DW Holiday Gifts

[kaupallinen]

[group]

[half]

Reilu viikko enää jouluun, eli varmasti suurin osa lahjahankinnoista on jo tehty. Halusin kuitenkin tulla vinkkaamaan vielä viime hetken lahjaideasta, mikäli joku teistä kaipailee jollekin läheiselle vielä jotain pientä. Daniel Wellingtonin kanssa olen tehnyt yhteistyötä jo usean vuoden, ja nyt kuluneen vuoden aikana valikoimaan on tullut paljon uutuuksia. Ihastuin näihin heidän joulusetteihin kun ne ensimmäisen kerran bongasin, ja ilokseni kuulin että niistä saa nyt joulun alla myös tuntuvan alen. Setti sisältää haluamasi kellon ja käsikorun / tai rannekkeen kauniiseen pakettiin pakattuna. Loistava lahjaidea siis esimerkiksi poikaystävälle tai vaikkapa sisarelle. Mielestäni kello sopisi myös hyvin osaksi isompaa lahjaa, jos haluaa esim. antaa lahjaksi yhteistä aikaa. Lindalla oli siitä mieletön vinkkipostaus, joka kannattaa ehdottomasti kurkata!

P.S. Kaikista lahjaseteistä saa nyt -10% ja koodilla ALEXADAGMAR siihen päälle -15% lisää – tämä koodi toimii myös yksittäisiin kelloihin. Toivottavasti tästä vinkistä oli teille iloa! ❤️

Only 9 nights until Christmas, it always comes so unexpectedly. If you are still looking for presents for your loved ones, I have the perfect tip for you! I have been working with Daniel Wellington for years now and they have released a lot of cool new products during this year. Watch is always a great gift idea and it can also be a symbolic gift – to give quality time for your loved one. What a great idea, right? Linda just wrote an entire post about it with different ideas, so you should definitely check it if you got interested.

DW just launched an awesome Christmas campaign, where you can build your own gift set (watch + bracelet or extra strap) and get -10% off from the package. I also managed to get you a bonus code, with the code ALEXADAGMAR you will get additional -15% and it’s also valid to the entire DW collection until December 31st. Happy shopping!

[/half]

[/group]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 comments

 1. Marianne December 14, 2017

  Ihana lahjaidea :) <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa December 14, 2017

   No eiks vaan! 😍 xx

   Reply
 2. Nina December 14, 2017

  Hei Alexa, kysyin että onko postauksen kuvassa ranteessasi 28mm vai 32mm kello? Ja lisäksi kysyisin, että minkä ikäisille kirjasi (nuoren naisen opas) on suunnattu, että sopisiko 17-vuotiaalle?

  Reply
  • Alexa December 14, 2017

   Tässä on 28mm, musta se on jotenkin tosi siro ja naisellinen! 😍 Ja hei se on ihan täydellinen ikä, sanoisin että 15-25 on varmasti se suurin yleisö. Siellä on paljon vinkkejä matkustamiseen, kotoa muuttamiseen, parisuhteeseen, kauneuteen jne. ❤️ xx

   Reply
 3. Iida December 14, 2017

  Oi upeita kuvia! 😍 Ihania noi kultaset paketit ja kultaset pikkuhippukoristeet (haha en tiiä miksi kutsua niitä 🙈).

  Reply
  • Alexa December 14, 2017

   Voi kiitos ihana! 😘 xx

   Reply
 4. Eveliina December 15, 2017

  Moikka Alexa! Luen tässä just uusinta Glorian Koti-lehteä ja siinä on mielenkiintoinen kotiesittely Etu-Töölössä sijaitsevasta ullakkoasunnosta upeilla kattoikkunoilla. Suosittelen tsekkaan, jos kaipaatte inspistä :)

  Reply
  • Alexa December 15, 2017

   Hei huikeeta, kiitos! Pitää heti mennä hakemaan! 😍 Niin ihanaa kun te jeesaatte, arvostan! xx

   Reply
 5. SandraEmilia December 15, 2017

  Wow! So prety pictures! :)

  Reply
  • Alexa December 15, 2017

   Thank you! 😘 xx

   Reply