Eiranranta

july 19, 2016, *sponsored product, Helsinki, outfit
_MG_0533

Olen niin iloinen siitä että Eiranrantaan / Hernesaareen ollaan saatu eloa. Noilla kulmilla tuli leikittyä paljon lapsena ja hengailtua teininä, mutta siellä ei silloin ollut jätskikiskaa kummempaa. Ei siitä ole edes montaa vuotta kun koko Eiranranta oli pelkkää kivikkoa. Olin maailman ilosin kun Birgitta avasi ovensa muutama vuosi sitten, mutta silloin se tuntui olevan aina täynnä – enkä ihmettele miksi. Sieltä saa Stadin parhaan kauralaten ja niitä mehukkaita burgereita olen kuolannut kerta toisensa jälkeen. Nyt kun menomestoja on auennut enemmänkin, niin on pienempi kynnys lähteä rantaan pyörimään. Jos esimerkiksi Löyly on täynnä (tai lempiruoka on sattumalta loppu), niin voi kokeilla onneaan Birgitassa tai Hernesaaren Rannassa. Yleensä jostain löytää aina tuolin tai kaksi, joten enää ei tarvitse pelätä että tekisi hukkareissun rantaan. Eiranrannasta löytyy myös tekemistä aktiivisemmille, nimittäin padel-kenttä ja minigolfrata sijaitsevat aivan ravintoloiden tuntumassa. Rannassa onkin tullut pyörittyä nyt viikottain, enemmän kuin koskaan aikasemmin. Niin ihanaa että kaupunki elävöityy entisestään!

P.S. Kirja menee ihan muutaman viikon päästä painoon, joten vielä ehtii ennakkotilata. Lupaan signeerata kaikki ennakkotilatut kirjat. Kiitos jo kaikille ennakkotilanneille tsempeistä, arvostan! Ennakkomateriaaliin ja tilaukseen pääset käsiksi täältä.

One of the greatest places during summertime in Helsinki is Eiranranta. It’s such a lovely area full of cozy beach cafés. When I was little it was completely deserted, so I’m really glad to witness it constantly developing. Löyly is definitely the hot spot right now, but I also love a little café called Birgitta. They sell burgers, salads and also super yummy coffee (I’m picky about my coffee by the way!). I also like Hernesaaren Ranta, which is great place to organize bigger events like gigs or football fan events etc. I’ve visited the shore weekly this summer, simply because there are multiple activities (such as padel and minigolf) and a lot of lovely cafés. Be sure to rent a bike and stop by if you visit Helsinki. 

birgitta-helsinki2 _MG_0536 _MG_0599 chloe-faye birgitta-helsinki

Sunnies Frency & Mercury (from Trend Optic)
Zara Dress (similar style here and here)
Chloé Faye Bag
Balenciaga Flats


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Karoliina Rasi

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *