Feminine Office Inspiration

officeinspo
Photos: Pinterest

Odotan tällä hetkellä eniten työhuoneen sisustamista, sillä siellä voi olla hieman leikkisämpi ja kikkailla yksityikohdilla. Päädyin muuten tilaamaan tämän työpöydän kokovalkoisena, sillä se kestää aikaa kauemmin. Siinä missä messinkirunko olisi ollut upea, niin se olisi saattanut rajoittaa muuta sisustusta enemmän. Olohuoneeseen tulee jo messinkijalkaiset marmoripöydät (nämä), joten ehkä saan sillä tyydytettyä pakkomiellettäni marmorin ja messingin yhdistelmään.

Unelmana olisi ostaa vihdoin kunnon pöytäkone! Datailen läppärillä lukemattomia tunteja päivässä, ja se ei ole ehkä paras työkalu rajuun nörtteilyyn. Tällä onneksi pärjää ihan hyvin, mutta jossain vaiheessa meinaan ehdottomasti ostaa pöytäkoneen.

I’m looking forward to decorating my office! I actually ordered this desk in white (carrara top and white frame) and it’s going to look superb in front of the office window. I’ll be using a lot of white and brass, simply because I love the classic and luxurious combo of them. 

My dream is to buy the iMac during this year. I’m spending a lot of (way too much) time online and a laptop isn’t the best tool to work with. It’s nice when traveling or watching Netflix, but it’s definitely not my favorite tool when blogging. If you have any tips regarding iMacs, let me know!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 comments

 1. Visitor January 16, 2015

  mitä sellaisia ominaisuuksia tarvitset pöytäkoneelta mitä et läppäriltä saa? Ajatus tuntuu aika mahdottomalta, että sinä “true”nörtteilisit niin kovin, ettei läppäri riitä…..

  Reply
  • Alexa January 16, 2015

   Teen suurimman osan töistäni koneella, ja pöytäkone pyörittää ohjelmia paremmin. Työskentelyasento on myös huomattavasti mukampi ja näytön piirto on parempi. :) xx

   Reply
   • Susanna January 16, 2015

    mietin vaan jos esim kuvia muokkaisisit koneella, juurikin koska jaksaa paremmin niin olisiko hankalaa siirtää kuvia kahden koneen välillä, kun kumminkin reissaat paljon niin läppärilläkin tulisi varmasti oltua :) mikä läppäsi sulla on tällä hetkellä? :)

    Reply
    • Alexa January 16, 2015

     Ei oo hankalaa! Poistan kuvat aina sen jälkeen kun lataan blogiin (vie tilaa älyttömästi, ja mulla ei ole ulkoista kovalevyä tällä hetkellä…), niin ei se sinänsä haittaa! Macbook Pro on käytössä tällä hetkellä ja se toimii kyllä ihan ok, videoiden editoiminen sujuisi kyllä paremmin pöytäkoneella :) xx

     Reply
 2. Lauren January 16, 2015

  Oh, my dad is thinking about buying an iMac too. They look amazing!

  Reply
 3. papukaisa January 18, 2015

  Ihania inspiskuvia! Tollasen vaalean ja harmonisen työpisteen ottaisin itsekin mielelläni, jos ois kotikonttori! Ja onhan se totta ettei läppärin ruutua kovin montaa tuntia päivässä jaksa katsoa. Helpompi tehdä töitä isolla ruudulla, etenkin kun iso osa sun työstä on valokuvien läpikäyntiä ja muokkailua niin sen hahmottaa jotenkin paremmin. Ja eikö iCloud mahdollista juuri sen ettei kuvia tartte ladata kuin kerran ja sitten ne on käytettävissä kaikissa synkatuissa laitteissa?

  Reply
  • Alexa January 18, 2015

   Joo ihan totta, iCloud on kyllä tosi kätevä! Ihanaa että kaikki laitteet on synkassa keskenään. Nykyään tosiaan Photariinkin saa pilvipalvelun ja samoja kuvia pystyy muokkaamaan vaikka toisella puolella maailmaa ihan eri koneella :) xx

   Reply