Faux Fur

_MG_0401
Vielä yhdet lumiset kuvat viikonlopun kunniaksi! Kotiuduttiin Pariisista myöhään eilen illalla ja valitettavasti viimeinen päivä meni vähän reisilleen. Molemmat meistä sai vatsataudin viimeisenä iltana, mutta äidille se iski vielä rankemmin. Kumpikaan meistä ei nukkunut silmäystäkään ja aamulla suunnattiin aikaisin kentälle siinä toivossa että voisimme vaihtaa lippuja aikaisempaan koneeseen. Se ei tällä kertaa onnistunut, joten vietimme päivän kentällä lepäillen. Aika meni onneksi ihan suht koht nopeasti, käyden läpi viikon kuvasaldoa ja meileihin vastatessa.  Ei tosiaan loppureissu mennyt siis ihan putkeen, mutta sellaista se matkustaminen välillä on! Onneksi oli muuten oikein mukavaa ja säät oli aivan upeat koko reissun ajan.

Tänään koitan levätä ja toipua flunssasta mahdollisimman tehokkasti (nenäkannu ja inkiväärishotit kovassa käytössä), nimittäin huomenna suuntaan kohti Tukholmaa! Tuli yllättävä äkkilähtö muotiviikoille, mutta siitä lisää sitten myöhemmin! :)

I had this one snowy outfit left in my drafts. Yesterday was our last day in Paris and unfortunately our trip didn’t end up so well. We got a stomach flu with my mom and we barely slept the night before. Yesterday we headed early to the airport, wishing to catch an earlier flight. Unfortunately the flight was fully booked, so we needed to spend seven hours at the airport. My mom slept almost the entire time, I prepared posts from Paris and answered emails. All in all, now I’m safely back in Finland and packing my bags for Stockholm Fashion Week! So exciting! 
_MG_0451 alexa chanel

Photos by: Maria Hästbacka
Karen Walker Sunnies
Twist&Tango Coat
Acne Sweater
Malene Birger Pants (affordable version here!)
Chanel Bag
Timberland Boots

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 comments

 1. Natali January 30, 2016

  Sorry to read about the stomach flu! I’m also flying out on Monday morning to Sthl Fashion Week and am so excited about it!

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa January 30, 2016

   See you there!! :) xx

   Reply
 2. Elisabeth January 30, 2016

  Ihanan näköinen asukokonaisuus – tyylikäs ja mukava! Tsemppiä vatsataudin kanssa, ja hauskaa muotiviikkoa!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa January 30, 2016

   Kiitos paljon! :) Onneksi ei ole enää mahapöpöä, nyt vaan kuumetta ja muuten vain tukkoinen olo! Blaah, mutta kyllä tämä tästä :) xx

   Reply
 3. Alexsandra Bernhard January 31, 2016

  Love this look – have a good time in Stockholm!

  x
  http://www.alexsandrabernhard.com

  Reply
 4. Nancy January 31, 2016

  The stomach flu is so unfortunate. But fashion week sounds so fun! :) x

  http://www.simplynancyblog.com

  Reply
 5. Nienke February 2, 2016

  Hi Alexa!
  May I ask how you take care of your leather pants?
  xo Nienke

  Reply