Essie Luxeffects

Jokunen teistä tosiaan toivoi postausta Essien Luxeffects -kokoelmasta, joten ryhdyin tuumasta toimeen. Heh minä höpsö en tajunnut, että olisin voinut lakata vain kuvattavan käden kynnet – vaan rehellisenä kansalaisena lakkasin sitten molemmat. Saihan tossa tovin aikaa kulumaan, mutta kova työ palkitaan haha ;) 

Stockalta lakat ovat kertaalleen ehtineet loppumaan, mutta tällä viikolla on tulossa täydennystä. Anttilaan ja Sokokselle tuotteet tulevat aivan näinä päivinä myyntiin! Jokaiselle glitterlakalle on suositeltu paria klassikkoväreistä, mutta tuotteet myydään erikseen. 

A couple of you wished for a post about the Essie Luxeffects collection. I totally loved the collection, it will be available on the Finnish market soon. So, wanna get to know to my favorites?:)

Sand Tropez & Set in Stones

Suosikki! Sand Tropez on lakka johon turvaudun usein – se on hiekkamaisen nude, mutta kuitenkin peittävä. Set in Stones on puolestaan aivan mahtava glitterlakka! Olen glittereiden suurkulutaja ja tämä on kyllä yksi kaikkien aikojen parhaista. Koostumus on ohut, mutta todella glitteriä on runsaasti. Tätä pitää hamstara!

This pair is my number one favorite! Sand Tropez was one of my first Essie nailspolishes and it’s still one of my favorites. I’m using glitter polishes a lot and Set in Stones is AMAZING. It is thin enough to dry fast, but it contains a lot of glitter. I’ll definitely buy a few extra bottles of this. 


Tässä mulla on vain yksi kerros glitteriä, mutta näyttää silti hyvältä.

Chinchilly & a Stroke of Brilliance

Chinchilly on ollut mulla myös jo entuudestaan, ja pidän siitä kovasti. Sininen glitter on mulle jo villinpuoleinen valinta, mutta toimii muutamien sävyjen kanssa mainiosti. 

I’ve also had Chinchilly a long time and I like it a lot. Blue glitter is a step on the wild side, but it totally works with the right colors. 

A List & As Gold As It Gets

Näistä kirjottelinkin aikaisemmin. A List on ehdottomasti yksi “must-have” kynsilakoista, ja kultaista glitteriä käytän melkeinpä jokaisen värilakan parina. Tosin nyt Set in Stonesin löytämisen jälkeen saatan kääntää kelkkani hopeaan:)

This is an absolute holiday look! A List is definitely a must-have shade and you can’t go wrong with a hint of golden glitter ;) 

Merino Cool & Pure Pearlection

Merino Cool vastaa fiilikseltä paljolti Sand Tropezia ja Chinchillyä (näitä käyttäen voisi muuten luoda jonkun kivan ombre -lakkauksen!) Pure Pearlfection luo lakan päälle helmiäspinnan, ei mitään sen kummempaa. 

Merino Cool reminds me of Sand Tropez and Chinchilly. Pure Pearlfection gives a pearly finish, so it definitely goes with everything and it’s not that sparkly. 

Eternal Optimist & A Cut Above

Molemmat ihania! Toimivat yhdessä ja erikseen. 

Love, love, love. Works together and separately.

Suosituhinta Luxeffects lakoille á 13,90€  

Tuotteet saatu Essieltä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

27 comments

 1. Natali December 5, 2013

  All of them are so pretty, but the last combo is my favourite one :)

  http://lartoffashion.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 5, 2013

   Haha yeah, the last combo is lovely:)! xx

   Reply
 2. Kaisa December 5, 2013

  Moi! Miten saat tuon glitterlakan noin siististi, käytätkö jotain manikyyritarroja apuna vai mikä on niiden salaisuus? :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 5, 2013

   Hihi ei mulla oo salaisuutta :D Noi on niin hyviä lakkoja, että leviää tosi nätisti! :) xx

   Reply
 3. kkkk December 5, 2013

  Näissä MyCosmon blogeissa on nykyään ongelma kun lukee Bloglovinin kautta ja klikkaa postauksen auki niin menee vaan Page not found -sivulle. Toivottavasti tän vois jotenkin korjata!

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 5, 2013

   Joo tiedetään:( Korjaus on menossa parhaillaan! xx

   Reply
 4. henna December 5, 2013

  inspiroidun aina sun kynsilakkauksista ihan hirveesti! :)

  muuten, mycosmon blogeja ei pysty tällä hetkellä lukemaan bloglovinista. tulee teksti “this page does not exist”. en tiedä että ollaanko siellä tietoisia, mutta toivottavasti asia korjaantuu pian :-)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 5, 2013

   Jee kiva! Aattelin joululomalla testailla vähän lisää ja laittaa inspistä tulemaan:) Joo tiedetään, sitä just korjataan :)! xx

   Reply
 5. voguerka December 5, 2013

  Really nice colours and options. But I think Marianna did this before, didn’t she? Anyway, I love these.

  Kisses
  http://voguerka.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 5, 2013

   Thanks :) I’m afraid she didn’t, because she doesn’t have the the Luxeffects collection. xx

   Reply
 6. nenita December 5, 2013

  miten yleensä poistat glitterilakat kynsistä? ne kun on maailman haastavin ottaa pois, siksi ei tule lakattua noita ihanuuksia kynsille niin usein:(

  Reply
 7. juliesway.com December 5, 2013

  The last one is amazing <3

  http://juliesway.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 5, 2013

   Haha yeah! :) xx

   Reply
 8. jenni December 5, 2013

  Olisin kans kiinnostunut, sillä monet glitterlakat on tosi huonoja lähtemään pois.. Lähteekö noi Essien glitterlakat hyvin pois ilman mitään jäätäviä raaputusoperaatioita? :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 5, 2013

   Hihi muistan joskus kokeneeni samaa! Nyt on taidot (tai lakat?) parantuneet, sillä ainakin Essien ja Lorealin glitterit tuntuvat lähtevän suht kivottomasti :) Toki siinä pitää vähän hinkata, mutta suht kepeästi lähtee muihin verrattuna :) xx

   Reply
 9. Riikka December 5, 2013

  Aivan ihania lakkoja! Toivottavasti saisin joululahjaksi nämä :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 5, 2013

   Hihi toivotaan niin!:) xx

   Reply
 10. tia December 5, 2013

  waude! noista tuli inspistä mun hääkynsiin :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 5, 2013

   Jee, kiva kuulla!:) xx

   Reply
 11. hilus December 5, 2013

  Miten saat nuo kynsilakat noin nätisti? Itse ostin Essien lakkoja ja olen niin pettynyt, esim minulla lumene lyö essien ihan 100-0.. Ongelma on siis essien lakoissa, että en saa niitä mitenkään a) peittämään yhdellä kerroksella tarpeeksi ja b) Jos laitan kaksi kerrosta, niin vaikka kuinka antaisin kuivua 30min, niin ei mene kuin hetki, niin jo on rullautuneet pois :/// joten mikä on salaisuutesi?

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 5, 2013

   Ihme juttu! Mulla Essie on ihan ykkönen, ja mun kynnet vielä liuskottuu helposti. Laitan yleensä yhden kerroksen pohjalakkaa, sitten kaksi kerrosta värilakkaa ja kerros päällyslakkaa / glitteriä. Yritän kuivattaa vähintään 5min kerrosten välissä, niin lakat pysyy :) Ja jos on ollut kärsivällinen kerrosten välissä, niin lakat pysyy hyvänä useita päiviä! xx

   Reply
 12. IloAM December 5, 2013

  Essien lakat on parhautta!! Saara Sarvas kirjoitti blogissaan, että Isadoralta on tullut/ tulee glitterlakkojen alle soveltuva lakka joka jättää kuivuessaan kynnen pinnan lähes värittömäksi ja ikään kuin “lohkeaa” ajanmittaa kynsistä pois, tämä voisi olla pelastus monille jotka taistelee miten saada glitterit kynsistä kauniisti pois.. :) Toivottavasti nyt joku edes ymmärtää mitä juuri kirjoitin. :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 7, 2013

   Joo haha mä luin kans sen! Pitää koklaa:) xx

   Reply
 13. Heli December 6, 2013

  Essiet ovat minunkin suosikkini, mutta itsellänikin on ongelma tuon kuivumisen kanssa. Tuokohan tässä kokemus varmuutta vai käytätkö jotain “kuivatinta” sen 5 min? Vai tuleekohan itselläni laitettua lakkaa liian paljon per kerros?

  Reply
 14. Natasha. December 7, 2013

  I LOVE ESSIE !! They have the most amazing colours. One of my favourite nail polish brands after O.P.I

  serendipitynwanderlust.blogspot.co.uk

  Reply
 15. Jansku December 10, 2013

  Niin ihania noi kaikki! Hehheh, kun näin aikasemman postauksen sulta noista viininpunasista + kultaisen hilelakan yhdistelmästä niin päätinpä ottaa mallia.. Halppis kynsilakoilla. Jep. Tulos oli aika epämääränen, periaatteessa ok mut kiiressä olin lähdössä teatteriin ja kynnet ei ollu ehtineet kuivua. Yritin vaikka mitä ja miespuoliselta henkilöltä sain ohjeistuksen “KUIVATA FÖÖNILLÄ”. Voi luoja, kynsilakat rupes “sulaa” ja leviimään ja voit kuvitella mitkä frankstein kynnet ne sitten oli kun lähdin juhliin:) Ei ollu kehumista. Täytyy näitä kyllä hamstrata. Sellainen iltasatu!

  Reply
 16. Anonymous December 14, 2013

  Hei mistä tota “a list” kynsilakkaa saa kun en ole löytänyt.

  Reply