Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

FAUX FUR

february 28, 2017, NYC, outfit
new-york-style4

Tässä vikat asukuvat NYC:istä. NYC:issä ei kyllä ollut inspiraatiosta pulaa. Kaduilla näkee upeita tyyppejä toisensa perään ja ihania ruokapaikkoja ja kahviloita on loputtomasti. Toivon että ehtisin joskus olemaan NYC:issä viikkoa pidempään, sillä siellä on vaan niin maagisen ihanaa. Kotiuduttuani inspistä on kyllä saanut hakea, enkä ala edes puhumaan säästä. Onneksi kevät tulee kohta ja se on kyllä aina vuoden parasta aikaa. Se kun puut alkaa kukkimaan ja kesä on vasta edessä, ja aurinko laskee päivä päivältä pikkasen myöhemmin. Kevättä vauhdittaa vielä tulevat reissut, nimittäin parin viikon päästä lähden Tukholmaan ja sitten huhtikuussa äidin kanssa Milanoon. Ihanaa että on taas jotain kivaa mitä odottaa.

Oli muuten mukava kuulla että tykkäsitte siitä viime keskiviikon postauksesta, jota Iltalehtikin innostui nostamaan. Moni teistä pyysi “lisää vastaavanlaisia postauksia”, joten kertokaa toki jos teille tulee jotain aihealueita mieleen. ♥

Here are the last outfit pictures from NYC. So sad, I want to go back asap. It’s such an inspiring city, all the cool people and beautiful cafes – I just can’t get enough. Fortunately spring is approaching! It’s my favorite season of the year, just right before summer. I’m already thinking about (baby pink) spring clothes and all the lovely trips that are ahead. 

new-york-style3 new-york-style7 new-york-style2 new-york-style

Ray-Ban Sunnies from Zalando*
Style Level Jacket (similar here!)
Andiata Sweater (similar here!)
Valentino Bag 
Twist & Tango Leather Pants
Acne Shoes (similar here!)


postaus sisältää mainoslinkkejä

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *