Easy Strawberry Sundae

strawberry-sunday
strawberry-sunday3

Viikonlopun jälkkärireseptiä kehiin! Tässä nimittäin viime päivien suosikkijälkkäri, joka on todella helppo ja nopea toteuttaa. Pohjalle voi valita ihan mitä tahansa jädeä, vaikka jogurttijätskiä tai itsetehtyä helppoa ja terveellistä banaanijäätelöä. Olen itse syönyt nyt muutamana päivänä Tofulinen vaniljaa, joka on ihan taivaallisen hyvää. Siinä on kyllä sokeria vaikka maidoton onkin, mutta maku vaan vie kielen mennessään. Eikä kaiken tarvitsekaan aina olla niin yltiöterveellistä! Tykkään kyllä tästä reseptistä niin. Jäätelö on tietysti aina hyvää, mutta kastike tuo ihanan kirpeän ja raikkaan vivahduksen makuelämykseen – suosittelen kokeilemaan!

Pohjalle: valitsemaasi jäätelöä
Kastike: 100-200g tuoreita mansikoita tai sulatettuja pakastemansikoita. 2-3 rkl chia-siemeniä ja 2 rkl agavea tai vaahterasiirappia. Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa ja laita seos jääkaappiin tekeytymään.
Päälle: Tuoreita marjoja

Here’s my little weekday treat. Hope you like the recipe!

First, pick up your favorite ice cream or make your own healthy version of it (recipe here). Prepare the sauce; add 200g of fresh strawberries into your blender, add 2 tbsp of chia seeds and 2 tbsp of agave or coconut syrup. Blend quickly and pour the mixture into a jam jar. Thaw in the fridge before using. Top the sundae with fresh berries and enjoy. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 comment

  1. Synne Jørgensen Livang June 12, 2016

    That looks so good!!

    Reply