Dreamy Week in NYC

november 9, 2017, NYC

Matkan sponsoroi kate spade 

Osa teistä on varmaakin InstaStoreista huomannut, että olen ollut kuluneella viikolla ikonisen jenkkibrändin eli kate spaden vieraana NYC:issä. Tämä on ollut ihan unelmieni viikko, sellainen yhteistyö josta en olisi koskaan edes uskaltanut haaveilla! Hulluinta tässä on se että olin ainoana bloggaajana edustamassa Pohjoismaita, ihan mieletön kokemus kyllä. Saavuin tänne poikaystäväni kanssa maanantaina ja ilta meni pitkälti asiakkaaseen ja muihin vaikuttajiin tutustuessa. Tiistai ja keskiviikko oli puolestaan täynnä hauskaa ohjelmaa ja huomenna saavummekin jo kotiin.

Some of you may have spotted my InstaStories from NYC! It’s true, I have been here with kate spade the entire week. It still feels so unreal to collaborate with one of the most iconic NYC brands that I have adored for years now. I’m so glad they picked me to represent the nordics here. We have been doing amazing things all week, here are some of my favourite snapshots. 

Päästiin kurkistamaan kate spaden lippulaivamyymälään Madison Avenuelle ja täytyy sanoa että kyseessä oli yksi upeimpia liikkeitä jossa olen ollut! Liikkeen kantava teema oli kulta ja jokainen yksityiskohta oli tarkkaan harkittu.

It was so amazing to see the kate spade flagship store in NYC. It’s one of the most gorgeous boutiques I have ever been to.  

Meitä oli yhteensä kahdeksan tyttöä reissussa ja oli mieletöntä tutustua mm. Atlantic-Pacific -blogia pitävään Blairiin. Olen seurannut Blairin blogia jo lähes kuusi vuotta, joten oli huikeaa viimein tavata tämä upea daami.

It was so nice to meet the girl behind Atlantic-Pacific blog, I have been following Blair for ages. She is so adorable!

Oli ihan mieletöntä päästä helikopterin kyytiin ja nähdä kaikki nähtävyydet yläilmoista käsin. Tätä en hevillä unohda!

It was so awesome to do the helicopter tour and see the entire city. I’ll never forget this!

Niin paljon on kahden viikon sisään tapahtunut, että tuntuu siltä kuin olisin ollut täällä Jenkeissä jo kuukauden! Kiitos kaikista ihanista kommenteista Los Angeles-vlogiin ja NYC:istä on tuloillaan myös samanlainen. ❤️

I have had the best time during the past few weeks, it still feels unreal!

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *