Eteinen

_MG_2074 _MG_2076

Eteinen on valmis! Kaapit on samaa sarjaa kun keittiö ja vaatehuone, ja olen todella tyytyväinen niihin. Säilytystilaa eteisessä ei tosiaan kauheasti ole, mutta toimistossa ja vaatehuoneessa on sitten senkin edestä. Koko eteinen rakennettiin millitarkasti kaappia myöten, ja onneksemme kokonaisuus meni ihan nappiin. Kulkutilaa “eteisen” ja  olohuoneen pilarin välissä on tarpeeksi, ja eteiskaappiin saa säilöön juuri ne välttämättömät ulkovaatteet. Kuvissa näkyykin aivan jäätävä roskan määrä tuolla olohuoneessa, ja niitä olisi tarkoitus korjata viikonlopun aikana. Kylppäri valmistuu parhaillaan, ja yritän päivittää kuulumisia taas huomenna!

The entrance is ready! It’s really small, but there is still a bit space for outerwear and shoes. It’s definitely not enough for us, but fortunately there’s a lot of room for clothes in our walk-in-closet. I’m really happy with the design of the closet, it’s perfect. It’s from the same collection as the kitchen cabinets and the walk-in-closet wardrobes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Pipa February 7, 2015

  Ei vitsi nää teijän remppapostaukset saa oman kodin näyttämään ihan jäätävältä :D Omaa remppaa odotellessa.. Kiva siis että näitä pääse katsomaan ja saamaan vähän lisää idiksiä siihen että mitä tehdä :) Ois kiva myös kurkistaa miltä kaapin sisällä näyttää, eli mitä säilytysratkaisuja ootte saanu mahdutettua tuohon :)

  Reply
  • Alexa February 7, 2015

   Kiva että tykkäätte! Otin kyllä kaapin sisältä yhden kuvan, mutta toi kohta on niin pieni että kuvaa on tosi hankala ottaa. Siellä on siis perus tanko + kaksi hyllyä kengille + yläkaapit :) xx

   Reply
 2. Marii February 7, 2015

  Ettekös te saanut eteisen kanssa apua joltain lukijalta? Olisi kyllä ollut järjetöntä olla laittamatta tuota kaappia! Nytkin on mun makuun keittiö “liian lähellä”! Ja aina pitää jaksaa tunkea kengät kaappiin :D haha no mutta, nää remppapostaukset on erittäin jees!!

  Reply
  • Alexa February 7, 2015

   Joo kyllä saatiin! Ystävällinen lukija piirsi tuohon pohjaan seinän ja perusteli hyvin, todella ystävällistä häneltä! Olisi ollut joo järjetöntä, veikkaan että oltaisiin joka tapauksessa päädytty siihen ratkaisuun. Kun on lautasella hirveästi asioita, niin saattaa epähuomiossa joku tärkeä pointti unohtua! Loppu hyvin kaikki hyvin :) Ja kiitos! xx

   Reply
 3. Marika February 7, 2015

  Kysymys ei liity tän postaukseen, mutta…
  Osaatko sanoa mistä voisi löytää nätin näköisen roska-astian?

  Reply
  • Alexa February 7, 2015

   Riippuu totta kai mitä etsii! Itse tykkään Vipp -merkin tuotteista, ja niitä saa Zarrosta :) xx

   Reply
 4. anna-elisa February 7, 2015

  Moikka,
  olen juuri aloittamassa remppaprojektia ja olen saanut hirveästi inspiraatiota teiän projektista! Pintrestin suurkäyttäjänä mietin kuitenkin, että millä hakusanoilla yleensä etit kuvia? Koska pelkällä apartment hakusanalla tulee vähän liiankin monipuolisia tuloksia, kun haen juurikin teiän asunnon tapaista tyyliä. Kiitos jo etukäteen, jos jaksat vastata!

  Reply
  • Alexa February 7, 2015

   Kiva kuulla! :) Yleensä mulla on tietty kohta tms. johon etsin inspiraatiota, ja kehitän siihen sopivan hakusanan. Esim “classic kitchen” tai “marble bathroom” tai vaikkapa “white office”. Ihan mitä nyt mieleen sattuu :) Seuraan myös hurjasti eri pinnaajia, ja pinnailen suoraan feedistä mielenkiintoisia kuvia. xx

   Reply