Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

essie Christmas 2018 Limited Edition

november 19, 2018, Beauty

kaupallinen yhteistyö: essie

Olen niin innoissani essien tämän vuoden jouluspesiaalista! Nyt on nimittäin niin upeat joulupakkaukset, että meikäläinenkin oli ihan kuin lapsi karkkikaupassa.
So excited to show you guys essie’s special Christmas collections. I haven’t been this excited in a while!
En ole aikaisemmin niin innostunut näistä “uuden ajan” joulukalenterista, mutta essie pystyy kyllä kilpailemaan vanhan kunnon suklaakalenterin kanssa. Essie-joulukalenteri on siitä täydellinen että se soveltuu kaikille jotka vähääkään fiilistelee kynsilakkoja – eli meille kaikille eikö vain? Kalenterista saa joulukuun aikana kerättyä itselleen ihanan kynsilakkakokoelman, joka sisältää täysikokoisten ja minilakkojen lisäksi myös tarpeelliset hoitolakat ja muut manikyyriin tarvittavat apuvälineet. Kalenteri on ehdottomasti myös ihana pikkujoululahja jollekin läheiselle. Essien joulukalenteri löytyy Sokos-tavarataloista ja verkkokaupasta
Honestly I haven’t really been into the modern advent calendars, but essie totally nailed it! Beauty calendars are usually a gamble, because you may like some of the products – or not. But if you like nail polish and manicures, you are definitely going to love this advent calendar! It’s really awesome and exciting way to collect the perfect nail polish collection.
Tämä voisi yhtä lailla olla mun kokoelma! Ihan täydellinen kolmen lakan mini kit, joka sisältää sävyt: thigh high, buy me a cameo ja mademoiselle. Setin suositushinta on 19,90€ ja sitä löytyy rajoitettu erä essien jälleenmyyntipisteistä.
This could be my own collection, totally love the mini kit with the following shades: thigh high, buy me a cameo and mademoiselle. 
Myös essien Gel Couture-faneja on muistettu jouluspesiaalilla.
essie also made a mini kit for the Gel Couture lovers. 
Mun Instagramin puolella teillä on mahdollisuus voittaa tämä upea kalenteri itsellenne. Käykäähän siellä osallistumassa! ❤️

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *