DYSON CORRALE

kaupallinen yhteistyö: dyson

On ollut ihan huippua tehdä viime vuodet yhteistyötä Dysonin kanssa! Meillä on kotona ollut jo pitkään käytössä imuri, fööni ja ilmanpuhdistaja – huikeita muotoilulaitteita unohtamatta. Kaikki Dysonin tuotteet ovat olleet varsinaisia arjen helpottajia, enkä niitä heville vaihtaisi. Imuri on tehoiltaan huippu ja akku kestää pitkään, ilmanpuhdistaja on auttanut keväisiin allergiaoireisiin ja fööni puolittanut kuivausajan. Mua pitkään seuranneet myös tietää että en laita tukkaani muilla kuin Dysonin laitteilla, Airwrap oli rakkautta ensisilmäyksellä ja uusin tulokas, Dyson Corrale, on taas aivan uudenlainen innovatiivinen muotoilurauta. Jos kaipaa vinkkejä (omalle) joululahjalistalle, niin voin sanoa että Dysonilla ei mene kyllä vikaan.

Varmasti yksi upeimpia ominaisuuksia Corralessa on johdottomuus. Voi siis muotoilla tukkaa missä vain milloin vain! Tämä on ominaisuus, jota etenkin näin vastasyntyneen äitinä arvostan, kun laittautumiseen on huomattavasti vähemmän aikaa kuin aikasemmin.

Sen lisäksi tuotteen suunnittelussa on otettu myös huomioon hellävaraisuus. Joustavat kuparilevyt takaavat sen, että hius on helppo muotoilla, mutta vauriota tulee huomattavasti vähemmän kuin perinteistä suoristusrautaa käyttäen. Hiukset on ihanan nopeasti laitettu ja hiuksen pintaan jää upea kiilto.

Jos tarkempi tutorial tuotteesta kiinnostaa, niin kannattaa katsoa mun Youtube-video muutaman viikon takaa!

Ja vinkkinä loppuun: Corralen ostajat saa nyt joulusesongin ajan tämän setin kaupan päälle. Tuo piikkikampa on aivan huippu! Käytän sitä aina märän tukan selvittämiseen ja kiharoiden kevyeen avaamiseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 comments

 1. Jenna November 30, 2020

  Hiusvärisi on upea! Millä se värjätään ja mitkä värisävyt kyseessä?

  Reply
  • Alexa November 30, 2020

   Kiitos! ? Käyn Peilissä Hannella, mutta en tiedä tarkalleen että mitä hän käyttää. xx

   Reply
 2. mik November 30, 2020

  I love Dyson coral but I’d rather prefer Dyson airwrap!!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

  Reply
 3. Elin December 1, 2020

  Hei onko sulla suositella Helsingistä yksityistä klinikkaa ultralle??

  Reply
  • Alexa December 1, 2020

   Mä tykkäsin Bulevardin Klinikan Brunosta. ? xx

   Reply