Fall Fashion Cravings

Syksy on ehdottomasti suosikkikausiani kaikinpuolin. Pukeutumiseen voi panostaa eri tavalla kuin kesällä, ja kauden värimaailma on kaltaiselleni mustavalkoisen rakastajalle täydellinen. Olen iloinen että olen aikaisempina vuosina panostanut laatuun perusvaatteissa, eritoten neuleissa, takeissa ja farkuissa laatu merkkaa. Syysgarderobini on siis lähtökohtaisesti kunnossa, kerrankin näin! Haaveilu on kuitenkin kuitenkin mukavaa, joten ajattelin jakaa kanssanne muutamia toivelistan kärjessä olevia tuotteita. Nämä tuotteet ovat juurikin niitä laadukkaita vaatekaapin kulmakiviä, jota voi käyttää sesongista ja vuodesta toiseen.

Neutral shades, oversized sweaters and fluffy scarfs, fall is my kind of a season indeed! I’m glad I’ve invested in cashmere knits and well-made coats last year, because they still feel and look like they were bought just yesterday. That’s definitely the pro about buying quality, you don’t have to buy so often. But dreaming never killed nobody, right? I picked a couple of timeless fall pieces to share with you guys! 

 

 Céline Trio Bag / Acne Shirt / Urban A Sweater / Acne Beanie / Santosh Scarf / Lanvin Slip-ons / BLK Pants

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 comments

 1. Sabina B August 23, 2014

  Such a perfect outfit set! Wouldn’t mind wearing every single thing! :)

  http://jeansandroses.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 23, 2014

   Haha me either!;) xx

   Reply
 2. mariia August 23, 2014

  toi celinen trio bag on kyllä aivan ihana! niin klassinen ja ikuinen:) nyt jäi vielä enemmän kummittelemaan mieleen;) tiedätkö voiko celinen laukkuja tilata netistä?

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 23, 2014

   Se on ihana! Ainut miinus siinä (ja monessa muussakin Célinen laukussa) on todella pehmeä nahka, johon saa naarmun aikaiseksi melkeinpä vain hipaisemalla… Se on silti kaikessa yksinkertaisuudessaan todella kaunis, ja täytyy kyllä käydä hipelöimässä sitä Pariisissa:) Célinen laukkuja ei ole ollenkaan nettimarkkinoilla, mikä on musta ainoastaan positiivinen juttu. Se tekee tietyllä tapaa brändistä eksklusiivisemman :) xx

   Reply
 3. Elisabeth August 23, 2014

  Itse etsin täydellistä harmaata syystakkia, kerro jos löydät sellaisen!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 23, 2014

   Hmm minkälainen oli mielessä? Itse tykkään kovasti Filipan takeista! Bomberi on yksi suursuosikeistani, sekä myös viime talvena ostettu villakangastakki :) xx

   Reply
 4. Sasha August 23, 2014

  What a cool list! I want everything:D
  xx
  SASHA

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 23, 2014

   Haha thanks, me too!:D xx

   Reply
 5. Susanna August 24, 2014

  Voisin kotiuttaa joka ikisen noista, etenki pöksyt <3 Tykkään sun blogista tosi paljon, vaikken kauheesti kommentoi niin silti jokaisen postauksen luen :-)

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 24, 2014

   Voi kiitos, ihana kuulla:)! xx

   Reply