My Fall Uniform

alexa-dagmar-blog

Sara kirjoitti tosi hyvin bloggaamisesta tähän vuodenaikaan, nimittäin kyllä sitä itsekin pohtii että miten näistä keleistä on joka vuosi selvitty. Tuntuu että valoa ei ole ollenkaan ja vettäkin tulee jatkuvalla syötöllä päin näköä. Kyllä tässä on pikku hiljaa alettu jotain pientä pakosuunnitelmaa miettimään, tosin vielä ihan ajatuksen tasolla. Onneksi mulla on muutamia trikkejä hihassa kaamosväsymyksen välttämiseksi, joista kirjotan teille vaikka ihan oman postauksen!

Havahduin just siihen että en ole koko syksynä postannut asukuvia yhtä tiheään tahtiin kun normaalisti. Toisaalta tykkään siitä että sisältö on monipuolista, mutta totuus on se että kiireen keskellä viilletän samat kamat päällä päivästä toiseen. Esimerkiksi tällä kuvassa näkyvällä kokonaisuudella ollaan menty monet päivät, tosin neule vain alla on välillä vaihtunut. Mitäs sitä hyvää muuttamaan, heh. Tosin nyt kun ilmat alkavat oikeasti viilenemään, niin täytyy alkaa miettimään uutta uniformua talveksi. Mutta nyt eikun uutta viikkoa ja pakkasia kohti. Ihanaa päivää!

I just checked the weather forecast and it seems like it’s going to be freezing (-10) this week. I can’t believe it, it’s too early if you ask me. The winter is so long anyway here in Finland, I guess I need to start an escape plan or something. Otherwise you need to watch me wearing the same stuff for the next four months haha. Talking about that, I have been wearing this outfit for days know. I just love everything about it and it’s also super comfy.

alexa-dagmar-blog2 gucci-dionysus-bag

alexa-dagmar-blog3

Ja koska joku tuli sitä kuitenkin kommentoimaan, niin kyllä neule vain sattuu olemaan hassusti vatsan kohdalta. Sori sori!

billi-bli-boots

Ray-Ban Sunnies from Zalando*
Twist & Tango Coat*
Samsoe & Samsoe Sweater
Gucci Bag
Arizia Pants (similar here!)
Billi Bi Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä / * tuotteet saatu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 comments

 1. Marianne October 31, 2016

  Tuo Gucci laukku on kyllä niin upea :)
  Itsekkin mietin miten tästä kylmyydestä ja pimeydestä selviydytään – oisi ihanaa jos teet postauksen tästä :)
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa October 31, 2016

   No se on kyllä! Pitää ehdottomasti tehdä :) xx

   Reply
 2. Natali October 31, 2016

  Yes, great Fall uniform and it looks perfect on you! I also can’t believe that this week will be so cold… I’m never “prepared” for Winter’s arrival. :(

  https://lartoffashion.com/why-do-you-blog/

  Reply
  • Alexa October 31, 2016

   Haha me either!! :D xx

   Reply
 3. Erica October 31, 2016

  Tulipa taas ikävä niitä vuosikausia palvelleita nahkahousuja joista jouduin viime talvena luopumaan. Niiden oikeiden löytäminen on ihan mahdoton tehtävä, varsinkin kun vertaa niihin entisiin täydellisiin. Joskus vielä! :D

  Reply
  • Alexa October 31, 2016

   No voi! No mutta hei tekonahkahousut esim.? Istuu mulla paremmin eikä “lörpähdä” ajan kuluessa :) xx

   Reply
 4. Sanna Inspired by love October 31, 2016

  Hauska sattuma, itsekin juuri kirjoitin lauantaina blogiin vinkit kaamoksen selättämiseen. Olen tosin tehnyt sen monena vuonna, huomaa että joka vuosi sitä jotenkin taistelee saman asian kanssa. Juuri viikonloppuna monen bloggaajan kanssa juteltiin ja voivoteltiin juuri valon vähyyttä ja matalaa puhtia blogata, kaikki siis onneksi ollaan samassa veneessä. :)

  Reply
  • Alexa October 31, 2016

   No joo nimenomaan, kaikilla meillä Suomessa asuvilla bloggaajilla on vuodesta toiseen tämä sama haaste. Aina tästä on kuitenkin alkushokin jälkeen selvitty :) xx

   Reply
 5. Anu October 31, 2016

  Hei pakko vinkata eri aiheesta, mutta muistelin ettet tykännyt Essien uusista gel -lakoista. Siihen kuuluu laittaa se valkoisessa pullossa oleva päällyslakka, se ei muuten toimi. Ja nimenomaan se Essien päällyslakka. Yksinään ne kynsilakat eivät toimi niin hyvin. Katsoin juuri Tatin youtubevideon, ja hän oli myös pettynyt niihin lakkoihin, kunnes… Vinkki vitosena.

  Reply
  • Alexa October 31, 2016

   Heippa, joo tosiaan mulla on se valkoisessa pullossa oleva päällyslakka ja ei mulla ainakaan toiminut siitä huolimatta :D Tein siis researchini kunnolla ennen kuin aloin arvostelemaan. Myös Essien oma hoitaja teki lakkauksen mulle, eikä ne siltikään kestänyt puolta päivää pidempää… Harmi :/ xx

   Reply
   • Anu October 31, 2016

    Aa okei, sori. Tein kommenttini liian nopeasti, kun tuli vaan semmoinen muistikuva enkä palannut kyseiseen postaukseen. :)

    Reply
 6. Katja October 31, 2016

  Hei, mulla tulla tuli postaus- tai videoidea mieleen! Kun aina esitellään uusia ostoksia, niin olisi kiinnostavaa nähdä myös niitä vaatekaapin vanhimpia vaatteita ja asusteita, ja kuulla miksi olet ne säilyttänyt :)

  Kiitos vielä aurinkoisesta blogista!

  Reply
 7. Jenni October 31, 2016

  Hei tee ihmeessä postaus kaamosväsymyksen välttämisestä! Täälläkin sen kanssa painitaan ja kaikki vinkit tulisi kyllä tarpeeseen :) xx

  Reply
  • Alexa October 31, 2016

   Noni, jes loistavaa! :) xx

   Reply
 8. EM October 31, 2016

  Nuo bootsit on kyllä liian i-ha-nat! Harmi vaan, ettei Booztin sivuilla ole niistä kokoja tällä hetkellä ainakaan saatavilla, eikä pysty nähtävästi laittaa kokotiedusteluakaan, plaah… Ja näin malttamattomana pakko mainita sun kirjasta yksi juttu (olen vasta puoliväliin kerennyt lukea), mikä musta oli ihan super kiva huomata, nimittäin se, miten kirjaa lukiessa tietyllä tavalla tuntui, että olisi sun blogin postauksia lukenut. Itse en nimittäin ole niinkään kirjaihmisiä ja sun kirjaa kyllä uppoutu! Onneksi on vielä puolet jäljelle :-)

  Reply
  • Alexa October 31, 2016

   Ne on kyllä super ihanat! Harmi että koot meni jo, mutta pitää vissiin kytätä jos niitä tulisi lisää. Kokotiedustelu on kyllä niin kätevä, harmillista että Boozt ei sitä tarjoa, buu. Ja hei ihana kuulla, kiitos paljon! :) xx

   Reply
 9. Naomi October 31, 2016

  I can’t believe that it’s already so cold in Finland! I was in Milano this weekend and it was quite warm (+18°C!) and it’s almost the same in Switzerland.
  I really think that your short hair suit you very well!

  Love, Naomi :)

  Reply
  • Alexa November 1, 2016

   I know, it’s crazy! I’m going to visit Milan next spring, yay! :) Thanks so much! xx

   Reply
 10. Henriikka November 1, 2016

  Hei vastaako kengät todellista kokoa?:) Kuolasin kyseisiä kenkiä jo helsingin stokkalla mutta en tajunnut sovittaa, kun siellä ei ollut mustana näitä.

  Reply
 11. maarit November 1, 2016

  Nyt löytyy noita kenkiä Bootzilla.

  Reply