Entry 2.0

Postailin tämän pohjakuvan alkuviikosta, ja meidän “eteinen” sai paljon keskustelua aikaan – syystäkin. Eteisratkaisua pyöriteltiin jonkun verran, mutta päädyttiin lopulta hölmöön “avaraan” ratkaisuun. Sain kourallisen loistavia vinkkejä teiltä, ja yhden meilinkin alan ihmiseltä – kiitos siitä. Päädyttiin nyt siis siihen että eteinen rajataan omaksi tilaksi, mutta pyritään silti säilyttämään avara tunnelma kokonaisuudessa. Tottahan se on ettei kurakeleillä halua astua suoraan keittiöön, saatika tuijotella kurasia kenkiä olohuoneen sohvalta käsin. Eteisestä tulee siis aika minimaallinen, jos sitä nyt edes eteiseksi voi kutsua! Siihen saa kuitenkin yhden isomman kaapin ja kokovartalopeilin, ja luulen että niillä mennään. Meillä on kuitenkin vaatehuoneessa paljon tilaa, ja myös toimistoon tulee koko seinällinen kaappeja. Periaatteessa olohuoneen puolelle (uuden eteisen seinän toiselle puolelle) voisi myös laittaa kaappeja, mutta niin pitkälle en ole vielä suunnitelmissani päässyt. Ulko-ovi ei ole mitenkään järin kauniin näköinen, joten päädyttiin siihen että eteiseen asennetaan väliovet. Ne eristävät enemmän ääntä, ja saavat kokonaisuuden näyttämään ehdalta.

Tiistaina alkaa muuten vihdoin purkutyöt! Eli pääsen varmaankin ensi viikolla antamaan teille tilannekatsausta paikan päältä, jee! :)

We made up our minds with the entry hall. The first vision wasn’t practical enough, so we chose to change it a little bit. The entry will be a separate area with a little closet and a mirror. We really didn’t think it through the first time, but I’m glad we have a bunch of readers helping us out! The renovation starts Tuesday so I hope that I can make some updates next week regarding the progress!:) 

uusipohja

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 comments

 1. Janica October 26, 2014

  Hyvältä näyttää! En malta odottaa, että näen käytännön toteutuksen.

  Reply
  • Alexa October 26, 2014

   Kiitos sulle vielä jeesistä! :) xx

   Reply