fi

  Reply
  • Alexa November 2, 2014

   Todella kaunis keittiö teillä! :) xx

   Reply
 5. kaitsu November 3, 2014

  Upea valkoinen ja valoisa keittiö!

  Yhteen asiaan kiinnitin huomiota. Itselläni on uuni sijoitettuna myös samalla tavoin nostettuna seinälle eikä vieressä ole laskutilaa, vaan työtason ja uuni välissä on kylmälaitteet. Tilaa olisi ollut perinteisellä paikalla liesitaso alla, mutta ergonomisista ja säilytystilasyistä en sitä uunia siihen halunnut. Nyt jälkikäteen harmittaa.

  Usein uunivuoka on aika täynnä uuniin mennessään, varsinkin munamaito-seosten kanssa saa olla tarkkana. Tai sitten päinvastoin, joku toinen ruokasortti “turpoaa” tai tulee liemeväksi paiston yhteydessä ja taas saa olla kieli keskellä suuta astiaa nostaessa ja siirrellessä. Joskus tulee sitten kuitenkin vahinkoja ja reunan yli läikähtää jotain ärsyttävästi. Kuinka monet kerrat olen toivonnut, että työtaso olisi heti uunin vieressä…!

  Reply
  • Alexa November 3, 2014

   Hyvä huomio! Mä yleensä lasken pöydälle aina (enkä oikeastaan ole kova ruoanlaittaja), joten meidän taloudessa sillä ei ole niin väliä :) xx

   Reply
 6. hannamaria November 9, 2014

  Hei, erinomainen valinta! Otimme Nixin harmaan Silvia-keittiön vuonna 2012 ja se todellakin kestää silmää ja on ajaton. Suunnitelmissani on viedä Silviaa myös vaatehuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen, ehkä hieman eri sävyissä. Jään mielenkiinnolla seuraamaan remonttianne ja kivoja ideoitasi!

  Reply
  • Alexa November 9, 2014

   Ihanaa, kiva kuulla! :) xx

   Reply