EI IHAN PERUS MAANANTAI

november 12, 2018, outfit

Tänään on ollut hiukan erilainen maanantai! Olin nimittäin YLE:n puoli seitsemän -ohjelmassa vieraana ja hitsit se oli jännää! En ole koskaan aikaisemmin ollut suorassa lähetyksessä, joten se toi kyllä oman jännityksensä koko hommaan. Tulin vasta äsken kotiin ja huomasin että moni teistäkin oli katsonut sitä, kiitos kaikista viesteistä siihen liittyen. Jakson näkee vielä jälkikäteen Areenasta, saa nähdä uskallanko itse katsoa sitä! Loppuen lopuksi jäi kyllä hyvä fiilis ohjelmasta ja juontajat olivat myös super mukavia tyyppejä. No mutta nyt ei tarvitse enää jännittää, eli voi mennä hyvillä mielin nukkumaan! ❤️

P.S. Päivitin eilen remppablogiin tilannepäivityksen projektin etenemisestä!

I just came home from the first live TV show I have ever attended, so exciting and nerve-racking at the same time. It was a prime time interview, I was honestly pretty nervous before the show started but I guess it went pretty well. At least it’s done now and I know that I’m able to do it without fainting again sometime! Now I need to cook some dinner and get a good night sleep, good night everyone!

Sää on ollut viime viikkoina sen verran tylsä, että olen pitkälti käyttänyt neuleita ja neulemekkoja päivästä toiseen. Tätä asua on siis tullut käytettyä useamman kerran – toimii!

Andiata Coat
Asos Sweater
Gucci Belt
Zara Shoes

Photos by Hanna Väyrynen

30 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *