EPÄONNEN KESÄ

september 6, 2018, Personal

kaupallinen yhteistyö: Folksam

Tämä on ollut ehdottomasti elämäni paras kesä, mutta myönnettäköön että on myös vähän sattunut ja tapahtunut. Meikäläinen sai tosiaan palata kunnolla maan tasalle häähumun jälkeen! Epäonnen kierre alkoi kesäkuussa, kun juhannuksena päälle iski norovirus. Elämäni ensimmäinen ja toivottavasti viimeinen noro, nimittäin sen verran raju tauti on kyseessä että en toivoisi sitä kellekään tässä maailmassa. Tauti täysin sänkypotilaana (tai rehellisesti sanottuna kylppärin lattia-potilaana) kesti muutaman päivän, mutta ruoka ei maistunut sen jälkeen viikkoon. Noro oli vaan alkusoittoa, nimittäin heti taudista parannuttua oli edessä meidän epäonnen muuttopäivä. Jeesailin poikia tietysti muutossa, vaikka olisi ehkä pitänyt vain pysyä loitommalla. Muuttopäivänä kävi nimittäin jälleen pieni tapaturmainen spektaakkeli…

Olin juuri tyhjentämässä vaatekaappiani, kun huomasin suosikkipeilini kaatuvan. Vaistonvaraisesti juoksin peiliä vastaan, mutta valitettavasti liian myöhään. Iso peili rysähti sitten hirveällä vauhdilla jalkapöytäni päälle ja se ei kyllä ollut kaunista katsottavaa. Varpaankynsi sojotti kattoa kohden ja varvas turposi älyttömän kokoiseksi. Vertakin oli lattialla, joten katsoin järkeväksi pistäytyä tapaturma-asemalla. Lääkäri onneksi totesi jalan olevan ehjä (huh!), mutta kynsi piti joka tapauksessa leikata irti. Onneksi lääkäri oli aivan huippu tyyppi ja osasin itsekin repiä huumoria siitä tilanteesta. Jouduin klinkkaamaan pari viikkoa ja varvas oli paketissa käytännössä koko kesän, mutta siitäkin onneksi selvittiin!

Heti kun sain paketin varpaastani pois, niin tekniikka päätti puolestaan pettää. Yhtenä heinäkuisena aamuna kun heräsin, niin tietokoneeni näyttö oli sanonut sopimuksensa irti. Näytöllä vilisi eri värisiä kuvioita, enkä saanut koneeseen enää mitään kontaktia. Ei auttanut kun viedä kone huoltoon ja toivoa parasta. Huollossa kävi ilmi että koneen näytön ja näppäimistön väliin oli jäänyt jokin pieni esine, joka oli murtanut osan näytöstä rikki. Lähes kaikki osat koneessa tuli vaihtaa, joten voin kertoa että kyseessä ei ollut mikään ihan halpa remontti….

Tietokone-episodin jälkeen päälle iski kahden viikon flunssa ja ainiin kaaduinhan mä pyörälläkin, mutta niistä on nyt selvitty ja suunta on vaan ylöspäin! Syy, miksi näistä kommelluksista halusin kertoa on mun mahtava vakuutus. Kesän aikana on tullut käytettyä Folksamin palveluita enemmän kun koskaan ja laitoin Folksamin tyypeille viestiä, että kertoisin mielellään mun huikeasta vakuutusyhtiöstä seuraajilleni. Olen ollut Folksamin asiakas nyt ainakin kuuden vuoden ajan ja voin vaan suositella heitä! Meikäläinen on sen verran rähmäkäpälä ja kaikkea tuntuu aina sattuvan ja tapahtuvan, joten olen vakuuttanut ihan kaiken – just in case. Milloin on mennyt puhelin rikki, matkalaukku ollut kateissa tai tullut yllättävä sairaalakeikka, niin olen tuntenut helpotusta siitä että mulla on luotettava vakuutusyhtiö. Sellainen, josta tiedän saavani tukea silloin kun sitä tarvitsen. Mielestäni myös huikeaa palvelua on ollut se että olen voinut yhdellä puhelinsoitolla tehdä vakuutusilmoituksen ja sitten vaan laittanut perästä tulemaan halutut asiakirjat meilitse. Palvelu on aina ollut todella ystävällistä, eikä mulla ole rehellisesti sanottuna mitään negatiivista sanottavaa tämän pitkän asiakassuhteen ajalta. Olen myös monelle ystävälleni suositellut Folksamia ja peräänkuuluttanut erityisesti kotivakuutuksen tärkeyttä. Koskaan ei voi tietää että mitä tapahtuu, meillä on esimerkiksi jokaisessa muutossa hajonnut jotain. Se että on hyvä vakuutus back upina, vähentää huolia arjessa hurjasti.

Mutta nyt tämän epäonnisen kesän jälkeen suunta on vaan ylöspäin! Tänään tuli ulos myös uusi podcast-jakso, jossa jatketaan samalla teemalla. NONSENSE-podcastia voit kuunnella Soundcloudista, iPhonen podcast-appissa, sekä alla olevan boksin kautta.

Photos by Hanna Väyrynen

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *