2 x My Favorite Boots

favorite-ankleboots

Näitä kenkiä on tullut kulutettua niin paljon että oli pakko omistaa niille oma postaus. Multa usein kysytäänkin vinkkejä, joten tässä on muutama jota voin estoitta hehkuttaa. Chloén Susannat ovat olleet käytössä kohta parisen vuotta ja Billi Bi:n nilkkurit ostin taas viime syksynä. Olen todella mukavuudenhaluinen ja samalla myös vähän rähmäkäpälä, joten kenkien täytyy olla mukavat ja samalla myös kulutusta kestävät. Molempia näistä tulee käytettyä viikoittain, enkä parempia kenkiä tiedäkään. Chloén Susannat oli kalliimpi investointi ja Billi Bi:n kengät olivat taas hiukan kukkaroystävällisempi valinta – molemmista tykkään hurjasti.

I love these boots so much! I have been using them a lot during the past year and I just can’t get enough of them. They are super comfy and the quality is beyond amazing. Chloés boots were definitely a splurge, but I’m still really happy I bought them back in 2015. The Billi Bi boots were a lot more affordable, but I still really love them. 

chloe-susanna lamb-fur-jacket-820x1230

Chloé Susanna

Nämä ostin tarkalleen syksyllä 2015 ja täytyy sanoa että hiukan kauhistelin hintaa (~ 900€) alkuun. En olisi koskaan kuvitellut käyttäväni noin järjetöntä summaa kenkiin, mutta myytyäni muutamat vanhat kengät pois päätin sijoittaa Chloén bootseihin. Nyt olen kyllä tyytyväinen että ostin. Kengät tuntuvat jalassa yhtä hyviltä kun villasukat  ja reissuissa on tullut käveltyä parhaimmillaan 15km päivässä – ongelmitta. Laatu on myös pehmeästä nahasta huolimatta ihan priimaa ja ne näyttävät edelleen lähes uudenveroisilta. Millään tavalla en ole niitä varonut, mutta muutaman kerran olen ne suutarilla käyttänyt. Koko on normaalia isompaa, joten jos joskus näistä innostut niin suosittelen ottamaan ainakin puolikokoa pienemmät.

I bought the Chloe Susanna boots in 2015 and I was pretty shocked by the price (~900€) back then, but now I’m glad I bought them. I have been using them a ton, but they still look almost like a brand new ones. And the best thing is that they are the most comfortable shoes ever, I always bring them with me when traveling.

billi-bli-boots-1-820x547 MG_7892-820x547

Billi Bi Boots 

Nämä Billi Bi:n mokkaset nilkkurit ostin viime syksynä ja niitä on myös tullut käytettyä taukoamatta. Vaikka hinta on huomattavasti huokeampi (249€), niin laatu ja design on silti kohdallaan. Näissä mokkasissa tykkään erityisesti siitä että se saa jalan näyttämään pidemmältä, jos päällä on esim. mustat housut tai sukkikset. Nämä ovat myös ihan mielettömän mukavat jalassa ja mokka ei ole mennyt miksikään, vaikka olen välillä loskassakin talsinut. Nämä suosittelen kuitenkin suojaamaan esim. Nano-spraylla ennen käyttöönottoa, jotta pinta hylkisi mahdollisimman paljon likaa. Aivan ihanat! Huomasin juuri tätä postausta kirjottaessa että näistä on alekoodi voimassa, nimittäin koodilla SHOES20 saa Booztin kengistä 20% alea. Eli jos on kevätnilkkurit hakusessa, niin täältä lämmin suositus.

I bought the Billi Bi boots last fall and I have been using them a lot as well. They were definitely more on the affordable side (249€), but still the quality and design is totally on point. I love the that they are made of suede, they just look good with everything. I have been using them in snow etc. and they still look damn good. So I can totally recommend them! I just noticed when writing this post that boozt is offering -20% off from all shoes (including these ones) this weekend with the code SHOES20. So if you are in a need of new ankle boots, be sure to use the code to get the discount. Have a lovely weekend! 

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 comments

 1. Laura March 3, 2017

  Toi on mun mielestä todella fiksua hankkia kerralla sitten priimaa materiaalia olevat kengät, jotka kestää kun puolestaan käyttää sellasiin jotka eivät tule kestämään käytössä. Sitten, kun pääsen kunnolla työelämään opintojen jälkeen niin haluan myös panostaa hyvään laatuun vaatteissa ja asusteissa! :)

  Reply
  • Alexa March 3, 2017

   No todellakin! Siis tässä sitä näkee että laadukkaat kengät kestää rähmäkäpälänkin käytössä pitkään :D Ah rakastan niin näitä molempia! xx

   Reply
 2. anon March 3, 2017

  Hello dear Alexa, this is off-topic but could you please share which size your NuMe Titan 3 Magic wand is? Is it 25mm or 32mm? <3

  Reply
  • Alexa March 4, 2017

   I have a changeable wand, but I usually go with the 32mm :) xx

   Reply
 3. papukaisa March 4, 2017

  Noi Chloet on niin ihanat kyllä! Mut hinta on saanut mulla ne vielä jäämään kauppaan. Laukkuun on jotenkin perustellumpaan (omassa päässäni) laittaa iso summa koska laukku ei samalla tavalla kulu kuin kengät, mutta mukava kuulla että nuo on jo puolitoista vuotta sua palvelleet!

  https://mminimalisticss.com/

  Reply
  • Alexa March 4, 2017

   Haha, mä niin ymmärrän! :D xx

   Reply
 4. anniina March 4, 2017

  Kyllä laadukkaita kenkiä saa paljon halvemmallakin, että turha sillä selittää. Egoboostia vaan ku merkkipopot.

  Reply
  • Alexa March 4, 2017

   Niin saakin, kuten juuri noi Billi Bin kengät. Ostin Chloen kengät koska tykkäsin niistä. ☺ xx

   Reply
 5. Emma March 4, 2017

  Moi! Oon lähdössä kesällä ensimmäistä kertaa New Yorkiin. Onko sulla vinkata jotain must-buy kosmetiikkaa yms?

  Reply
  • Alexa March 4, 2017

   No esim. Becca:n Champagne Pop ja Hourglass Ambient Lighting Blush tulee nyt ekana mieleen :) Kantsii katsoa YouTubesta esim. Desi Perkinsiltä tai Jaclyn Hilliltä vinkkejä! xx

   Reply
 6. Veera March 4, 2017

  Nuo Cloén kengät ovat kyllä aivan täydelliset! Todella kauniit kyllä molemmat! Itsekin on (näin vanhemmiten?) alkanut huomata, että laatu korvaa määrän ja mieluummin panostaa yhteen kunnon tuotteeseen, kuin kymmeneen kertakäyttöiseen.
  https://byveera.blogspot.fi/2017/03/yesterdays-look.html

  Reply
 7. Sari March 4, 2017

  Millaista asuntoa nyt metsästätte, joltain tietyltä alueelta? Pääsemmekö taas seuraamaan projektia?

  Reply
  • Alexa March 4, 2017

   Pääsette seuraamaan, tietty! Alueena Ullalinna-Kamppi ja välimaasto. Kerron koosta ja muista suunnitelmista pian! :) xx

   Reply
 8. Erica March 5, 2017

  Nuo Chloét kestävät kyllä hienosti aikaa. Ja korko on tosi optimaalinen juuri kävelyä ajatellen – ihan tasaisilla pohjilla ovat jalat hajalla alta aikayksikön. :)

  Reply
 9. Emma Hirvonen March 5, 2017

  Oi että, noi Chloét on kyllä unelmakengät. Maybe one day!

  Reply
  • Alexa March 5, 2017

   Ne on! Todellakin :) xx

   Reply
 10. Nuo ovat molemmat todella ihania kenkiä ja ihan mun näköisiä. Mutta nyt täytyy sanoa, että hinnat ei ole kyllä yhtään mua varten. Ainakaan tällä hetkellä. Juuri nyt panostan mieluummin sisustukseen ja vaikka Kartellin tuoleihin, kuin kenkiin.

  Reply