9 x FIILIKSISSÄ

Pääsiäinen oli niin paikallaan! Tuli vietettyä aikaa sekä omien että tulevien appivanhempien kanssa, nähtyä ystäviä, syötyä hyvin ja urheiltua. Kaikinpuolin ihan täydellinen rentouttava viikonloppu! Parasta oli että pyhät jatkui vielä maanantaihin saakka, niin sai todella nollattua mielen. Pääsiäisenä tuli myös siivottua kämppä ja vietyä viimein meidän vaatehuoneessa majaillut joulukuusi kellariin, niin puhdistautunut fiilis! Toivon mukaan saan muutamat puuttuvat huonekalut makkariin tällä viikolla, niin pääsen kuvaamaan sen teille viimein.

Tällä viikolla meidän pitäisi myös kuulla jotain uutta asuntoprojektin lupa-asioihin liittyen ja sitä odotan hurjasti! Olen aikalailla sulkenut koko asian mielestäni ja keskittynyt muihin projekteihin nyt viimeisien kuukausien ajan, mutta fiilis on todella hyvä ja toiveikas.

Olen myös häistä ihan mielettömän innoissani! Kaikki järjestelyt on nyt hoidettu ja nyt voi vain odottaa ja nauttia tästä ajasta. Joka päivä kun ajattelen meidän tulevia häitä, niin alan vaan ihan hulluna hymyilemään. Ihan mieletöntä järjestää juhlat kaikille meidän läheisille ja vielä niin mielettömissä puitteissa.

Easter weekend was so relaxing! I had such a great time with my boyfriend and our families. I also managed to clean our apartment and do a couple of workouts. Now I feel so well-rested and ready for the new week! 

We are probably hearing something new regarding our new apartment project this week, fingers crossed!

I’m also super stocked about our wedding! We are done with the organising and now we can just relax and wait for the big day. It’s going to be an awesome party! 

En muista koska olisin ollut näin innoissani liikunnasta! Olen aina treenannut, välillä suuremmalla motivaatiolla ja toisinaan vain siitä syystä että se on aina ollut osana arkea. Olen nyt vuoden treenannut PT:n kanssa kerran viikkoon ja sen lisäksi käynyt PT:n järkkäämillä pienryhmätunneilla. Parasta tässä on ollut se että on voinut vain mennä nollat taulussa salille ja tehnyt sen mitä käsketään, eli että omaa henkistä pääomaa ei ole tarvinnut käyttää treenien suunnitteluun. Se on nimenomaan tehnyt treenaamisesta super mielekästä, kuten tietysti myös kehityksen seuraaminen. On ihan mahtava fiilis huomata että leuanvetoihin tarviikin kevyemmän kumpparin ja vielä jonain päivänä pystyy tekemään ilman. PT-Kanerva on ihan huipputyyppi, olen mielettömän iloinen että päädyin treenamaan juuri Kanen kanssa! Olen saanut jonkun verran kyselyitä treenien suhteen ja teen vaikka jonkun treenipäiväkirjan jos teitä kiinnostaa? Tai minkälainen sisältö olisi teidän mieleen?

Olen myös innoissani siitä että olen löytänyt uuden tavan rentoutua, nimittäin suomalainen reality. Ennen pidin telkkarin katselua ajanhukkana, mutta nyt olen todennut sen olevan mitä paras tapa nollata aivot treenien lisäksi. Sääntönä se että se pitää katsoa sohvalta ja nimenomaan telkkarista reaaliajassa. Nimittäin jos katson jotain ohjelmaa koneelta, niin ajaudun aina vastaamaan meileihin tai tekemään jotain muuta työhön liittyvää. Selviytyjät on ollut kyllä ihan huikea sarja ja se tulee vielä täydelliseen aikaan sunnuntai-iltana. Ihan mahtavaa että siitä on myös tulossa uusi kausi!

Tämän viikon lopussa on tiedossa myös hiukan yllättävä työmatka Tukholmaan, mutta olen siitä kyllä kovin innoissani! Ihanaa taas päästä viettämään laatuaikaa Lindan kanssa ja syömään Diplomatin herkullista aamupuuroa.

I’m also loving exercising right now! I have been always working out, because it has also been a part of my lifestyle but currently I’m really motivated. I have found the perfect PT for me and it’s so nice to just go there and do whatever she has planned for me. It’s awesome, I don’t need to think about anything so even though the workouts are challenging, it’s still relaxing in a way. And it’s so cool to see progression! 

I have also found a new way to relax! Watching TV. Not Netflix or YouTube, just regular Finnish reality TV. I’m really hooked on to The Survivor, it’s so interesting! I don’t do anything at the same time (no Instagram or e-mails allowed!), I just relax while watching it. It sounds pretty normal, but I’m always multitasking so it’s new for me. 

I’m also excited about traveling to Stockholm (yet again) this week. I have a exciting work gig there and I’m so happy to spend some time with Linda. 

Kevätmuoti on myös saanut minut innostumaan! Vaikka eilen tulikin hieman lunta, niin mieleni on jo loafereissa ja kevyissä kesämekoissa. Mahdollisesti Tukholmassa pääsee jo nauttimaan kevätsäistä, nimittäin ennusteet näyttää +13 astetta ensi viikonlopulle – viimein! Täällä ei tulla ainakaan näkemään enää yhden ainutta talviasua.

Tuleva kesä saa kyllä hymyn huulilleni kerta toisensa jälkeen, tulossa on nimittäin varmasti yksi elämäni ikimuistoisimmista ajanjaksoista. Kesä korkataan meidän häillä ja häämatkalla. Sen jälkeen luvassa on vielä lähimmän ystäväpariskuntamme häät ja siitä se kesä alkaakin. Ei parempaa starttia voisi olla!

Ihanien juhlien lisäksi en malta odottaa kiireetöntä hengailua ystävien kanssa Löylyssä, puhumattakaan pyöräretkistä parhaassa seurassa. Myös kaikki ulkomailla asuvat ystävät tulee kesäksi Suomeen (Vilma jo nyt etuajassa, ihanaa!), eli varmasti huikeat kesäkuukaudet on edessäpäin.

I’m also really excited about spring fashion. Polkadot dresses, loafers and power suits. Can’t wait to wear them soon! 

I’m also looking forward to this summer, it’s going to be something to remember. Starting off with our wedding and honeymoon and then right after one of my best friend gets married as well. 

I’m also waiting the endless summer nights with my friends, it’s going to be the best summer ever!

Ray-Ban Sunnies
Adoore Coat (similar here!)
Soft Goat Sweater* (similar here!)
Zara Jeans (similar here!)
Céline Bag
Parfois Boots (similar here!)

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 comments

 1. Natali April 3, 2018

  It definitely does sound like it will be an epic Summer for you! :) Congrats on the wedding planning being finalised and wishing you best of luck with your apartment project.

  https://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa April 3, 2018

   Thanks Natali! 😘🙏 xx

   Reply
 2. Marianne April 3, 2018

  Upea look ja ihania asioita sinulle mielessä :)
  Kivaa alkavaa viikkoa ja tervetuloa Tukholmaan loppu viikosta <3
  xx
  http://mariannelle.com/

  Reply
  • Alexa April 3, 2018

   Samoin sinne! ❤️🌸 xx

   Reply
 3. Iida April 3, 2018

  Niiiin ihana asu! 😍😍 Haaveilen tosta takista ja neuleesta ❤️

  Reply
 4. IdaMaria April 3, 2018

  Olet Alexa aina niin ihanan energinen ja positiivinen! Kevätmuoti ja pukeutuminen inspiroivat täälläkin 😍

  http://www.idamariaankkuri.fi

  Reply
  • Alexa April 3, 2018

   Voi ihana oot! ❤️ xx

   Reply
 5. A April 3, 2018

  Oot treenannut aina mut leuanvetoon tarvii kuminauhan? Miten se on mahdollista jos sulla on ees jonkin verran liikuntaharrastuksia ja sanot treenaavasi? :o

  Reply
  • Alexa April 3, 2018

   Oon treenannut paljon eri tyyppisiä lajeja elämäni aikana, myös voimaa, mutta en koskaan aikaisemmin leuanvetoja. Ei siis kuulu omiin vahvuuksiini, vielä! 😉 Aikamoisia ystäviä sulla on jos kaikki vetää kevyesti leukoja, nostan todellakin hattua! 😍 xx

   Reply
   • Arkeni estetiikkaa April 4, 2018

    eikä vähän mä repesin :D en tiedä montaakaan naista jotka saisi vedettyä leuan :D itse olen enemmän ja vähemmän urheillut ja yhtäkään leukaa en saa vedettyä.

    Reply
    • Alexa April 4, 2018

     Se on kyllä tosi paljon omasta fysiikasta ja vahvuuksista kiinni! Hyvänä esimerkkinä että esim. kovakuntoinen maratoonari ei välttämättä menesty crossfit kisoissa ja crossfittaja taas ei välttämättä jaksa juosta maratoonia jne. 🙈 xx

     Reply
     • A April 4, 2018

      Hmm, nyt en ihan oivaltanut, miten mun ystävät liittyi asiaan? Enhän kai väittänytkään, että kaikki saisivat vedettyä leukoja tai pitäisikään saada tietenkään, mutta olen saanut sinusta sitten jotenkin paljon urheilullisemman kuvan jostain syystä niin siksi ihmetytti, varmaan kun puhut kuitenkin säännöllisestä treenaamisestasi. Leuanvedon haastavuus naisille on monesti melko paisuteltu myytti, ei leuanveto ole naisille mitenkään erityisen vaikeaa, jos voimaa on edes kohtuullisesti. Mutta olen pahoillani, ei ollut tarkoitus pahoittaa mieltäsi ihmettelylläni!


     • Alexa April 4, 2018

      Et tietystikään pahoittanut mieltäni, siitä ei ollut kyse. En olisi muuten edes kirjoittanut asiasta, jos jotenkin häpeäisin sitä että teen leukoja kumppareiden avustuksella. Leukojen vetäminen ei ole sinänsä mikään mittari kunnon tasosta, sillä jokaisella on kehossaan ne omat vahvuudet. Joku on parempi kestävyyslajeissa, toinen ketteryydessä ja kolmas voimalajeissa – neljäs vaikka tanssimisessa! Leukojen vetämiseen vaikuttaa yläkropan voiman lisäksi myös oma paino, eli siitäkään syystä ei pitäisi verrata ihmisiä keskenään. Olen itse mielettömän tyytyväinen ja ylpeä omasta kunnostani ja olen iloinen siitä että olen löytänyt itselleni valmentajan, joka pistää mut myös treenaamaan epämukavuusalueelle nimenomaan niitä heikkouksia.Eli kohta ne leuat menee ilman kumppariakin, juuri hauskaa että on jotain konkreettisia tavotteita jota kohti mennä ja josta saa lisää iloa ja inspiraatiota treenaamiseen. 😍🙌 xx


     • A April 4, 2018

      Haha, ok :D


 6. monskii April 3, 2018

  Mistä tiiät että selviytyjistä tulee uus kausi? 😲Yritin ettiä, mutta mistään en tietoa löytänyt. Ihan koukussa ollaan miehen kanssa siihen ja toinen kausi ois kyllä tervetullut 😍
  Ihanaa kevättä sulle! 😘

  Reply
  • Alexa April 3, 2018

   Just luin jostain! 😍 Parasta! xx

   Reply
 7. Emma April 5, 2018

  Mistä on tämä ihana sormus jossa on nuo helmet? 😍 todella kaunis yksityiskohta! Keväiset terveiset Washington D.C.:stä, pidetään peukkuja että Suomessakin lämpenisi pian 😎

  Reply
  • Alexa April 5, 2018

   Se on Thomas Sabon, tosi nätti kyllä! 😍 Oi ihanaa, toivotaan että täälläkin lämpenisi pian! xx

   Reply