FAUX FUR

 new-york-style4

Tässä vikat asukuvat NYC:istä. NYC:issä ei kyllä ollut inspiraatiosta pulaa. Kaduilla näkee upeita tyyppejä toisensa perään ja ihania ruokapaikkoja ja kahviloita on loputtomasti. Toivon että ehtisin joskus olemaan NYC:issä viikkoa pidempään, sillä siellä on vaan niin maagisen ihanaa. Kotiuduttuani inspistä on kyllä saanut hakea, enkä ala edes puhumaan säästä. Onneksi kevät tulee kohta ja se on kyllä aina vuoden parasta aikaa. Se kun puut alkaa kukkimaan ja kesä on vasta edessä, ja aurinko laskee päivä päivältä pikkasen myöhemmin. Kevättä vauhdittaa vielä tulevat reissut, nimittäin parin viikon päästä lähden Tukholmaan ja sitten huhtikuussa äidin kanssa Milanoon. Ihanaa että on taas jotain kivaa mitä odottaa.

Oli muuten mukava kuulla että tykkäsitte siitä viime keskiviikon postauksesta, jota Iltalehtikin innostui nostamaan. Moni teistä pyysi “lisää vastaavanlaisia postauksia”, joten kertokaa toki jos teille tulee jotain aihealueita mieleen. ♥

Here are the last outfit pictures from NYC. So sad, I want to go back asap. It’s such an inspiring city, all the cool people and beautiful cafes – I just can’t get enough. Fortunately spring is approaching! It’s my favorite season of the year, just right before summer. I’m already thinking about (baby pink) spring clothes and all the lovely trips that are ahead. 

new-york-style3 new-york-style7 new-york-style2 new-york-style

Ray-Ban Sunnies from Zalando*
Style Level Jacket (similar here!)
Andiata Sweater (similar here!)
Valentino Bag 
Twist & Tango Leather Pants
Acne Shoes (similar here!)

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 comments

 1. Laura February 28, 2017

  Upea asu ja todella onnistuneet kuvat! <3

  Reply
 2. Natali February 28, 2017

  I share the same feeling with you about NYC! Beautiful photos and superb outfit, so you and so chic!

  https://lartoffashion.com/tropical-safari/

  Reply
 3. Traveliina February 28, 2017

  Voisitko ajatella että matkustaisit kaupunkeihin ilman ikuista, lähes maanista shoppailua ja hassuissa vaatteissa patsastelua?? Sen sijaan tutustuisit Nycin rajattoman laajaan kulttuuriin, ja nautiskelisit vaikkapa Keskuspuistosta ym? En siis piruile, tykkään blogistasi hurjasti mutta tapa jolla “otat haltuun” huimia matkakohteitasi tuntuu näkökulmastani ajoittain käsittämättömältä ?

  Reply
  • Alexa February 28, 2017

   En tiedä oletko koskaan oikeasti lukenut blogiani vai heititkö kommentin vaan hatusta. Olen tosiaan viimeiset kolme kertaa ollut NYC:issä työmatkalla ja jos satuit katsomaan videoitani sieltä, niin huomasit varmaankin että vapaa-ajalle ei ollut sijaa ollenkaan. Viimeksi kun olin NYC:issä lomalla kolmisen vuotta sitten, niin vietettiin aikaa Central Parkissa, käytiin museoissa jne. :) Jos kaipaat enemmän kulttuuria, menoa ja meininkiä, niin kannattaa katsoa tammikuiset videot Kapkaupungista – sielläkään ei muuten shoppailtu ;) xx

   Reply
 4. Jeannay February 28, 2017

  Vau miten makeet kuvat!<3

  Reply
 5. Mami February 28, 2017

  Ihailen todella tapaasi vastata hankaliinkin kommentteihin tyynesti, tiukasti mutta ystävällisesti. Arvostan! Jos joskus harkitset politiikkaan mukaan menoa, niin valtakunnansovittelijan pesti olisi sinulle sopiva, hihi!

  Reply
  • Alexa February 28, 2017

   Haha, voi ihana! Kiitos :D xx

   Reply
 6. H February 28, 2017

  Oikein hyvältä näyttää! Itse tosin pidän vähän hassuna sitä, että aikuiset ihmiset pukeutuu samanlaisiin vaatteisiin, mutta ihania ootte molemmat :) ja noi talojen paloportaat on niiiin mageita!

  Reply
  • Alexa March 1, 2017

   Haha, aijaa :D Meidän mielestä on vaan hauskaa matchata! xx

   Reply
 7. -H February 28, 2017

  Todella upeita kuvia!!

  Reply
  • Alexa March 1, 2017

   Voi kiitos, mäkin tykkäsin hurjasti :) xx

   Reply
 8. Jem February 28, 2017

  Oi mistä tuo lindan karvatakki on? Ihana!

  Reply
  • Alexa March 1, 2017

   Kantsii kysyä Lindalta, kun mä en yhtään muista :/ xx

   Reply