Dueton uudistunut nettikauppa!

Dueton nettikaupan uudistuneen ilmeen myötä siitä nousi yksi mun kotimaisista lemppareista. Uudistuneilla sivuilla Dueton merkit tulevat huomattavasti paremmin esiin ja sivut ovat kaikin puolin herkullisemmat. Ja yksi asia Duetossa lämmittää erityisesti mieltäni; Duetto on suomalainen perheyritys, joka on perustettu v.1987 ja yritys kuuluu edelleen samalle perheelle. 
Dueton valikoimasta löytyy mun monia pitkäaikaisia suosikkeja, kuten J.Lindeberg (voi sitä riemun määrää kun Lindeberg jatkoi naisten mallistoa monen vuoden tauon jälkeen!), Malene Birger ja tietysti Ralph Lauren. Noita Ralphin pikeepaitoja on muutenkin todella vaikeaa löytää ylipäätään mistään (Jenkeissäkin pikeepaitoja löytyi lähinnä vain miehille..), joten on ihanaa että Duetto on tuonut ne koko Suomen saataville! Eikä muuten huonompi valikoima niitäkään :)
Duetto on kyllä sen henkinen kauppa etten yhtään ihmettelisi jos joku kaunis päivä sinne ilmestyisi Tory Burchin ballerinoja myytäväksi ;)
// As Duetto redid their webshop it quickly became one of my local favorites. The new site is definitely practical and delicious. And one thing absolutely warms my heart: Duetto is a local family company, founded 1987! They represent many of my favorites such as J.Lindeberg, Malene Birger and Ralph Lauren!

Yhden aivan ihastuttavan hameen ehdinkin jo tilailemaan, mutta esittelen sen teille vasta sitten kun olen kotiuttanut sen :)
 *

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Anonymous June 2, 2012

  En usko, että Duetto olisi Tory Burchin suosima liike. Torylla on melko tarkat vaatimukset jälleenmyyjistään, esim. ilmeisesti Stockmann ole vielä tämän vuoksi saanut Torya valikoimiinsa, koska esillepanot täytyy olla riittävän näyttäviä jne.
  Duetto on ihan perus liike, missä myydään peruskamaa, kuten just Inwear, Gant… and so on.

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 2, 2012

   Oikeesti, onko näin! :o Mä olenkin sitä pitkään miettinyt että miksi esim. Womenassa tai Stockalla ole Toryja! Onpa hassua! Luulisi että se tulos kiinnostaisi enemmän kuin rekvisiitta!

   xx

   Reply
 2. Anneli June 2, 2012

  Heheh, aika järkyttävä määrä oikeinkirjoitusvirheitä noissa kuvakaappauksissa! En lainkaan epäile etteikö olis ihan asiallinen pulju, mutta kyllä noi virheet saa hieman suupielet ylöspäin – ei se nettisivujen oikolukija nyt niin kamalasti kustantaisi! ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 2, 2012

   O-ou! xx

   Reply
 3. Anonymous June 2, 2012

  Tampereella sijaitseva Cotton myy Tory Burchia ainoana Suomessa.

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 2, 2012

   Joo olen kuullut:) Heillä ei tosiaan vissiin ole nettikauppaa! xx

   Reply
 4. Anonymous June 2, 2012

  Joo käsittääkseni näin on.. Kun miettii, että missä esim. Toryja myydään, niin onhan ne liikkeet aika tyylikkäitä. Esimerkkinä NK Tukholmassa, Saks jenkeissä jne. Mutta se mikä on hienoa, on että Tampereen Cotton on yksi jälleenmyyjistä :) Pisteet Tampereelle ja Eevalle Cottonissa!

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 2, 2012

   Jep! Upeaa jos kerran noin kovat standardit on että suomalainenkin liike on päässyt listoille:)!

   xx

   Reply
 5. Anonymous June 2, 2012

  Mutta Cotton kyllä postittaa tuotteen hinnalla mihin tahansa Suomeen… Eli sinne shoppailemaan :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 2, 2012

   Noni loistavaa ;)!

   xx

   Reply
 6. Anonymous June 5, 2012

  Pikkulinnut laulelee et keskustan Stockalle ois Toryt tulossa ainakin laukkuosastolle pikkuhiljaa…

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 5, 2012

   Uuu :)!!

   xx

   Reply