DREAMY ENGAGEMENT RING

kaupallinen yhteistyö: KARAAT Jewelry

En edes muista koska olisin viimeksi laittanut iltapuvun päälle ja siitä syystä näitä kuvia oli erityisen ihana ottaa. Toivottavasti saisimme nauttia ihanista juhlista ja pukeutumisesta mahdollisimman pian, sitä jos jotain todella ikävöi.

Nämä kuvat otettiin tosiaan KARAAT:in uusien kihlasormusten kunniaksi. On ilo ja kunnia tehdä yhteistyötä niin upean suomalaisen firman kanssa. KARAAT Jewelry on tosiaan reilu vuosi sitten perustettu timanttikoruihin keskittyvä brändi, jonka valikoimasta löytyy ihanan minimalistisia kaulakoruja ja korviksia sekä myös upeita sormuksia – voisin käyttää vaikka joka päivä!

KARAAT:in käyttämät timantit on laboratorioluotuja eli ympäristöystävällisempiä sekä hiukan edullisempia kuin perinteiset louhitut timantit.  Laboratoriossa luodut timantit ovat oikeita timantteja ja fysikaalisilta ominaisuuksiltaan täysin samanlaisia kuin louhitut timantit, eikä niitä erota toisistaan ilman erillistä merkintää. 

KARAAT:in valikoimasta löytyy sekä minimalistisia että näyttäviä sormuksia. Itse ihastuin eniten uusiin Emerald Cut-sormuksiin, jotka oli rehellisesti sanottuna kaikki niin upeita, että suosikkia oli vaikeaa valita. Päädyin kuvaamaan tämän The Emerald Solitaire with Pavé band and Halo -sormuksen, sillä ajattelin, että tämä voisi inspiroida teitä. Eikö olekin mieletön?

KARAAT on myös vastikään lanseerannut mielettömän Home Try-On -palvelun. Sormuksia pääsee siis fiilistelemään kotona ennen ostopäätöksen tekemistä, miten täydellistä? KARAAT:in sivuilta voi tilata haluamansa kolme sormusta viikoksi testiin 100€ panttia vastaan, mikä hyvitetään myöhemmin tilauksen loppusummasta. Kokeiluun tilattavat sormukset on valmistettu hopeasta ja Swarovskin kristalleista ja vastaavat oikeiden sormusten designia, eivät laatua.

Paketin mukana tulee simppelit kelta-, valko- ja ruusukultaisen väriset sormukset joista pääsee vertailemaan itselle sopivinta kullan väriä. Mukana tulee myös sormuskokomitta, jolla saa tarkan sormuskoon mitattua tilausta varten. Täältä löydät lisätietoa Home Try-On -konseptista.

Oikeasta kädestä löytyy upea uusi Pavé Dome Ring sekä Diamond Bezel Bracelet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 comment

  1. MIKI June 4, 2021

    OMG THIS RING IS AMAZING!
    MIKI X

    https://www.littletasteofbeauty.com/

    Reply