Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

9 x FIILIKSISSÄ

april 3, 2018, outfit

Pääsiäinen oli niin paikallaan! Tuli vietettyä aikaa sekä omien että tulevien appivanhempien kanssa, nähtyä ystäviä, syötyä hyvin ja urheiltua. Kaikinpuolin ihan täydellinen rentouttava viikonloppu! Parasta oli että pyhät jatkui vielä maanantaihin saakka, niin sai todella nollattua mielen. Pääsiäisenä tuli myös siivottua kämppä ja vietyä viimein meidän vaatehuoneessa majaillut joulukuusi kellariin, niin puhdistautunut fiilis! Toivon mukaan saan muutamat puuttuvat huonekalut makkariin tällä viikolla, niin pääsen kuvaamaan sen teille viimein.

Tällä viikolla meidän pitäisi myös kuulla jotain uutta asuntoprojektin lupa-asioihin liittyen ja sitä odotan hurjasti! Olen aikalailla sulkenut koko asian mielestäni ja keskittynyt muihin projekteihin nyt viimeisien kuukausien ajan, mutta fiilis on todella hyvä ja toiveikas.

Olen myös häistä ihan mielettömän innoissani! Kaikki järjestelyt on nyt hoidettu ja nyt voi vain odottaa ja nauttia tästä ajasta. Joka päivä kun ajattelen meidän tulevia häitä, niin alan vaan ihan hulluna hymyilemään. Ihan mieletöntä järjestää juhlat kaikille meidän läheisille ja vielä niin mielettömissä puitteissa.

Easter weekend was so relaxing! I had such a great time with my boyfriend and our families. I also managed to clean our apartment and do a couple of workouts. Now I feel so well-rested and ready for the new week! 

We are probably hearing something new regarding our new apartment project this week, fingers crossed!

I’m also super stocked about our wedding! We are done with the organising and now we can just relax and wait for the big day. It’s going to be an awesome party! 

En muista koska olisin ollut näin innoissani liikunnasta! Olen aina treenannut, välillä suuremmalla motivaatiolla ja toisinaan vain siitä syystä että se on aina ollut osana arkea. Olen nyt vuoden treenannut PT:n kanssa kerran viikkoon ja sen lisäksi käynyt PT:n järkkäämillä pienryhmätunneilla. Parasta tässä on ollut se että on voinut vain mennä nollat taulussa salille ja tehnyt sen mitä käsketään, eli että omaa henkistä pääomaa ei ole tarvinnut käyttää treenien suunnitteluun. Se on nimenomaan tehnyt treenaamisesta super mielekästä, kuten tietysti myös kehityksen seuraaminen. On ihan mahtava fiilis huomata että leuanvetoihin tarviikin kevyemmän kumpparin ja vielä jonain päivänä pystyy tekemään ilman. PT-Kanerva on ihan huipputyyppi, olen mielettömän iloinen että päädyin treenamaan juuri Kanen kanssa! Olen saanut jonkun verran kyselyitä treenien suhteen ja teen vaikka jonkun treenipäiväkirjan jos teitä kiinnostaa? Tai minkälainen sisältö olisi teidän mieleen?

Olen myös innoissani siitä että olen löytänyt uuden tavan rentoutua, nimittäin suomalainen reality. Ennen pidin telkkarin katselua ajanhukkana, mutta nyt olen todennut sen olevan mitä paras tapa nollata aivot treenien lisäksi. Sääntönä se että se pitää katsoa sohvalta ja nimenomaan telkkarista reaaliajassa. Nimittäin jos katson jotain ohjelmaa koneelta, niin ajaudun aina vastaamaan meileihin tai tekemään jotain muuta työhön liittyvää. Selviytyjät on ollut kyllä ihan huikea sarja ja se tulee vielä täydelliseen aikaan sunnuntai-iltana. Ihan mahtavaa että siitä on myös tulossa uusi kausi!

Tämän viikon lopussa on tiedossa myös hiukan yllättävä työmatka Tukholmaan, mutta olen siitä kyllä kovin innoissani! Ihanaa taas päästä viettämään laatuaikaa Lindan kanssa ja syömään Diplomatin herkullista aamupuuroa.

I’m also loving exercising right now! I have been always working out, because it has also been a part of my lifestyle but currently I’m really motivated. I have found the perfect PT for me and it’s so nice to just go there and do whatever she has planned for me. It’s awesome, I don’t need to think about anything so even though the workouts are challenging, it’s still relaxing in a way. And it’s so cool to see progression! 

I have also found a new way to relax! Watching TV. Not Netflix or YouTube, just regular Finnish reality TV. I’m really hooked on to The Survivor, it’s so interesting! I don’t do anything at the same time (no Instagram or e-mails allowed!), I just relax while watching it. It sounds pretty normal, but I’m always multitasking so it’s new for me. 

I’m also excited about traveling to Stockholm (yet again) this week. I have a exciting work gig there and I’m so happy to spend some time with Linda. 

Kevätmuoti on myös saanut minut innostumaan! Vaikka eilen tulikin hieman lunta, niin mieleni on jo loafereissa ja kevyissä kesämekoissa. Mahdollisesti Tukholmassa pääsee jo nauttimaan kevätsäistä, nimittäin ennusteet näyttää +13 astetta ensi viikonlopulle – viimein! Täällä ei tulla ainakaan näkemään enää yhden ainutta talviasua.

Tuleva kesä saa kyllä hymyn huulilleni kerta toisensa jälkeen, tulossa on nimittäin varmasti yksi elämäni ikimuistoisimmista ajanjaksoista. Kesä korkataan meidän häillä ja häämatkalla. Sen jälkeen luvassa on vielä lähimmän ystäväpariskuntamme häät ja siitä se kesä alkaakin. Ei parempaa starttia voisi olla!

Ihanien juhlien lisäksi en malta odottaa kiireetöntä hengailua ystävien kanssa Löylyssä, puhumattakaan pyöräretkistä parhaassa seurassa. Myös kaikki ulkomailla asuvat ystävät tulee kesäksi Suomeen (Vilma jo nyt etuajassa, ihanaa!), eli varmasti huikeat kesäkuukaudet on edessäpäin.

I’m also really excited about spring fashion. Polkadot dresses, loafers and power suits. Can’t wait to wear them soon! 

I’m also looking forward to this summer, it’s going to be something to remember. Starting off with our wedding and honeymoon and then right after one of my best friend gets married as well. 

I’m also waiting the endless summer nights with my friends, it’s going to be the best summer ever!

Ray-Ban Sunnies
Adoore Coat (similar here!)
Soft Goat Sweater* (similar here!)
Zara Jeans (similar here!)
Céline Bag
Parfois Boots (similar here!)


postaus sisältää mainoslinkkejä

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *