Favorite Cafés in New York

jacks-wife jacks-wife-freda-nyc

Jack’s Wife Freda (224 Lafayette st. ) 

Jack’s Wife Freda oli ehdottomasti yksi parhaista kahvilakokemuksista NYC:issä. Sijainti on SoHon sydämessä Lafayette Streetillä, ruoka oli ihana freesiä ja hyvää – hintakin ihan kohtuullinen. Enkä voi olla mainitsematta tyylikkäitä ihmisiä, nimittäin Jacks’ Wife Freda oli varmasti reissun paras people watching -spotti. Ensi kerralla pitää testata vohveli, joka näytti ihan mielettömän herkulliselta.

Jack’s Wife Freda was one of the loveliest cafés in town. The food was super delicious and it was the best place for people watching. Located in the heart of SoHo, warmly recommend. 

bubbys-new-york

Bubby’s 120 Hudson St. 

Aivan ihana kahvila tämäkin. Runsas valikoima perinteistä amerikkalaista ruokaa, ja mieleen jäi ihanat isot ikkunat joista tulvi luonnonvaloa.

Such a lovely café, serving mostly traditional American food. Who would say no to blueberry pancakes?

alexa-marianna-linda favorite-cafes-new-york-matcha

Cha Cha Matcha (373 Broome St.)

Tämä ihana Matcha-kahvila oli myöskin SoHon shoppailukatujen läheisyydessä. Valikoimassa oli leivoksia, erilaisia Matcha-kahveja ja tietysti myös nämä jädet. Meillä kellään ei ollut suuria ennakko-odotuksia jädestä, mutta jestas se oli hyvää. Herkullista mutta samalla myös todella raikasta, nam.

Cha Cha Matcha was the best thing ever! I really loved the place and the matcha ice cream was so delicious. 

Two Hands (164 Mott St.)

Two Hands on aivan kulman takana Cha Cha Matchasta ja täällä kävimmekin jo Lindan kanssa viime reissulla. Ihania smoothie bowleja, avokadoleipiä ja vaikka mitä. Valinnan vaikeushan siinä iski ja taidettiin tilata pikkasen liikaa.

Two Hands is right around the corner from Cha Cha Matcha. They serve the most delicious avo toasts and acai bowls, yummy.

1a7c9205-2

Buvette (42 Grove St. )

Käytiin testaamassa Buvette reissun viimeisenä päivänä ennen kentälle lähtöä, ja siitä taisi tulla kertaheitolla meidän suosikkipaikka. Kahvila sijaitsi kauniin West Villagen alueella, ja sattumalla matkan varrella eksyttiin myös Sinkkuelämään Carrien portaille. Avokadoleipä, granola bowl ja vohveli olivat vailla vertaa ja paikka oli muutenkin ihanan tunnelmallinen. Lisää kuvia Lindan blogissa.

Buvette was probably my favorite breakfast spot in town, located in the beautiful West Village – close to famous SATC Carrie’s apartment. This waffle was to die for, now I can only dream about it. 

favorite-cafes-new-york-by-vhloe2 favorite-cafes-new-york-by-chloe

By Chloe (185 Bleecker St.)

Aivan ihana vegepaikka myöskin kävelyetäisyydellä SoHosta. Ensimmäisellä kerralla kokeiltiin Taco Bowlit, joka oli yksi reissun herkullisimmista annoksista. Toisella kerralla kokeiltiin vegeburgerit, jotka ei kyllä iskenyt ollenkaan. Eli suosittelen kokeilemaan Taco Bowlia!

Such a lovely vegan place pretty close to the lovely shopping streets of SoHo. I fell in love with the Taco Bowl, the next day I tried the vegan burger but I really didn’t like it that much. So If you visit By Chloe, be sure to try the delicious Taco Bowl.

1a7c9619

Shake Shack

Shake Shack on pikaruokala, mutta silti mainitsemisen arvoinen. Syötiin nimittäin ehkä liiankin monta kertaa Shake Shackissa, sillä muutamakin Shake Shack sattui sijaitsemaan hotellimme läheisyydessä. Ensimmäisenä iltana kokeiltiin ihan perinteistä Shack Burgeria leivällä, mutta sen jälkeen otimme poikkeuksetta ilman leipää – sen sijaan salaattiin käärittynä. Paljon kevyempää ja raikkaampaa. Ihan liian hyvää! Ehkä ihan hyvä että Helsingissä ei ole Shake Shackia.

Listasta jäi puuttumaan Butcher’s Daughter, jota on paljon hypetetty somessa viime vuosina. Meihin se ei niin kolahtanut, sillä paikka oli muuten ihan perus hyvä. Lasku sen sijaan oli tuplasti kalliimpi kun muualla ja palvelukaan ei ollut järin kummosta.

Shake Shack isn’t a cafe, but I needed to give it a shout-out. We ate there pretty often, they serve the best burgers I have ever tasted. Most of the days we chose the lettuce wrap instead of the bun and it was so damn good. Can’t wait to go back!

We also tried Butcher’s Daughter one day, but it wasn’t really our favorite. A bit overprice and definitely overhyped. The food was ok and the service was fine, but I wouldn’t necessarily go there again. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 comments

 1. Julia September 19, 2016

  Moikka! Olisin kysynyt tosta YSL:n laukusta, onko se kestänyt hyvin käyttöä? Onko metalliosat pysyneet hyvinä? Kiitos etukäteen! :)

  Reply
  • Alexa September 19, 2016

   On kestänyt tosi hyvin! :) xx

   Reply
 2. Loujii September 19, 2016

  Oletko käynyt Suomessa Friends&Brgsissa? Se on nimittäin idealtaan ja ulkoasultaan täysi kopio Shake Shackista. Oli huvittavaa huomata tämä oman jenkkireissun jälkeen. Suomen versiossa burgerit eivät ole tosin yhtä herkullisia, vaikka hyviä nekin…

  Reply
  • Alexa September 19, 2016

   En itse asiassa ole käynyt :D Moni kyllä kehunut, mutta en tiedä uskallanko testata enää mitään ehkä parempi alkaa burgerittomalle dieetille haha! :D xx

   Reply
 3. Julia85 September 19, 2016

  Eikä miten herkulliselta näyttää kaikki kuvat :-D Pitänyt muuten kysyä, että käytätkö kuvien muokkaukseen mitä ohjelmaa? Ja millä ohjelmalla teet kuvakollaaseja, joita joskus näkynyt?

  Reply
  • Alexa September 19, 2016

   Janita otti kyllä hienoja kuvia! Käytän Photoshopia kaikkeen kuvankäsittelyyn :) xx

   Reply
   • Julia85 September 19, 2016

    Ok! Oletko käyttänyt Lightroomia?

    Reply
    • Alexa September 19, 2016

     En oo ollenkaan! Tuolla reissussa just katoin kun Linda ja Janita käytti Lightroomia ja näytti mun silmään ihan vieraalta, vaikka varmasti samoja toimintoja varmasti on :D xx

     Reply
 4. K September 19, 2016

  Ei liity aiheeseen mutta pakko kommentoida sillä sun pikkuveljen eilisiltainen snapchat takeover oli huikea!! :D huomasin naurahdelleeni ääneen, loistavaa viihdettä siis haha

  Reply
  • Alexa September 19, 2016

   Hahah ihan parasta :D Toivottavasti saan Axun uudelleenkin mukaan! xx

   Reply
 5. Anna Sofia September 19, 2016

  Alkoi tekemään mieli hampurilaista aamiaiseksi tämän postauksen jälkeen! ;)

  Tuun käymään Suomesa ensi kuussa, niin sitten treffit <3

  Reply
  • Alexa September 19, 2016

   Joo todellakin! Ikävä! xx

   Reply
 6. Marianne September 19, 2016

  New York on todella täynnä ihania ravintoloita ja kahviloita <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
 7. Tossu September 19, 2016

  Ei pitäisi katsoa ruokakuvia nälkäisenä. :D

  Mutta asiasta toiseen, mistä on matchajätski-kuvissa näkynyt aivan ihana keltasävyinen mekko?

  Reply
 8. Martta September 20, 2016

  Tämmönen postaus Helsingin kahviloistakin ois ihan superkiva! :-)

  Reply
  • Alexa September 20, 2016

   Yksittäisiä vinkkipostauksia olen tehnyt paljon, mutta voin tehdä yhteenvedon – kiitos vinkistä :) xx

   Reply