Everyday Essentials: Accessories

Suosikkiasusteeni ovat pitkälti mustia ja klassisia, jotka toimiva vuodesta toiseen. 3.1 Phillip Limin laukusta kirjottelinkin viime viikolla, mutta inspiroiduin tekemään suosikeistani kollaasin. Kokeilin uutta tekniikkaa, josta kuulen mielelläni palautetta. Kuvassa olevia plussia klikkaamalla pääsette tuotetta myyvään verkkokauppaan. Aika kaupallinen tapa kylläkin, mutta mielestäni myös mielenkiintoinen ja freesi tapa tehdä inspiraatiopostauksia. Voi olla että tämä jää vain ainutkertaiseksi testaukseksi, mutta tulipahan ainakin kokeiltua!

Kollaasissa näkyvää Larsson&Jenningisin kelloa ei tosiaan vielä minulta löydy, mutta olen ihaillut sitä Net-a-Porterissa hurjan pitkään. Ihanan klassinen ja siro, mutta kuitenkin niin tätä päivää. Muut tuotteet ovatkin mun asukuvista jo vanhoja tuttuja! Yläpalkkiin on myös ilmestynyt “Shop My Style” -sivu, jonne päivittelen aina välillä uusia tuotteita. Osio on mielestäni kiva visuaalinen lisä kokonaisuuteen!

P.S. Remppablogissa uutta!

My favorite accessories are mostly black and classy. I like to invest in quality pieces that last forever and never go out of fashion. I picked 8 of my all time favorites to share with you guys and the ninth product has been on my wish list for quite awhile. That’s the beautiful Larsson&Jennings watch, which is one of the most beautiful watches I have ever seen. It’s simple and classy, but yet somehow chic and modern. I’ll definitely get it some day! 

I also made a “Shop My Style” page to the menu bar, which is a really cool feature in my opinion. Let me know what you think!

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 comments

 1. rookie February 14, 2015

  Musta tää ei oo toimiva tapa, koska mulla ainakin on adblock koneessa (mikä tekee blogien lukemisesta tosi mukavampaa), ja sit se pitäis aina naksauttaa pois sun blogin kohdalla…

  Reply
  • Alexa February 14, 2015

   Aa totta! En ole ajatellutkaan, hyvä pointti! :) xx

   Reply
  • Tintti February 14, 2015

   Joo sama homma, mullakin adblock käytössä ja ihmettelin että mihin kuvaan oikein viittaat, kun mulla ei näkynyt mitään kuvaa alunperin :D Tosiaan, kun laittoi adblockin pois niin sitten toimii. Sinällään kyllä kiva idea!

   Reply
 2. S February 14, 2015

  Ihan kiva idea tosiaan (ja tosi himoittava kollaasi) mutta itekin käytän adblockia ja ensin ihmettelinkin että miksei mulla mitään kollaasia näy… :/

  Reply
  • Alexa February 14, 2015

   Hyvä tietää, kiitos kun viitsitte kommentoida! :) xx

   Reply
 3. Oona February 14, 2015

  Muuten jees idis mutta ainakaan bloglovinissa ei linkkejä sisältävä kollaasi/kuva näy. Eikä jaksais tulla silloin aina kattomaan tätä original postii

  Reply
  • Alexa February 14, 2015

   Aijaa! No mutta hei, kannatti kokeilla niin nyt mä tiedän :) xx

   Reply
 4. Jemppu February 14, 2015

  hyvä idea toi kollaasi! pääsee paljon helpommin tsekkaamaan tuotteen omilta sivuiltaan!

  Reply
  • Alexa February 14, 2015

   Mä tykkäsin tosta hurjasti! Harmi vaan että adblock jollain lukijoilla blockaa koko kuvan :( Hyvä sinänsä tietää että en käytä tätä tekniikkaa asukuviin sitten! xx

   Reply
 5. Michaela February 17, 2015

  Aww, nice, I got L&J watch my boyfriend for Xmas, they look sooooo good! Very nice set though, I actually love these too as I have them or at least on my wishlist :))

  Reply