Ei mitään erikoista!

Kukkuluuruu! Täällä ollaan. Viimeiset kolme viikkoa ovat menneet aika hektisesti, nimittäin äiti (tunnetaan myös nimellä esimies) on lomaillut Thaimaassa, joten mä olen käytännössä ottanut vastuun firmasta. Päivät ovat menneet duunissa, yleensä myös ylityön kera, illat mahdollisesti salilla ja kotona lihapullia pyöritellen. Eli en tosiaan ole tehnyt mitään arkista ihmeempää! On ihanaa olla vastuussa, koska sillon on ns. “kaikki langat käsissä” ja homma hallussa, mutta kyllä mä arvostan ensimmäistä kunnon vapaapäivääkin kun äiti palaa loppuviikosta töihin. 
Lähitulevaisuudessa on onneksi kaikkea mukavaa mitä odottaa, joten ei pelkoa siitä että blogi täyttyisi vain asukuvista! Lauantaina mennään J:n (ei, hänen oikea nimensä ei ole J, vaikka väestörekisterin mukaan sellaisia löytyy Suomesta jopa “alle 76 henkilöä”) kanssa Långvikiin ja parin viikon päästä ollaankin Tukholmassa. Ihanaa nähdä Lindaakin pitkästä aikaa, ihan hurja ikävä tullut, vaikka me päivittäin puhutaankin. Ja hei, jo kevät on itsessään odottamisen arvoinen juttu! Päivät ovat selkeästi pidempiä ja valoisempia, joten lähellä ollaan ;) 
// Howdy! I’ve been so busy lately, because my mother (also known as my boss) has been on vacation for almost three weeks and I’ve been in charge at work all by myself.  So basically my days have consisted of the same routines: waking up, working, working overtime, going to the gym, cooking meatballs, going to bed… I don’t complain though, I like to be in charge, I’m a control freak, so it is nice to know exactly what’s going on all the time. 

We have great plans with J also! We are going to the Långvik Resort this weekend and after two weeks  we will be in Stockholm! It is so nice to meet Linda, I’ve missed her so much! :) 

Btw, It was nice to notice that I was nominated in two categories in Aussie Blog Awards. 
You can vote for me here !:) (first name + last name + e-mail, you don’t need to x the boxes below)

Tällaisia mun aamut oikeasti on! Ajattelin haastaa itseni ja kevään aikana aloittaa aamutreenaamiseen!
Fiilistelen kevätasuja!

Niin ja oli muutan ihanan piristävää kuulla että olen Blog Awardseissa jopa kahdessa kategoriassa ehdossa! Readers’ Choicessa pääsette tekin vaikuttamaan, eikä äänestäminen ole teillekään täysin turhanpäiväistä, sillä voitte voittaa mm. viiden huntin matkalahjakortin! Suurkiitokset tähän saakka poikineesta menestyksestä kuuluu teille, xx!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 comments

 1. Anonymous March 6, 2013

  Okei,nyt tulee aika paljon postausehdotuksia:
  1.Kokoa 4-5 kevätlookkia,joista itse pidät
  2.Kerro mitä kaikkea urheilua treenaat,kuinka kauan ja montako kertaa

  3.missä maissa haluaisit käydä

  4.follow me around video

  5. sellainen asu minkä olet päättänyt todella nopeasti kun on tullut kiire

  6. mistä ostat topit/alusvaateet ym. (yleensä blogeissa kerrotaan vain mistä esim. takki on niin tämä ois kivaa vaihtelua)

  7. Ketä julkisuuden hahmoja pidät kauniina

  8. paheesi (esim.suklaa)

  9. parhaat shoppailupaikat hesassa

  10.Kerää jotain älyttömiä väitteitä mitä susta on ollut esim.netissä liikkeellä ja korjaa ne oikeiksi

  Ja missä zarro sijaitsee? :)

  p.s tää postaus oli super kiva!!

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 6, 2013

   Hei täähän oi hauskaa, kiitos paljon vinkeistä! Aika hassua muuten että olen joskus tehnyt noista pari ja jättänyt julkasematta! mm. follow me around videoa tehdessä akku loppui kesken ja siitä tuli muutenkin todella sekava :D

   Ja kauniista julkkisnaisista olen joskus myös koonnut postausta ja sekin jäi jostain syystä julkaisematta (ihme ja kumma että muistan, kun näitä postauksia on kuitenkin kertynyt jokunen…) Zarro sijaitsee Helsingin Punavuoressa, ihan tossa Bulevardin lähellä (Stockalta kävelee 5min) tarkempi osoite on Fredrikinkatu 37:-)!

   Kiitos kovasti vinkeistä, näistä saa taas ammennettua inspiraatiota! xx

   Reply
 2. Noora March 6, 2013

  Jee kiva tämmönenkin postaus välillä! :) Ja videoo kaipailisin taas! tai päivä Alexan kanssa! Hih:) ihana oot<3

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 6, 2013

   Hihi itse olet! Joo siis mun on pitäny tehdä videoo mut “oon ollu niin kiireinen” etten oo saanu aikaseksi :D Ja päivä mun kanssa… voi huoh mun elämä on niin “tylsää” (tai ihanaahan tää on, mutta niin arkista ja ei-jännittävää) :D xx

   Reply
 3. Anonymous March 6, 2013

  Mä käsitin että toi Aussie Blog Awards oli viimeksi tosi monen bloggaajan mielestä täysi floppi? :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 6, 2013

   Sellaista huhua olen itsekin kuullut, mutta kun en ollut paikalla niin on vaikeaa muodostaa mielipidettä. Ja moni ensimmäistä kertaa järjestettävä juttu menee helposti poskelleen, joten toivotaan heidän oppineen. Ainakin juhlan sponsorit näyttävät tänä vuonna huikean hyviltä. Ja mielestäni on hienoa että äänestäjilläkin on mahdollisuus voittaa hienoja palkintoja, eikä pelkää shampoota vaikka Aussien shampoot hyviä onkin:)

   xx

   Reply
 4. Anonymous March 6, 2013

  eikä :D vähänkö hassua!:D ja eipä mitään :) musta tää sun blogis on vaan niin paras!!!! ja hei kiitti osoitteesta!täytyy joku päivä käydä pyörähtämässä siellä :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 6, 2013

   Haha jeps! Voi kiitos ihana ja hei, tervetuloa! :)

   xx

   Reply
 5. Erika C. March 6, 2013

  Alexa olet ihana! :) Onnea ihan hirmuisesti ehdokkuuksista !

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 6, 2013

   Haha kiitos<3! :) xx

   Reply
 6. Lotta March 6, 2013

  Toi Långvik on kyllä ihana paikka, oltiin siellä viime kesänä Joonaksen kanssa ja ois niin siisti mennä sinne rentoutuu tässä piahkoin taas. :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 6, 2013

   Joo siis mulle tulee kylmät väreet jo pelkistä kuvista! Innolla odotan:)

   xx

   Reply
 7. laurasofiaxx March 6, 2013

  Sä vaikutat kyllä tosi positiiviselta ja elämäniloiselta tyypiltä :) Keep up the good work !

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 6, 2013

   Haha voi ootpa ihana, kiitos!:)

   xx

   Reply
 8. Jossu March 7, 2013

  Oii, Långvik on ihana paikka! t. kateellinen ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 7, 2013

   Haha aww odotan!! xx

   Reply