Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Favorite Homewear

december 27, 2015, Fashion

_MG_7777
Yksi parhaista jutuista on se kun tulee pitkän päivän jälkeen kotiin ja pääsee vaihtamaan mukavat kotivaatteet päälle. Tosin nyt jouluna en ole juuri muuta päällä pitänytkään, joten ajattelin että olisi mitä loistavin aika esitellä teille mukavimmat oloasuni.

P.S. Uusi ja kattava postaus sisustusblogissa!

One of the greatest things I know is to switch my comfiest clothes on when I get home after a long day. I have been wearing my favorite robes 24/7 during the past couple of days, so I thought that it would be fun to share them with you guys – a little bit different outfit post haha.

P.S. New on the apartment blog!
balmuir-robe2balmuir-robe-cashmere
Balmuirilta saatu kashmirtakki on ollut kovassa käytössä pitkään. Niin pehmeä ja lämmittävä, mutta silti niin ihanan kevyt päällä. Lämmittävä saa olla, mutta keveys on kotivaatteissa a ja o. En tykkää yhtään esimerkiksi perinteisistä froteekylpytakeista, sillä ne ovat niin raskaita ja hiostavia.

I got this gorgeous cashmere robe from Balmuir some time ago and I totally love it. It’s warm and comfy, but still really lightweight. 
_MG_7869
Muutama vuosi sitten Stockalta ostetut Shepherdin kotitossut ovat olleet kovassa käytössä sitten ostohetken. Rakastan sujauttaa ne jalkaan heti aamutuimaan ja pitäisin niitä jalassa vaikka koko päivän jos voisin! Laatu on kyllä ihan huippua, sillä tohvelit ovat vain parantuneet vanhetessaan.

I bought these cute Shepherd slippers a couple of years ago and I still wear them daily. They are so comfortable and cute. 
calvin-klein-robe3calvin-klein-robe2
Lempparini kotivaatteista on ehdottomasti tämä Calvin Kleinin “Modal with Satin” Aamutakki. Aivan super pehmeä ja kevyt, kerta kaikkiaan ihana materiaaliseos. Meinaan ehdottomasti ostaa samasta sarjasta toisenkin oloasun, sillä rakastan tätä niin.

My favorite nightwear is this “Modal with Satin” robe from Calvin Klein. It’s the most comfortable thing I know. I need to buy the whole “Modal with Satin” collection, that tells how obsessed I am with this. 

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *