Dubai Mall

Eilen alkuillasta käväistiin Dubai Mallissa alkuillasta ja se oli kyllä aikamoinen paikka! Todella iso, ja kauppoja on varmasti jokaisen tarpeeseen. Olimme nukkuneet vain muutaman hassun tunnin edellisyönä, joten tämmöinen kaoottinen ostoskeskus ei ollut ehkä se paras valinta illan ohjelmanumeroksi. Loppuen lopuksi käytiin vain muutamassa liikkeessä, ja mulle tuli tavaranpaljoudesta sellainen olo että en tarvitse mitään. Muutama juttu VS:lta lähti kuitenkin mukaan (olin pakannut liian vähän alushousuja, oikeesti!), mutta siinäpä meidän ostossaldo tältä illalta. Respassakin ihmeteltiin että “miten te tunnissa selvisitte sieltä!” 

Kaikki myöskin tuntuu sen verran kalliimmalta täällä, että veikkailempa ostosten jäävän aika minimiin. Huomiseksi on kuitenkin luvattu sadetta, joten mennään ehkä harrastamaan window shoppingia jonnekin. Vinkkeja saa tietty taas antaa! Ja hei kiitos kovasti edelliseen postaukseen tulleista ravintolavinkeistä, olette mulle kultaakin kalliimpia :) 

Yesterday we went to the Dubai Mall. It was a huge shopping mall with all kinds of a shops, so there is definitely something for everyone. I was quite tired, so I felt overwhelmed with all the supply and I ended up buying just a little something from VS. Even the receptionist in our hotel was wondering how we managed to get us back in less than two hours. 

Everything seems more expensive (comparing to hki), so I guess I won’t be bying a lot from here. Luckily I’m going to Paris after this haha… We might have some rain here tomorrow, so we are going to do some window shopping. I’m always open for any recommendations! :) 


Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. matkustelija January 18, 2014

  Kannattaa ehdottomasti käydä siellä Dubain kulta-soukissa! Muistan että ostin sieltä itse ainakin paljon laadukkaita kultakoruja. Vaikka ei rahaa hirveämmin ole, on siellä mahtava käydä. Itse ainakin tykkäsin! Mall of Emirated on myös aivan oma maailmansa, tykkäsin paljon enemmän kuin Dubai Mallista :) Noita sadepäivälle nyt voi ainakin suositella! Nauttikaa, Dubai on mahtava paikka! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 18, 2014

   Joo totta! Kiitti vinkeistä:)!

   xx

   Reply
 2. mima January 18, 2014

  Asia ei liity tähän postaukseen, mutta luin jostain, että teit joskus (viime vuonna?) remonttia asuntoosi. Oletko tehnyt remontista tai remontin lopputuloksesta postausta blogiisi? Jos sellainen löytyy olisi kiva saada vinkkiä mistä sen löytää, yritin hakea tunnisteiden avulla, mutta ei löytynyt :) Olen aloittamassa remppaa omassa kämpässäni ja inspiraatiota toisten ihanista kämpistä olen hakemassa :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 18, 2014

   Tuossa oikeassa sivupalkissa on kohta “kaikki kodistani”, ja siellä on kotipostauksia vaikka kuinka! :) Ei ole mitään varsinaista “rempan jälkeen” postausta, jossa ei olisi huonekaluja. Mutta postauksia kalustetusta lopputuksesta huone huoneelta kyllä löytyy :) xx

   Reply
 3. Laura January 18, 2014

  Käykää Mall of the Emiratesissa. Huomattavasti mukavampi ja helpompi hahmottaa, kuin Dubai Mall. Siellä on kiva “ekokahvila” lounaalle ja jos makeanhammasta kolottaa, niin Cheesecake factoryssa on valinnanvaraa juustokakuissa. Jotkut ovat tehneet myös hyviä löytöjä Dubain outlet mallista. Itse en ole sieltä ikinä mitään löytänyt. Dubail Mallin suihkulähteitä vastapäätä on souk, jossa on illalla mukavia ravintoloita.. Kauniimmalla kelillä kannattaa käydä tutustumassa Global Villagessa, erityisesti ilta-aikaan mukava paikka.

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 18, 2014

   Joo itse asiassa Mall of the Emiratesia vähän kaavailtiinkin huomisen varalla, tosin vähän ehdin pelätä sitä että onko se samanlainen :D Oon vähän klaustrofobinen, niin ryysis ja sellainen “kiireentuntu” ahdistaa… Osaa taas arvostaa pikkuputiikkeja ;) Mutta joo ehkä hyvin nukutun yön ja brekkarin jälkeen pientä kaaosta jaksaakin vähän eri tavalla! Kiitos paljon vinkeistä:)! xx

   Reply
 4. kissthesky January 18, 2014

  Tulin just tiistaina Dubaista! Sama fiilis tuli kyllä Dubai Mallissa, ostin vaan pari juttua juurikin Victorias Secretistä ja Topshopista. Mutta reissun muu ostossaldo oli aika mahtava, jopa 100 euron shoppailubudjetilla! Suosittelen siis ehdottomasti suuntaamaan IBN Battuta ostoskeskukseen. Sijaitsee metron punaisella linjalla, pysäkki samanniminen kuin itse mall :) Battuta oli tosi miellyttävä ostoskeskus ja ei yhtään niin hektinen kuin Dubai Mall, varsinkin jos sinne suuntaa aamupäivällä. Sieltä löytyy vähän kohtuullisemman hintaisia liikkeitä, niin ei tarvitse tyytyä ikkunashoppailuun ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 18, 2014

   Hei kiitti vinkeistä paljon!:) Pitääkin googlailla! xx

   Reply
 5. Anna January 18, 2014

  Oi ihanan näköstä! Oon ite kanssa menossa dubaihin hiihtolomalla niin innolla seurailen mitä kaikkea kivaa dubaista löytää..! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 19, 2014

   Hei great!! :) Hyvää matkaa! xx

   Reply
 6. mima January 18, 2014

  Kiitos kovasti! En tiedä miten en nähnyt tuota “kaikki kodistani” -linkkiä, taisin vain etsiä niitä perinteisen näköisiä tunnisteita, mitä monessa blogissa on :) Kaunis koti sinulla ja sain kyllä vinkkejä omaan remonttiinikin! :)

  Reply
 7. Jannica January 18, 2014

  Don’t miss out on Bath & Body Works at the Dubai Mall, they have the most amazing lotions ever. They’re even better than the Victoria’s Secret ones. If you want to enjoy a nice drink in the sunset, head to Jetty Lounge! It’s located right on the beach, so amazing!

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 19, 2014

   Thanks so much for all the tips! I actually saw the Bath & Body Works boutique in Dubai Mall, but we never went there:) The Jetty Lounge sounds amazing! xx

   Reply
 8. Isabella January 19, 2014

  looks amazing! i’ve never been to dubai :)

  Love, Isabella

  http://www.isabellaa-marie.blogspot.com

  Reply