Favorite Shoes At The Moment

adidas-losangeles-sneakers2 adidas-losangeles-sneakers3 adidas-losangeles-sneakers4
Adidas -höpötys sen kun jatkuu! Sain nimittäin hetki sitten uudet tennarit Adidakselta, ja ehdinkin jo näitä Snapchatissa aikaisemmin hehkuttamaan. Ajattelin että en tule kyllä löytämään sellaisia tennareita jotka selättäisivät Superstarit saatika Fluxit. Mutta toisin kävi! Los Angelesit on oikeastaan kaikkea mitä mukavalta city -kengältä voi toivoa. Mukava, ergonoominen, ultra kevyt ja vieläpä kivannäköinen. Mitä ihmettä. Malli on naisellisempi kun paljon hehkuttamani ZX Flux -malli, ja myös huomattavasti kevyempi ja sirompi kaikinpuolin. Oma kokoni näissä Los Angeleisessa on UK7 (sama kun Fluxeissa), vaikka normaalikokoni on 39-39,5. Eli jos meinaatte nämä hankkia, niin kannattaa tosiaan ottaa hiukan normaalia suurempi koko!

Valkoiset tennarit olivat ehdottomasti yksi suosikkitrendeistäni kesällä, mutta täytyy sanoa että syksyä kohden mustat olisivat ehkä vähän helppohoitoisemmat. Tykästyin näihin niin kovasti, että taidanpa vielä jossain vaiheessa hakea samaiset mustana.

I’m in love with the Adidas Los Angeles trainers. They are so comfy and lightweight, I have been wearing them non stop since getting them last week. I have always liked the ZX Flux sneakers, but these are more feminine and slender. 

I have totally loved wearing white sneakers during the summertime, but I crave for a pair of darker ones for the fall. I guess I’ll buy another pair of Los Angeles in black, that’s how much I like them.

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 comments

 1. veera September 12, 2015

  Ihanat :o Tollaiset on kyllä pakko saada!! :)

  Reply
  • Alexa September 12, 2015

   Joo noi on niin parhaat! Super mukavat ja varmaan kevyimmät koskaan :) xx

   Reply
 2. Emma Engström September 12, 2015

  Theu´re really nice, love them aswell!

  Reply
 3. Naomi September 13, 2015

  I love the Los Angeles! There are so fresh, so new! I have enough of the Stan Smith and the Superstar. I don’t know how it is where you live, but in Switzerland, it’s the only thing you can see…

  Have a good Sunday, Naomi

  Reply