Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Essie Summer Collection 2018

june 1, 2018, Beauty

Ensimmäinen päivä kesäkuuta, eli aika kurkistaa essien kesäkokoelman pariin! Ihan mielettömän herkulliset sävyt tänäkin vuonna ja mulle tuli ainakin paljon ihania kesäisiä mielleyhtymiä jokaisesta sävystä! Mitäs siellä tykätään? Onnekseni saan taas arpoa kolmelle teistä nämä kaikki kuusi sävyä! Kertokaa kommenttiboksissa teidän lempisävynne, niin olette mukana arvonnassa. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. Voittajat löytyy nimimerkeiltä: IINAS, JOSKU & MAI. Olen teihin yhteydessä!

all daisy long
Tästä ihanasta sävystä tulee mieleen kaikki helmikorut. Helmiäistä on juuri sopivasti, ihanan hienostunut ja kesäinen sävy!
empower-mint
Tämä minttu-unelma muistuttaa kahdesta asiasta! Ensiksi mieleen tulee essien legendaarinen mint candy apple -sävy, joka oli lempparini vuosia sitten – ehkä joku teistä muistaakin? Sen lisäksi mieleen tuli myös Mövenpickin minttusuklaajäätelö, joka on ihan tajunnan räjäyttävän hyvää!
the fuchsia is bright
Tämä sävy sai minut kaipaamaan Kapkaupunkia ja niitä värikkäitä taloja! Juurikin sinne sopiva sävy, joka näyttää ihanalta rusketusta vasten.
young, wild & me
Tämän herkullisen vaaleanpunaisen nuden bongasin tietysti ensimmäisenä näistä kaikista, koska se vaan sopii asuun kuin asuun! Varma valinta. Sävy myös muistutti minua mansikkasmoothiesta, jota teen melkein päivittäin!
sunny daze
Miten hyvin sopiikaan tämä sävy tuohon lempparimekkooni? Ihan täydellinen match!
making harmony
Tummista sävyistä luumun taittavat lakat usein vetoavat minuun ja tämä on juurikin sellainen. Sopivan särmikäs lakka niille päiville kun kaipaa vaihtelua kesäisiin pastelleihin tai kenties haluaa varpaisiin tummempaa sävyä.
Loppuun vielä annettava vinkki essien speed setter-päällyslakasta, jonka avulla lakka kuivuu sekunneissa. Tämä on ainakin itselleni ihan välttämätön askel manikyyrissä, sillä en malta kuivatella kovin pitkään!

233 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *