DRESS OBSESSION

Tukholmasta on kotiuduttu ja oli kyllä jälleen ihan huippu viikonloppu siellä Lindan kanssa. Nyt on loppukesän suunnitelmat täysin auki, enää ei siis ole tiedossa reissuja tai juhlia ennen syksyä. Vaikka reissaaminen ihanaa onkin, niin nautin myös siitä ajatuksesta että loppukesän voi nauttia täysin upeasta kesä-Helsingistä ilman sen kummempia suunnitelmia. Listasin muutama viikko sitten suosikkiaktiviteettejani täällä Helsingissä, joten kannattaa kurkata se täältä jos kaipaa ideoita siihen miten saa loppukesästä kaiken irti. Itse meinaan koluta listan kertaan jos toiseenkin loppukuun aikana.

Pukeutumisessani on ollut yksi selkeä ykkönen tänä kesänä, eli kepeät kesämekot ja mieluiten pilkulliset sellaiset. Kaappiini on ilmestynyt huolestuttavan monta pilkullista yksilöä, mutta paljon ne ovat saaneet kyllä käyttöäkin. Kaverit varmaan luulee että en muita vaatteita enää omistakaan, heh. Onneksi tulevaksi viikoksi on luvattu hyvää säätä, niin pääsen kuluttamaan kesämekkoja entisestään.

I’m back home from Stockholm, it was such a lovely weekend but it’s always nice to come back home. I don’t have any trips or events left for August, so I’m just going to enjoy the beautiful summer in my hometown. I’m going to do a lot of bike trips and and just hang around with friends – and eat a lot of ice cream of course! That sounds like a good plan if you ask me. 

You can probably tell that I have been totally obsessed with polka dots this summer. I just love polka dot dresses, I always feel good when I’m wearing one. Are you obsessed with polka dots?

Hat Gina Tricot* (similar here!)
Ray-Ban Sunnies
Leather Jacket &Other Stories (similar here!)
Dress Y.A.S from Zalando* (also love this black one!)
Saint Laurent Bag
Gucci Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. Sini August 15, 2017

  Onko sinusta nuo Guccin loaferit olleet hintansa väärti ja onko kenkien nahka pysynyt hyvänä käytöstä huolimatta? Ihana asu :)

  Reply
  • Alexa August 15, 2017

   On todellakin! RAKASTAN noita kenkiä yli kaiken ? xx

   Reply
 2. Natali August 15, 2017

  As much as I love your boyish/ masculine outfits, dresses like this one look amazing on you! You’re rocking this outfit!

  http://lartoffashion.com

  Reply
 3. Jade August 15, 2017

  Mikä huulipuna /-rajauskynä sinulla on näissä kuvissa? Tuollainen viileä nude voisi päätyä kokeiluun.

  Reply
  • Alexa August 15, 2017

   Se on just ihana! Lumenen Wild Rose 8 ?? xx

   Reply
   • Jade August 17, 2017

    En sit ehtinyt tähän huumaan. Minulle kerrottiin, että Lumene on uudistanut jälleen tuotteitaan, eikä tätä saa enää mistään. Nykyään mikäli löytää hyvän tuotteen, tulee saman kuukauden aikana ostaa useampi kappale jemmaan, koska sen jälkeen et todennäköisesti löydä sitä enää mistään.

    Reply
    • Alexa August 17, 2017

     Eikää, nyyh! Oon niin pahoillani, koska toi on mun go-to tuote ? En varmaan löydä ton jälkeen itsellenikään, kun niissä uusissa sävyissä ei ole mitään vastaavaa… xx

     Reply
 4. Heidi August 16, 2017

  Mä menin eilen kaivarin kanuunaan noin puoli tuntia sun insta viestin jälkeen eikä juuri mitään ollu enää jäljellä ??. Sun pöydän ympärillä oli hullu kuhina. Onko lisäyksiä luvassa ??

  Reply
  • Alexa August 16, 2017

   Siis oikeesti hullua että ne on mennyt noin nopeesti ? Kuulin kans muutamalta että siellä oli kreisi meno päällä! Me vien sinne huomenna aamupäivällä viel yhen satsin ? xx

   Reply
 5. Papukaisa August 17, 2017

  Onko toi kipparinlakki kenties tulevaa mallistoa vai joku vanhempi löytö?

  Reply
  • Alexa August 17, 2017

   Se on ihan uutta! Ainakin viime viikolla oli kaupassa, meni kuulemma loppuun mutta luulisi tulevan lisää ? Netistä mä sen bongasin viime viikolla! xx

   Reply
 6. hennah August 17, 2017

  Moikka. Oon haaveillut tästä laukusta ja mietin, ootko ollut tyytyväinen laatuun? Onko nahka herkkää tai kiiltävää? Kuvissa vähän näyttää kiiltävältäkin. Mahtuuko sinne ns. peruskamat? Luotan sun aitoon mielipiteeseen, joten toivottavasti ehdit vastata :) Kiitos blogistasi ja panostuksestasi siihen.

  Reply
  • Alexa August 17, 2017

   Laatu on ihan priimaa! Laukku on ollut vaikka missä menoissa mukana viimesen parin vuoden aikana ja siinä ei ole käytönjälkiä ollenkaan, menisi ihan uudesta. Vahva suositus siis! ? Kiitos ihana! xx

   Reply