Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Essie Favorites by Alexa Dagmar

august 21, 2018, Beauty

kaupallinen yhteistyö: essie

Iik! Tässä olisi mun tämän vuoden essie-kokoelma. Valitsin samalla tavalla kuusi sävyä kun viime vuonnakin, mutta tänä vuonna inspiroiduin tekemään kaksi eri teemaa. Oma tyylini on välillä rockimpi ja toisinaan taas tosi tyttömäinen, joten jaettiin lakat teemojen mukaan. Rock Chic -kokoelmassa on kaksi aivan ihanaa harmaata ja katseenvangitsijaksi valitsin hopean aprés-chic -lakan. Katsokaa muuten tosta ylemmästä kuvasta se mieletön manikyyri, ehkä mun kaikkien aikojen suosikki! Pastel Lover -kokoelma on taas inspiroitunut mun Instagram-feedistä, kokoelmasta löydät ne täydelliset pastellisävyt. Virgin Snow -sävystä innostuin tänä keväänä hurjasti, kun ihastuin laventeliin. Peak Show on yksi mun kaikkien aikojen suosikki (löytyy alemmasta kuvasta), se on sävy joka vaan toimii aina – myös varpaankynsissä. Romper Room on yksi ensimmäisistä lakoista johon vuosia sitten ihastuin, se täydellinen vaaleanpunaisen sävy.

essie favorites by Alexa Dagmar -kokoelmat on saatavilla nyt rajoitetun ajan essien jälleenmyyntipisteistä. Lakkoja voi ostaa kappaleittain ja kolmen lakan kokoelmabokseja saa Stockalta ja Sokokselta. Toivottavasti tykkäätte!

Laitetaan myös tuttuun tapaan arvonta käyntiin! Kertokaa kommenttiboksissa kumman kokoelman haluaisitte voittaa itsellenne, niin olette mukana arvonnassa. Arvon blogissa kaksi pakettia ja myöhemmin tänään Instassa yhden, eli sielläkin kannattaa kokeilla onnea! Arvonta päättyy tänään kello 23 ja ilmoitan voittajille sähköpostitse. Voittajat: Karoliina & Ida. Olen teihin yhteydessä! 

It’s finally here! My 2 essie collections, that we created this year. We wanted to split the collection to two different themes. The first one is the edgier collection and the second one is inspired by my Instagram feed. So exciting!

290 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *