Epäsuositut Mielipiteet

img_8862

Tätä “epäsuositut mielipiteet” -postausta on toivottu jo pitkään ja muiden postauksia (mm. Homevialaura, Style Plaza  ja Jonnamaista) lukiessa huvituin niin, että päätin itse myös listailla näitä ylös. Mutta kertokaa hei että minkälaisia “epäsuosittuja” mielipiteitä teillä on? Olisi hauska kuulla!

-En ole koskaan katsonut Game of Thronesia, eikä se ole koskaan millään tavalla kiehtonut minua. Samaan kategoriaan kuuluu myös Taru sormusten herrasta…

-Olen aina hiukan kapinoinut perinteitä vastaan. En mennyt rippileirille, enkä tanssinut vanhoja. En myöskään mene kirkossa naimisiin. En edes osaa selittää miksi näin, mutta ne eivät vain ole tuntuneet omalta.

-En ymmärrä Löylyn hehkutusta. Se on toki hienointa mitä Helsingin arkkitehtuurille on pitkään aikaan tapahtunut, mutta ruoka on ollut jokainen kerta luokattoman huonoa. Tästä olen heille antanutkin suoraan palautetta. Toisaalta ruoka ei ole siellä ehkä se tärkein asia ja ehkä sekin kehittyy kun antaa tarpeeksi aikaa.

Here are some random “unpopular” opinions. 

-I have never watched Game of Thrones, because it doesn’t really feel fascinating. I have never seen Lord of the Rings either!

-I have always done traditional things differently. I didn’t go to confirmation camp when I was fifteen (it’s a traditional thing here), I didn’t dance prom and I won’t get married in a church. 

-People are raving about Löyly Restaurant here in Helsinki. I love the architecture, no doubt about that, but the food is not good. I have eaten there several times and heard the same thing from my friends as well… Maybe it will be better when they have had enough time to develop the concept. 

img_8840

-Poskipusut on tosi kiusallisia. Ymmärrän että se kuuluu tiettyihin kulttuureihin ja siellä se onkin ihan ok, mutta täällä se on vaan jotenkin outoa. Mieluummin kunnon reipas halaus!

-En ole erityisen innostunut fine diningista.Tykkään enemmän pöytäliinattomista rennoista paikoista, jossa on hyvää mutta konstailematonta ruokaa. Toki upeat raflat ovat joskus hienoja kokemuksia (myönnettäköön että haluaisin joskus käydä Köpiksen Nomassa), mutta noin yleensä suosin bistro-henkisiä paikkoja.

-Kotioloissa tykkään epäseksikkäistä kotiruoista, esim. makaroonilaatikko ja lohikeitto oikein tehtynä on niin jees.

-Cheek kissing isn’t really my thing, unless I’m in France. 

-I rather go to brasseries / bistros than fancy fine dining places. 

-At home I love to make unsexy traditional Finnish dishes, they are so yummy. 

img_8964

-En oikein ymmärrä sitä kun ihmiset tunnustaa rakkauttaan kumppanille tai lapsilleen somessa. Toki jokainen voi somettaa haluamallaan tavalla eikä kaikkia tarvitse seurata jos sisältö ei miellytä, mutta itse annan kehut läheisille mieluummin kasvotusten kun Facebookissa.

-Uber on Helsingissä huono. Autot ovat yleensä mitä sattuu, kuskit kiusallisia ja puhumattakaan lähes jatkuvasta surge-hinnoittelusta. Ainiin ja kuskeja on liian vähän ja kyydin saamisessa kestää usein pieni ikuisuus. Okei saatoin ehkä vähän kärjistää, sillä kyllä mulla on hyviäkin kokemuksia. Yleensä hyviä Uber-kokemuksia Suomessa ovat tarjoilleet vanhat taksikuskit. Ulkomailla Uber on ihan asia erikseen! Pariisissa autot ovat useimmiten hienoja nahkapenkkeineen, kuskit tuntevat kaupungin kuin omat taskunsa ja takapenkillä on usein tarjolla vettäkin. Samaa voin sanoa myös NYC:in Ubereista. Nykyään käytän täällä taas taksia ilomielin ja maksan saamastani ensiluokkalaisesta palvelusta sen pari euroa enemmän.

-Bileillan paras hetki on kun pääsee kotiin heittämään korkkarit pois jalasta ja pesemään meikit. Koti on vaan paras paikka!

-Leggingsit on housut! Mun mielestä on ihan ok kulkea treenitrikoissa ja hupparissa julkisella paikalla.

-I see many people praising their love for each other online and I just can’t figure out why. It’s totally fine, but I can’t see myself doing the same. I rather talk with my boyfriend in person than via public Facebook wall. 

-Uber doesn’t really work in Helsinki. They don’t know how to drive in Helsinki and it usually takes a pretty long time to catch an Uber. Nowadays I’m mostly using regular cabs in Helsinki, but in NYC and Paris Uber works definitely better than regular cabs.

-My favorite moment during a night out is when I’m back at home, washing my make up and changing into pajamas. I’m so boring haha!

-Leggings are pants! In my opinion it’s totally fine to wear leggings when I’m running errands. 

img_8884

 Ray-Ban Sunnies from Zalando*
Sezane Coat (similar here!)
Gina Tricot Sweater (also love this one!)
Saint Laurent Bag
Sportsgirl Boots (similar here and here)

postaus sisältää mainoslinkkejä / *tuote saatu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

53 comments

 1. Jenni / big mamas home November 23, 2016

  Täytyy sanoa, että tämä postaus menee minulta aivan yli hilseen. On mennyt jo aikaisemmin, kun olen lukenut saman muilta bloggaajilta. En vain ymmärrä, miksi näitä mielipiteitä täytyy mainostaa epäsuosittuina. En tiedä, olenko vain kasvanut sellaisessa kulttuurissa, jossa kaikki mielipiteet on vaan okei, tykkäsi joku sitten purkkitonnikalasta tai inhosi kirkkohäitä.

  Reply
  • Alexa November 23, 2016

   “Epäsuosittu” on ehkä konseptina vähän häilyvä, mutta itse olen tulkinnut sen niin että se on valtavirrasta poikkeava. Mun mielestä nämä ovat olleet nimenomaan hauskoja, kun oman genreni blogimaailmassa mielipiteitä ei yleensä kauheasti tuoda esille vaan postaukset ovat useimmiten enemmän pintapuoleisia. :) xx

   Reply
 2. Erica November 23, 2016

  Julistin itse muutama päivä sitten etten edes viitsi tehdä tätä postausta – mielipiteeni kun tuntuvat vallan olevan siellä “epäsuositut”-osiossa.

  Muutamia löysin tästäkin: rakkaus somessa, fine dining, perinteet ja kaikki hehkutetut sarjat nyt ylipäätään :D Tästä listasta tulisi loputon (kaikki lemmikeiden ottamisesta ihmiskunnan toimiin ylipäätään :D).

  Reply
  • Alexa November 23, 2016

   Haha no mutta hei siitähän tulisi sitten vaan ihan super hauska! :D Anna mennä! xx

   Reply
 3. Julia November 23, 2016

  Harmi että sulla on ollut huonoa ruokaa Löylyssä! Itse olen pari kertaa käynyt siellä syömässä ja olen saanut mielestäni hyvää ruokaa :) Palvelu siellä on ollut sitten mielestäni erittäin huonoa. Todella epäystävällistä henkilökuntaa tullut siellä vastaan :/

  Reply
  • Alexa November 23, 2016

   No mutta hyvä jos sentään sun kohdalle on osunut parempi tuuri! Mä olen syönyt siellä kolmesti ja kaikki on ollut aika fiaskoja. Enkä edes liiottele :D On tullut lautaselle muuta kun tilattu ja sitten jotain puuttuvaa ollaan korvattu ihan toisella raaka-aineella jne. Ja brunssi kesällä oli oikeesti todella huono (ruokarajotteisia ei olla juurikaan ajateltu ja smoothietkin tuli suoraan pullosta), esim. Storysta saa samaan hintaan ihan mielettömän brunssin. Ja samaa olen kuullut kavereilta… Mutta tosiaan eka kesä ja varmasti suosio yllätti heidät täysin, joten voi olla että ruokapuolikin kehittyy kun antaa aikaa :) xx

   Reply
   • Linda November 23, 2016

    Minulla on myös samanlaisia kokemuksia Löylystä. Esimerkiksi kerran tilasimme ystäväni kanssa samaan aikaan samat annokset ja pöytään tulikin kaksi aivan erilaista fetasalaattia. Ymmärrän kyllä että tekevälle sattuu, mutta hyvään asiakaspalveluun kuuluu mielestäni asian kohtelias pahoittelu ja tilanteen korjaaminen ja lähtökohtaisesti tulisi toimia niin, ettei vahinkoja edes sattuisi kovinkaan usein.

    Reply
    • Alexa November 23, 2016

     Jeps, just näin! :D xx

     Reply
 4. -H November 23, 2016

  Mun mielestä nämä postaukset on ihan parhaita!! Usein sitä miettii, että olenkohan ainoa, joka ajattelee näin, mutta on helpottavaa huomata, etten ole yksin ajatuksieni ja mielipiteideni kanssa ;)

  Reply
  • Alexa November 23, 2016

   Jee, kiva että sä tykkäsit! Kiteytit hyvin juurikin sen mitä tällä postauksella ajetaan takaa, jos joku jäi vielä miettimään sitä pointtia! Ihanaa päivää :) xx

   Reply
 5. Tiina November 23, 2016

  Ihanaa, että joku muukin ajattelee samalla tavalla, varsinkin tuosta rakkauden julistuksesta somessa.
  Mua huvittaa ja kummastuttaa joka kerta kun näin jonkun hehkuttavan kumppaninsa ihanuutta instagramissa ja parhaimmillaan kumppani vielä vastaa siihen instagramissa ja kertoo kuinka paljon hänkin rakastaa. Monesti tämä saattaa tapahtua vielä viikonloppuna ja kuvia on kotoa tai aamiaispöydästä. Siinä tulee mieleen, että eivätkö he voi sitä toisilleen kasvotusten sanoa kun molemmat ehkä kuitenkin istuu sen saman aamupalapöydän ääressä. :D

  Toinen asia, mikä huvittaa ja toisinaan jopa vähän ärsyttää on vierasperäisten sanojen käyttö. Tähän te bloggaajat erityisesti syyllistytte. :D Lokaatio, kombo, käydään dinnerillä jne. Eikö voisi vaan puhua, että löytyi ihana kuvauspaikka tai asuyhdistelmä. Dinneri puhuttuna kuulostaa joka kerta yhtä hassulta. Miksei se ole päivällinen tai illallinen. Tai ihan vaan, että mennään syömään. Miksi mennään dinnerille?

  Yksi omakin epäsuosittu mielipiteeni liittyy näihin niin sanottuihin sen hetkisiin It-paikkoihin. Hirveä hype aina jostain uudesta paikasta ja kaikki trenditietoiset säntää sinne. Siellä käydään just sillä dinnerillä ja lunchilla niin kauan kunnes tulee seuraava it-paikka. :D
  Helsinki on täynnä ihania paikkoja ja uusia paikkoja on aina kiva testata, mutta itse täytyy myöntää, etten käynyt viime kesänä Löylyssä enkä Holidayssa. Olisin voinut piipahtaa jos olisin kohdalle sattunut, mutta ei minua oikeastaan edes kiinnostanut. Tuntui, että koko some täyttyi Löylystä otetuista kuvista. Rakennus itsessään on tosiaan todella upea ja aion joku kerta siellä piipahtaa, mutta toivon melkein että pahin hypetys laantuu.

  Reply
  • Alexa November 23, 2016

   Hahahah tämä oli ihan huikea kommentti, just tämän takia kirjotin tän postauksen – että pystyy vuorovaikuttamaan teidän kanssa. Ihan huikee! Siis täytyy sanoa että dinneriin syyllistyn kyllä itsekin, mutta olen yrittänyt kunnostautua lainasanojen tai sanamuunteiluiden kanssa :D Joskus ensimmäisinä vuosina tekstini oli nimittäin aika huvittavaa luettavaa nimittäin. :D Ja hei mä en ole myöskään käynyt Holidayssa! Paitsi kerran tirkistelemässä ennenkuin koko paikka oli avannut :D

   Reply
 6. Kaisa November 23, 2016

  Ihan samat fiilikset Löylystä täällä! Pitkään mietin, että olenko ainoa, joka näin ajattelee, mutta hyvä tietää etten. Ja hyvä, että annoit palautetta, itse en ole sitä vielä tehnyt, vaikka olisi varmasti paikan kehittymisen kannalta suotavaa :)

  Reply
  • Alexa November 23, 2016

   Okei huh hyvä että en ole ainoa :D Vaikka tosiaan kaunis paikka onkin, niin ruoan puolesta kehitettävää kyllä on… Ihmettelen vaan kun keittiötä hoitaa Royal Ravintolat, kun esim. Strindbergillä ja The Cockissa on homma hanskassa. xx

   Reply
 7. Roosa November 23, 2016

  Aaah, mäkään en pidä yhtään Game of Thronesesta enkä edes ole viitsinyt yhtäkään jaksoa edes katsoa. Ja sama homma Taru sormusten herran kanssa, olin niin ulkopuolinen ala-asteella kun muut tykkäsi niistä leffoista ja mua ei kiinnostanut yhtään ;D

  Reply
  • Alexa November 23, 2016

   Hahah same same! :D Musta tuntuu että mun poikaystävä kattoo aina noita hehkutettuja leffoja ja TV-sarjoja ja mä en vaan innostu sitten yhtään :D xx

   Reply
 8. Ivetka November 23, 2016

  Haha, I can relate to so many points :D Game of Thrones, totally, I watch it because it’s a tradition with friends, but to this day I don’t understand why are people hooked so much!
  After party homecoming – again totally and many more…
  It’s really cool that you wrote them, although simple, it takes a bit courage to say it loud :-). Have a nice day!

  Reply
  • Alexa November 23, 2016

   Awesome to hear Ivetka!! :) xx

   Reply
 9. Noora November 23, 2016

  Löyöyn ruokia en ole kokeillut, mutta leuka kyllä loksahti kun terdellä tilatessa viinipullon (joka piti itse ensin jonottaa tiskilta) se vain annettiin ilman mitään cooleria :D Luulisi että oletuksena viinipullon juominen kestää hieman kauemman kuin missä ajassa se lämpenee kesähelteillä

  Reply
  • Alexa November 23, 2016

   No joo toi on kyllä totta… Palvelu oli aika epätasaista koko kesän, mutta vissiin joutuivat rekryämään sinne kiireellä porukkaa kun suosio yllätti :D Mä jouduin myös kertomaan yhdelle baarimikolle (kahteen eri kertaan) että miten Ice Imperial kuuluisi tarjoilla, vaikka sitä mainostettiin siellä isosti. xx

   Reply
 10. Ivetka November 23, 2016

  And I also realized that you didn’t translate the part with leggins :D (I understand finnish just am not comfortable to communicate in it :P) – again totally true, they are regular trousers and I rarely wear anything else – you just have to find really nice pairs that fit you perfectly. And oh so comfy :-)

  Reply
 11. -M- November 23, 2016

  Hehe, viime kesänä Löyly alkoi tulla jo korvista ulos ja näiden kommenttien jälkeen tuskin vaivaudun menemään sinne, sillä rehellisesti sanottuna en edes tykkää sen arkkitehtuurista. Vaikka maisemat sieltä on varmasti upeat.

  Reply
 12. Milla November 23, 2016

  Hei. En ikinä kommentoi, mutta tämä postaus oli kiva. En osaa selittää, mutta jotenkin mukava lukea tämmöisiäkin postauksia, kuin ainoastaan pintapuolisesti tekstiä. Samaistuin kanssasi moneen kohtaan! :)

  Reply
  • Alexa November 23, 2016

   Jee olipa kiva kuulla! Jännitin nimittäin reaktiota vähän :D xx

   Reply
 13. Essi November 23, 2016

  Samaa mieltä olen leggingseistä! ;D

  Reply
 14. Julia November 23, 2016

  Mä kyllä kävin rippikoulun, mutta päivärippikoulun eli “kouluna”, en tanssinut vanhojen tansseja, Game of Thrones- ikinä en oo katsonut enkä aiokaan, Taru Sormusten Herrasta myöskin evvk, joskin yhden leffan pakosta nähnyt aikanaan :D

  En oo koskaan käyttänyt Uberia tai käynyt Löylyssä/Holidayssa. Myöskään en ymmärrä näitä some- tunnustuksia, ja koti on todellakin paras paikka aina ja eritoten illanvieton jälkeen! Fine- dining ei myöskään iske vaan ne kotiruuat on parasta oikein tehtyinä….

  Ja kaikista näistä jutuista huolimatta oon rento ihminen, noi jutut vaan ei iske :D

  Reply
  • Alexa November 23, 2016

   Mä kävin myös iltariparin :D Just hauska, kun olin niin paljon yhtäläisyyksiä! xx

   Reply
 15. Lotta November 23, 2016

  Mun mielestä sellaset juoksuhousut ei oo sama kun legginssit! Kyllä treenitrikoissa voi kulkea hupparin kanssa :) mutta sellaset mattaset kalsarilegginssit on asia erikseen..

  Reply
  • Alexa November 23, 2016

   Mä oon aina jotenkin ajatellut että ne on sama asia :D xx

   Reply
 16. Jo November 23, 2016

  The boots long sweater combo is to die for. Well i thought i was the only weirdo who hadnt watched or liked games of thrones, Lord of the ring and so many other geeky new cult series, etc. :lol:

  Reply
  • Alexa November 23, 2016

   Haha exactly!! :) xx

   Reply
 17. Lina November 23, 2016

  haha niin samaa mieltä löylystä: liian vähän pöytiä + tuoleja ja järkyttävät jonot eli why niiin hypetetty :D ja somerakkaus, yökk! myöskin sushi on pahaa ja en ymmärrä superfoodeja, normit hedelmät ja marjat kunniaan! :D

  Reply
  • Alexa November 23, 2016

   Jep :D Löylyn pitäisi tulla lukemaan tätä kommentiboksia :D Haha! xx

   Reply
 18. Julia November 23, 2016

  Hyviä pointteja! Oon tosta Löylystä samaa mieltä, tavallaan. Itse kävin siellä vaan kerran enkä kylläkään syönyt. Mutta silloin oli alkusyksyn vähän tuulisempi alkuilta, ja sisätilat oli ihan täynnä ja terassilla taas vähän liian tuulista nautiskeluun. Asia johon poikaystäväni, erittäin intohimoinen saunoja, oli pettynyt oli nimenomaan se sauna. Sinne maksoi melkein 20 euroa, siellä sai olla vain kaksi tuntia, pukkarit olivat kuulemma pienet, saunassa pidettiin uikkarit päällä (lapsenahan se on opetettu ettei uikkari päällä saa mennä saunaan) ja Löyly tietysti myi omaa kaljaansa hirveällä ryöstöhinnalla. Monet poikaystäväni saunakaveritkin ovat sanoneet, että Löyly oli pettymys ja että aidompaa fiilistä saa halvemmalla ja omilla kaljoilla Kallion perinteisistä saunoista niin kuin Harjun saunasta.

  Reply
  • Alexa November 23, 2016

   Saunaa en itse asiassa ole vielä testannut, vaikka tarkoitus on ollut monena viikonloppuna. Kiitos tästä, hyvä tietää sekin! :) xx

   Reply
 19. Riia November 24, 2016

  Mäkään en oo oikein ikinä ymmärtänyt, miksei legginsejä vois just pitää housuina! :D Esim. juoksutrikoothan tuntuu ihan taivaallisilta jalassa arkena tönkköihin pillifarkkuihin verrattuna. Ja jos meinaa mennä legginseillä kalsarimeiningiks, niin sit vaan pidempää paitaa kehiin :D Kyllä legginsitkin/trikoot voi pukea tyylikkäästi, se vaan tuntuu olevan edelleen vähän sellainen epäseksikäs muoti-tabu…

  Reply
  • Alexa November 24, 2016

   No siis nimenomaan!! :D xx

   Reply
 20. papukaisa November 24, 2016

  Jätin tänne aiemmin kommentin, joka varmaan katosi jonnekin bittiavaruuteen. Mut piti sanoa tosta Löylyn saunasta et se oli ihan jäätävän kylmä! En tiedä miksi siellä pidetään niin matalaa lämpötilaa, mut loppukesästä kun käytiin niin tuntui et varpaita palelee jos ei nostanut niitä lauteelle.

  Reply
  • Alexa November 24, 2016

   No eikä, onpa ikävää! :o xx

   Reply
 21. Johanna November 24, 2016

  Olen niin samaa mieltä monissa kohdissa!

  Etenkin oli mukava, kun mainitsit tuon Uberin, sillä lähtökohtaisesti monet tuntuvat sitä pelkästään hehkuttavan. Mietin vain kauhulla mitä tulee olemaan, jos taksiala nyt vapautetaan ja “tavalliset” taksit väistämättä vähenevät, kun keikkaa ei enää riitä lukuisien erilaisten palveluntarjoajien tuodessaan autojaan liikenteeseen. Silloin sitä turvallista vaihtoehtoa ei aina ole. En toki sano, että tavallinenkaan taksi olisi aina pätevä tai turvallinen, heitäkin on moneen lähtöön, mutta lähtökohtaisesti ainakin pitäisi olla ja hintoihin voi luottaa. Ja voivathan suomenkin uberit muuttua :)

  Kiitos hurmaavasta blogista, jota on aina seurata ja lukea!

  Reply
  • Alexa November 24, 2016

   No just näin! Ihana kuulla Johanna, kiitos paljon! :) xx

   Reply
 22. Roosa M. November 24, 2016

  Ihanaa, kun jonkun muunkin mielestä legginssit on housut !! en ole ainoa, thank god xx

  Reply
  • Alexa November 24, 2016

   Hahah jess!! :D xx

   Reply
 23. ellle November 25, 2016

  Jes, onneks en oo yksin ajatukseni kanssa! Mua on pidetty myös vähän kummajaisena, kun en ensinnäkään mennyt lukioon peruskoulun jälkeen, vaikka olisin päässyt sillä keskiarvolla moniin sellaisiin lukioihin, joista monet kaverit/tutut/nuoret ylipäätään haaveilivat.. Sitten en käynyt rippileiriä ollenkaan, enkä oo tähänkään päivään mennessä käynyt. En myöskään hankkinut ajokorttia :D Ja menin korkeakouluun opiskelemaan, vaikka en suorittanut ylioppilastutkintoa. En vetänyt “teinikännejä” tai juonut päätä täyteen edes täytettyäni 18 vuotta. En pitänyt pariin kesään yhtää lomaa, vaan vietin kesät kokonaan töissä. Kävin myös suht paljon töissä opiskeluiden ohella, vaikkei olisi ollut taloudellisesti pakko. En oo ikinä katsonut Netflixiä, enkä siis mitään noita hypetettyjä sarjoja. En ymmärrä, mikä Harry Pottereissa ja Taru Sormusten Herrassa viehättää. Löylyn, Natunen, Hernesaarenrannan ja muiden vastaavien hypetys menee myös yli ymmärryksen. Nää on näitä :D

  Reply
  • ellle November 25, 2016

   Siis Namun*! Voihan autocorrect :D

   Reply
  • Alexa November 25, 2016

   Jee ihan huikea tarina, kiitos ja ihanaa loppuvuotta! :) xx

   Reply
 24. Janina November 27, 2016

  Kokeile löyöyn lohikeittoa. Se on tähän mennessä ainoo hyvä ruoka minkä sieltä oon saanut :D miljöönä se on kyllä niin kiva, että voin ilomielin käydä siellä vaikka pelkällä kahvilla vaikka ruoka olisikin pahaa.

  Reply
  • Alexa November 27, 2016

   Joo pitää vielä joskus testata se, koska lohikeitto on mun lempparia! Mutta joo nimenomaan kahvilla olen siellä käynyt, kun sieltä saa onneksi kauramaitoa :) xx

   Reply