essie bridal party

[kaupallinen]

Kylläpäs alkoi toukokuun ensimmäinen viikonloppu juhlallisen hauskasti, kun vietimme sen yhdessä tyttöporukallamme. Essie oli järjestänyt meille aivan mahtavat puitteet päivään, josta ei naurua puuttunut! Päivämme alkoi jo iltapäivällä InBloomin järjestämässä kukkaseppele-workshopissa, jossa meistä jokainen sai laittaa kätensä kukkapuskaan, ja loihtia itselleen oman seppeleen. Aktiviteetti oli suorastaan terapeuttinen ihanan värikkäiden kukkien tuoksussa näperrellessä, samalla kun koko kööri vaihtoi kuulumisiaan. Suosittelen kyllä aktiviteetiksi polttareihin tai muuhun spesiaalihetkeen – jopa tumpeloimmaksi itsensä tituleerannut onnistui upeasti tässä kokoamisessa, ja lopputuloksesta oli iloa koko päiväksi!
Such an awesome weekend! Essie wanted to surprise me with a bridal party and they totally did. We started the day by making flower crowns and then continued the evening at the newly opened St.George Hotel. We also got our nails done and had dinner at the new restaurant. I couldn’t imagine a better start for this amazing month! Thanks essie for organising such a lovely day and thanks for everyone who attended, you mean everything to me!
Päivä jatkui upouudessa St George -hotellissa, jossa meille oli varattu todella ihana sviitti tarjoiluineen. Tässä vaiheessa viimeisetkin porukasta pääsivät saapumaan paikalle, ja uppoutumaan hetkeksi hääfiilistelyyn. Essieltä oli paikalla myös kaksi kynsihoitajaa, jotka lakkasivat kaikille kynnet juhlakuntoon. Myös hotelli teki vaikutuksen kansainvälisen tason tyylillään – tällainen on aina tervetullut Helsinkiin!
Kynsiä lakkailtiin aivan uudella essien Juhannuskokoelmalla. Se on ensimmäinen Pohjoismaille suunniteltu kokoelma, jonka sävyt ovat saaneet inspiraationsa pohjoisen luonnosta. Sävykokoelmasta löytyy keskikesän yöiden fiilistä, raikasta sinistä ja muita Pohjoiseen mielenmaailmaan sopivia värejä, sekä mattana että helmiäisenä. Todella herkullisia sävyjä kesäkynsiin!
Olen varmaan kirjoittanut tämän niin monesti, mutta olen vaan niin loputtoman kiitollinen näistä upeista naisista ympärilläni. Koen itseni niin onnelliseksi siitä, että saan kokea kaikki elämän ilot ja surut tällaisessa vahvojen ja hauskojen naisten jengissä, jolla on aika niin hyvä henki keskenään, vaikka viime näkemisestä vierähtäisi tovi tai muutama. On ollut niin hauskaa viettää kolmeen kertaan (!) “hääfiilistelyjä” tällä porukalla, mikä on tavallaan ollut vain loistava tekosyy saada ympäri maailmaa ja Suomea levittäytynyt jengi kasaan. Kaunis kiitos siis essielle huikeiden puitteiden tarjoamisesta ihanaan päiväämme!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 comments

 1. […] Kun oltiin tarpeeksi ehditty skoolailla ja fiilistellä, siirryttiin alakerran ravintolaan dinnerille. Ja olipa muuten ihan mielettömän hyvää ruokaa – suosittelen lämpimästi, jos tykkäätte itämaisesta keittiösyä. Lisää meidän päivän kulusta voitte lukea ja tsekkailla kuvien muodossa Alexan blogin puolelta. […]

  Reply
 2. Natali May 5, 2018

  Looks like the best times ever!

  https://lartoffashion.com

  Reply
 3. 2381 May 6, 2018

  Mistä tuo keskisormessa oleva sormuksesi on? Näyttää hienolta :)

  Reply
  • Alexa May 6, 2018

   Se on siis Marianna! 😍 xx

   Reply
 4. Anni May 6, 2018

  Pakko kysyä tuosta Guccin vyöstä. Sen ostopostauksessa mainitsit, että käyt teettämässä suutarilla siihen lisäreikiä. Oletko jo käynyt teettämässä? En uskalla viedä omaani ihan mihin vain, koska onhan tuolla vyöllä hintaa, joten kyselen suutarivinkkejä Helsinkiin :) Ihania kuvia ja onnea jo kovasti tulevien häiden johdosta <3

  Reply
  • Alexa May 6, 2018

   Joo, mä vein Stockan suutariin ja hyvin luonnistu! 😍 xx

   Reply
 5. papukaisa May 6, 2018

  Ihana idea tuo seppele-workshop! Oispa mukava päästä joskus väsäämään tuollainen itse. Viimeisen kuvan kimppu on myös tosi kaunis, lienee samasta InBloomista?

  https://mminimalisticss.com/

  Reply
  • Alexa May 6, 2018

   Siis super ihana idea! Loistava just polttari tms. aktiviteetti 😍 Se kimppu on Bulen Form & Florasta, mutta InBloomissa myös yhtä taitavia! 👌 xx

   Reply