6 VINKKIÄ DUBAIHIN

DRIFT Beach Dubai
One & Only Royal Mirage

Sain Instagramissa ihan hurjasti viestejä jossa toivottiin yhteenvetoa Dubain parhaista paikoista, niin tässä tulisi!
Yksi kivoimmista lounaspaikoista oli The One & Only -hotellin alueella sijaitseva DRIFT Beach klubi. Ruoka oli ihan mielettömän hyvää ja rantaklubi oli ehdottomasti yksi kivoimpia missä olen käynyt.

I got so many questions about Dubai through my Instagram, that I thought that it would be fun to list my favourite restaurants and beach clubs. Let’s start with the DRIFT Beach Club, such a lovely place! Totally loved the food and the atmosphere. It’s located right next to The One & Only hotel, totally recommend going there.

Playa Nomade
Rixos The Palm Jumeirah

Playa Nomade -rantaklubi sijaitsee palmulla Rixos-hotellin yhteydessä ja se on myös mielettömän kiva paikka lounaan nauttimiseen ja yleiseen hengailuun. Mentiin tänne aluksi vahingossa alkuviikosta jolloin se ei ollut auki, eli kannattaa tarkaan tsekata aukioloajat.

This cozy beach club was in Rixos The Palm Hotel and it was super cozy and family friendly. The mocktails were also mouthwatering! 

Comptoir 102
102 Beach Rd Jumeirah 1

Comptoir 102 käytiin jo viime kerralla ja se on ehdottomasti yksi parhaita aamupalapaikkoja, erityisesti ruokarajoitteisille. Ihania gluteenittomia pannareita, mehuja ja tietysti smoothie bowleja. Kahvilan yhteydessä on myös sympaattinen putiikki, joka kannattaa ehdottomasti kurkata.

One of my favourite cafés in Dubai. The breakfast selection is so yummy and it’s also full of vegan and gluten-free options. 

Flamingo Room by Tashas
Al Naseem, Madinat Jumeirah Road

Yksi kauneimmista ravintoloista jossa olen ikinä käynyt! Mielettömän kaunis sisustus ja suloinen flamingo-teema iskee ja kovaa. Ruoka oli myös älyttömän hyvää ja Madinatin alue on iltaisin ihan älyttömän tunnelmallinen.

Probably the most beautiful restaurant I have ever been to! Totally loved the interior and the food was really delicious as well.

Nikki Beach
Pearl Jumeirah

Linda vei mut Nikki Beach -rantaklubille ensimmäistä kertaa ja sitä oli myös hauska testata. Siellä oli yllättävän rauhallista, mikä oli tietysti meidän hotellin bilekeitaaseen verrattuna tosi mukavaa.

Our hotel was a party paradise (for those who want it), so we wanted to escape to Nikki Beach to enjoy a laid-back pool day.

Wild & The Moon
two locations

Uusi lemppari, joka löytyy onneksi myös Pariisista! Valikoima on gluteenitonta ja vegaanista, ja paikan mehut on ihan vertaansa vailla. Inspiroiduttiin esim. ruususmoothiesta sen verran, että pakko mennä hakemaan ruusuvettä Ruohonjuuresta joku päivä! Myös pannarit oli niin hyviä että tulee vesi kielelle pelkästä ajatuksesta. Tänne on päästävä takaisin vielä joskus!

Our new favourite! All day breakfast and healthy, gluten-free and vegan selection. The juices and smoothies were too good to be true! I’ll be missing those orange blossom pancakes and the most delicious Acai bowl.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 comments

 1. Kiasa January 24, 2019

  Tiedätkö Dubaista muuta kun turistikuplassa olleet palm jumeirah ja jumeirah ylipäänsä?
  Sääli että niin monta kertaa olet siellä käynyt ja tosi vähän nähnyt koko kaupunkia.

  Reply
  • Alexa January 25, 2019

   Kyllä siellä on tullut kierrettyä. ☺️ xx

   Reply
 2. Aliisa January 24, 2019

  Onko noihin beach clubeihin sisäänpääsymaksua ja osaatko sanoa mitä se sisältää? :)

  Reply
  • Alexa January 25, 2019

   Vaihtelee tosi paljon! Melkein jokaisessa beach clubissa oli yhtenä päivänä viikosta ladies day, niin että pääsi ilmaiseksi. Jos meni taas sellaisena päivänä että joutui maksaa sisään, niin yleensä sisäänpääsymaksun edestä sai tilata ruokaa / juomaa – paikasta riippuen tosin. Sisäänpääsymaksut oli muutamasta kympistä ylöspäin, riippuen paketista mitä otti. ☺️ xx

   Reply
 3. Omppu January 24, 2019

  Dubaissa on niin paljon kaikkea ihanaa<3
  Minkä hintaisia sisäänpääsyt noille beach clubeille oli?
  Voi vitsit, seuraavaa Dubain matkaa odotellessa, noisi taas ihan matkakuume uusiin sfääreihin, varsinkin kun huomasin että yövyitte samassa hotellissa ja samanlaisessa huoneessa missä me vuosi sitten <3 maisemat huoneesta oli kyllä ihan omaa luokkaansa!

  Reply
  • Alexa January 25, 2019

   No älä muuta 😍 Vastasinkin tossa toiselle kommentoijalle että beach clubien sisäänpääsymaksut vaihtelee tosin paljon ja kannattaa katsoa eri klubien someista tarjouksia. Suurimmalla osalla on viikossa yksi päivä, jolloin pääsee ilmaiseksi sisään. Muutoin pääsymaksut on muutamasta kympistä ylöspäin, riippuen paketista minkä ostaa. Esim. Nikki Beachillä sai sitten tilata ruokaa sisäänpöäsymaksun hinnan edestä. ☺️ xx

   Reply
 4. suri January 25, 2019

  Moi! Ihania kuvia jälleen kerran, Kauhee matkakuume iski mutta huomion kiinnittin puna-pilkullinen wrappi mekko (?) kahvila kuvassa jossa pannareita. Mistäs se on hankittu?’

  Kivaa kevään odotusta Alexa!

  Reply
  • Alexa January 25, 2019

   Se on muistaakseni &Other Storiesista 😍 Kiitos ja samoin! ❤️ xx

   Reply
 5. Mira January 25, 2019

  Moi Alexa, olen samalla asialla kun aiemmat kysyjät eli beach clubit kiinnostaa. Osaatko sanoa jos varaan Nikki Beachin sivuilta Pool & Beach reservationin, mitähän sisäänpääsymaksu mahtaa olla ja maksetaanko se paikan päällä? Tästä ei ole mitään infoa nettisivuilla. Kiitos avusta ja hyvistä vinkeistä, itselläni eka Dubain reissu ihan kulman takana! ;)

  Reply
  • Alexa January 25, 2019

   Me vaan käveltiin sisään ja maksettiin paikan päällä. Nyt siellä on off season, eli ei ole ruuhkaa oikeastaan missään! Siellä oli tosi paljon erilaisia paketteja mistä pystyi valitsemaan (muistaakseni suunnilleen 50-150€) ja mun mielestä kaikki sisälsi ruoan, jonka pystyi vapaasti listalta sitten tilailemaan. Me tajuttiin vasta sitten jälkeenpäin että siellä on tiistaisin ilmainen sisäänpääsy 😅 Kannattaa tsekkailla noiden someja, niissä on hyvin infottu tarjouksista! Ihanaa lomaa! ❤️ xx

   Reply
   • Mira January 25, 2019

    Kiitos! Ja kiitos vastauksesta 😊

    Reply
 6. K. January 26, 2019

  Hi, Alexa! Loved your Dubai trip and photos:) I’m going next weekend and was wondering if you visit the Drift beach club is it possible to visit the O&O beach as well? Saw your photos under the sunshades and I think it’s a really pretty beach so I’d love to visit it. Thank you!
  Greetings from Estonia!

  Reply
  • Alexa January 26, 2019

   Hi! We actually went to O&O Beach instead and just had lunch and coffee at Drift afterwards, but to be completely honest with you, there’s nothing special about the O&O Beach and the view is mostly a construction area, so I wouldn’t pay for it again. Next time I think I would rather try the O&O The Palm. Have a lovely trip, enjoy! 😘 xx

   Reply
 7. Maija January 26, 2019

  Voisitko kertoa vähän hintatasosta esim. just näissä sun esittelemissä paikoissa? :)

  Reply
  • Alexa January 26, 2019

   Vastasinkin tossa toiselle kommentoijalle että beach clubien sisäänpääsymaksut vaihtelee tosin paljon ja kannattaa katsoa eri klubien someista tarjouksia. Suurimmalla osalla on viikossa yksi päivä, jolloin pääsee ilmaiseksi sisään. Muutoin pääsymaksut on muutamasta kympistä ylöspäin, riippuen paketista minkä ostaa. Esim. Nikki Beachillä sai sitten tilata ruokaa sisäänpöäsymaksun hinnan edestä. ☺️ xx

   Reply