6 VINKKIÄ DUBAIHIN

january 24, 2019, Dubai

DRIFT Beach Dubai
One & Only Royal Mirage

Sain Instagramissa ihan hurjasti viestejä jossa toivottiin yhteenvetoa Dubain parhaista paikoista, niin tässä tulisi!
Yksi kivoimmista lounaspaikoista oli The One & Only -hotellin alueella sijaitseva DRIFT Beach klubi. Ruoka oli ihan mielettömän hyvää ja rantaklubi oli ehdottomasti yksi kivoimpia missä olen käynyt.

I got so many questions about Dubai through my Instagram, that I thought that it would be fun to list my favourite restaurants and beach clubs. Let’s start with the DRIFT Beach Club, such a lovely place! Totally loved the food and the atmosphere. It’s located right next to The One & Only hotel, totally recommend going there.

Playa Nomade
Rixos The Palm Jumeirah

Playa Nomade -rantaklubi sijaitsee palmulla Rixos-hotellin yhteydessä ja se on myös mielettömän kiva paikka lounaan nauttimiseen ja yleiseen hengailuun. Mentiin tänne aluksi vahingossa alkuviikosta jolloin se ei ollut auki, eli kannattaa tarkaan tsekata aukioloajat.

This cozy beach club was in Rixos The Palm Hotel and it was super cozy and family friendly. The mocktails were also mouthwatering! 

Comptoir 102
102 Beach Rd Jumeirah 1

Comptoir 102 käytiin jo viime kerralla ja se on ehdottomasti yksi parhaita aamupalapaikkoja, erityisesti ruokarajoitteisille. Ihania gluteenittomia pannareita, mehuja ja tietysti smoothie bowleja. Kahvilan yhteydessä on myös sympaattinen putiikki, joka kannattaa ehdottomasti kurkata.

One of my favourite cafés in Dubai. The breakfast selection is so yummy and it’s also full of vegan and gluten-free options. 

Flamingo Room by Tashas
Al Naseem, Madinat Jumeirah Road

Yksi kauneimmista ravintoloista jossa olen ikinä käynyt! Mielettömän kaunis sisustus ja suloinen flamingo-teema iskee ja kovaa. Ruoka oli myös älyttömän hyvää ja Madinatin alue on iltaisin ihan älyttömän tunnelmallinen.

Probably the most beautiful restaurant I have ever been to! Totally loved the interior and the food was really delicious as well.

Nikki Beach
Pearl Jumeirah

Linda vei mut Nikki Beach -rantaklubille ensimmäistä kertaa ja sitä oli myös hauska testata. Siellä oli yllättävän rauhallista, mikä oli tietysti meidän hotellin bilekeitaaseen verrattuna tosi mukavaa.

Our hotel was a party paradise (for those who want it), so we wanted to escape to Nikki Beach to enjoy a laid-back pool day.

Wild & The Moon
two locations

Uusi lemppari, joka löytyy onneksi myös Pariisista! Valikoima on gluteenitonta ja vegaanista, ja paikan mehut on ihan vertaansa vailla. Inspiroiduttiin esim. ruususmoothiesta sen verran, että pakko mennä hakemaan ruusuvettä Ruohonjuuresta joku päivä! Myös pannarit oli niin hyviä että tulee vesi kielelle pelkästä ajatuksesta. Tänne on päästävä takaisin vielä joskus!

Our new favourite! All day breakfast and healthy, gluten-free and vegan selection. The juices and smoothies were too good to be true! I’ll be missing those orange blossom pancakes and the most delicious Acai bowl.

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *