essie Christmas 2018 Limited Edition

kaupallinen yhteistyö: essie

Olen niin innoissani essien tämän vuoden jouluspesiaalista! Nyt on nimittäin niin upeat joulupakkaukset, että meikäläinenkin oli ihan kuin lapsi karkkikaupassa.
So excited to show you guys essie’s special Christmas collections. I haven’t been this excited in a while!
En ole aikaisemmin niin innostunut näistä “uuden ajan” joulukalenterista, mutta essie pystyy kyllä kilpailemaan vanhan kunnon suklaakalenterin kanssa. Essie-joulukalenteri on siitä täydellinen että se soveltuu kaikille jotka vähääkään fiilistelee kynsilakkoja – eli meille kaikille eikö vain? Kalenterista saa joulukuun aikana kerättyä itselleen ihanan kynsilakkakokoelman, joka sisältää täysikokoisten ja minilakkojen lisäksi myös tarpeelliset hoitolakat ja muut manikyyriin tarvittavat apuvälineet. Kalenteri on ehdottomasti myös ihana pikkujoululahja jollekin läheiselle. Essien joulukalenteri löytyy Sokos-tavarataloista ja verkkokaupasta
Honestly I haven’t really been into the modern advent calendars, but essie totally nailed it! Beauty calendars are usually a gamble, because you may like some of the products – or not. But if you like nail polish and manicures, you are definitely going to love this advent calendar! It’s really awesome and exciting way to collect the perfect nail polish collection.
Tämä voisi yhtä lailla olla mun kokoelma! Ihan täydellinen kolmen lakan mini kit, joka sisältää sävyt: thigh high, buy me a cameo ja mademoiselle. Setin suositushinta on 19,90€ ja sitä löytyy rajoitettu erä essien jälleenmyyntipisteistä.
This could be my own collection, totally love the mini kit with the following shades: thigh high, buy me a cameo and mademoiselle. 
Myös essien Gel Couture-faneja on muistettu jouluspesiaalilla.
essie also made a mini kit for the Gel Couture lovers. 

Mun Instagramin puolella teillä on mahdollisuus voittaa tämä upea kalenteri itsellenne. Käykäähän siellä osallistumassa! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 comments

 1. Ritva November 19, 2018

  Tuo kalenteri on kyllä superihana.
  Asiasta toiseen; Onko sulla jalassa Balmuirin cashmere-setin housut? Meneekö ne oikeasti noin nyppyiseksi? Mietin vain, kun olisi tarkoitus itselle ostaa joululahjaksi tuo setti.

  Reply
  • Alexa November 19, 2018

   Se on 😍 On joo ne! Ne on ihanat. 😍 Tossa ekassa kuvassa ne näyttää kyllä paljon nyppysemmiltä kuin livenä, en tiedä johtuuko valosta vai käsittelystä. Mutta kokemuksesta voin sanoa että housut nyppyyntyy aina vähän enemmän kun puserot tai aamutakit, kun housut joutuu kovemmalle hankaukselle ym. Mutta joka tapauksessa mun tulisi käydä ne läpi kokonaan kashmirkammalla, sillä saa hyvin nypyt pois. Noita on tullut käytettyä kotona joka päivä, niin ihanat! Ja hei ole kuulolla, alekoodi Balmuirille tulossa keskiviikkona ❤️ xx

   Reply
   • Ritva November 19, 2018

    Alekoodia siis odottelen. Taidan uskaltaa investoida noihin, ne on vaan niin kivat muuten. Ihanaa joulun odotusta sinulle.

    Reply
    • Alexa November 19, 2018

     Kannattaa! Samoin 😘 xx

     Reply
 2. Mari November 19, 2018

  Ihana kalenteri ja tosi hienot kuvat, mutta nuo nyppääntyneet housut kyllä kiinnittävät pahasti huomion… Voisiko Balmuir ehkä antaa sinulle jo uudet housut kiitos :D Jättineulospeitto on mahtava!

  Reply
  • Alexa November 19, 2018

   Aina ei ole aikaa hoitaa ihan kaikkea, eikä mun mielestä tarvitsekaan olla joka asiassa täydellinen. Ihmettelen kyllä hiukan sitä kun aina valitetaan et somessa ollaan liian täydellistä, mutta sitten inhimillisyydestä ja ”epätäydellisyyksistä” vasta dissataankin. 😄 Ei tämä niin vakavaa ole 🙊 xx

   Reply
 3. Jenna November 19, 2018

  Hui kun kashmir-housusi näyttävät nukkaisilta! Monilla merkeillä on kashmir-kampa, suosittelen läpikäymään sillä housut ja paidan :)

  Reply
  • Alexa November 19, 2018

   Huvittaa että en edes itse kiinnittänyt asiaan huomiota. 🙈 Joo tossa just aikaisemmalle kommentoijalle vastasinkin että pitää käydä ne läpi! Kashmir-housut ylipäätään nukkaantuu ainakin mulla helpommin, aamutakki tai huppari ei ole ollenkaan nukkaantuneet käytössä. 😊 Mutta onneksi tosiaan kammalla saa kyllä kaikki nypyt pois. 👌 xx

   Reply
   • Jenna November 19, 2018

    Näinhän se menee, toinen kiinnittää eri asioihin huomiota kuin toinen :) Itselläni on jokin pakkomielle nukkaan, kashmirkampoja taidan omistaa 4 tai 5, heti kun näkyy nukkaa, sisä- tai ulkopuolella, olen kampaamassa:) Mutta luonnollisesti joissan toisessa en niin välinpitävä, ei nämä niin vakavia rikkeitä ole!

    Reply
    • Alexa November 19, 2018

     Just näin 😘 xx

     Reply
 4. Petra November 20, 2018

  Vitsi kun ei oo instaa, olisin niin halunnut osallistua kisaan..ihanaa viikkoa Alexa ja kiitti ihanasta blogista!!

  Reply
  • Alexa November 20, 2018

   Kiitos ihana! ❤️ xx

   Reply