Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

DRESS OBSESSION

august 15, 2017, outfit

Tukholmasta on kotiuduttu ja oli kyllä jälleen ihan huippu viikonloppu siellä Lindan kanssa. Nyt on loppukesän suunnitelmat täysin auki, enää ei siis ole tiedossa reissuja tai juhlia ennen syksyä. Vaikka reissaaminen ihanaa onkin, niin nautin myös siitä ajatuksesta että loppukesän voi nauttia täysin upeasta kesä-Helsingistä ilman sen kummempia suunnitelmia. Listasin muutama viikko sitten suosikkiaktiviteettejani täällä Helsingissä, joten kannattaa kurkata se täältä jos kaipaa ideoita siihen miten saa loppukesästä kaiken irti. Itse meinaan koluta listan kertaan jos toiseenkin loppukuun aikana.

Pukeutumisessani on ollut yksi selkeä ykkönen tänä kesänä, eli kepeät kesämekot ja mieluiten pilkulliset sellaiset. Kaappiini on ilmestynyt huolestuttavan monta pilkullista yksilöä, mutta paljon ne ovat saaneet kyllä käyttöäkin. Kaverit varmaan luulee että en muita vaatteita enää omistakaan, heh. Onneksi tulevaksi viikoksi on luvattu hyvää säätä, niin pääsen kuluttamaan kesämekkoja entisestään.

I’m back home from Stockholm, it was such a lovely weekend but it’s always nice to come back home. I don’t have any trips or events left for August, so I’m just going to enjoy the beautiful summer in my hometown. I’m going to do a lot of bike trips and and just hang around with friends – and eat a lot of ice cream of course! That sounds like a good plan if you ask me. 

You can probably tell that I have been totally obsessed with polka dots this summer. I just love polka dot dresses, I always feel good when I’m wearing one. Are you obsessed with polka dots?

Hat Gina Tricot* (similar here!)
Ray-Ban Sunnies
Leather Jacket &Other Stories (similar here!)
Dress Y.A.S from Zalando* (also love this black one!)
Saint Laurent Bag
Gucci Shoes


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Linda Juhola

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *