Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ELOKUUN ENSIMMÄINEN

august 1, 2018, outfit

Elokuun ensimmäinen, eli aika palata takaisin hommiin! Mulla ei ole varmaan ikinä ollut viiden päivän breikkiä bloggaamisesta, mutta kerta se on tosiaan ensimmäinenkin! Ei ole itse asiassa edes koottuja selityksiä, paitsi että halusin pitää pienen kesäloman koneella istumisesta. Oltiin tosiaan Lindan kanssa viikonloppu Lontoossa ja oli kyllä ihan mieletön reissu! En tiedä miten olinkaan jättänyt Lontoon niin vähälle huomiolle aikaisemmin? Sehän on ihan mahtava paikka! Arkkitehtuuri on upeaa, ravintolat on huikean hyviä ja palvelu paikassa kun paikassa maailman huippua. Aikaero on pieni ja lentomatkakin suhteellisen lyhyt, I’m in love! Jos ette ole vielä kurkanneet Instagramista Lontoon kuvasaldoa, niin kurkatkaa ihmeessä sieltä! Paljon kuvia on vielä tuloillaan, nimittäin Lontoo todella näytti parhaita puoliaan, eikä maltettu olla kuvaamatta mitä ihanimmissa paikoissa. Meidän @nonsensepodi-tiliä kannattaa seurata myös, nimittäin siellä on niitä vähemmän onnistuneita otoksia, josta saatiin huumoria meidän viikonloppuun kerrakseen – ja lisää on tulossa! Vinkkejä ja havaintoja kirjottelen tänne ehdottomasti myös, niin paljon ihania paikkoja bongattiin!

1st of August, so it’s time to get back in to business! I think I have never had a proper 5 day break from blogging, so this was the first time. I don’t have any major excuses, I just wanted to take a little summer vacay – without sitting on my computer all the time. Now I’m all energized and so inspired to create content again! As you can probably tell, these pictures are taken in London a couple of days back. We were there together with Linda over the weekend and it was so much fun! I just fell in love with the city all over again. The architecture is beyond beautiful and the restaurants are awesome, that’s all I need! I’ll definitely tell you my favorite London tips soon! In the meanwhile you can check my Instagram (@alexadagmar), if you want to see more footage from London.

Sain instan puolelle kyselyitä tästä mekosta ja se on tosiaan Asosilta hankittu Vero Modan mekko. Tarkistin että sitä löytyy vielä, jos joku teistä innostui!

KN Collection Hat*
Ray-Ban Sunnies
Vero Moda Dress
J.Crew Bag (Zalando)*
Hermes Sandals

postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Linda Juhola

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *