DREAMY DRESS

Nämä viime viikkoiset kuvat Pariisista tuntuvat kovin kaukaisilta sateen paiskiessa vasten ikkunaa, mutta ehkä ne saa hetkeksi unohtamaan tuon harmaan syksyisen kelin. Täällä ei oltu ainakaan ihan vielä valmiita kumpparikeleihin, en edes vielä ehtinyt fiilistelemään ruskaa. Mutta ehkä me saadaan vielä joku intiaanikesä?

Tämä viikko on mennyt ihan hujauksessa uuteen asuntoon ja asuinympäristöön tottuessa. Paljon on tullut järjesteltyä asioita, koluttua lähikauppoja ja fiilisteltyä Ullanlinnaa. Viihdytään täällä kyllä hyvin ja tarpeen tullen sen vuodenkin. Viikonlopuksi ei ole mitään suunnitelmia (pitkästä aikaa!), joten ihanaa ottaa vaan rennosti ja nauttia vapaa-ajasta.

We took these pictures last week in Paris and I’m really missing the sunny weather. It has been raining all week in Helsinki and I’m just not ready yet for fall, but let’s hope for an Indian summer. 

This week has been all about organising our new apartment and getting used to the new neighbourhood. I’ll definitely write more about that later! Now I just want to start the weekend, it feels like we haven’t had a weekend off together with my boyfriend in ages. Talk to you soon. Have a lovely weekend!

Vaikka Pariisissa tuli pukeuduttua hyvin kesäisesti, niin en silti halunnut jättää näitä postaamatta. Ihastuin niin tohon Y.A.S:in mekkoon, että se oli päällä reissussa useampana päivänä. Nyt sen voi jo laittaa kaappiin ensi kesää odottelemaan.

This outfit is really summery, but I still wanted to post this look. I really fell in love with the Y.A.S dress, it’s so feminine and romantic. 

Ray-Ban Sunnies
Y.A.S Dress
Gucci Belt
Chloe Bag
Gucci Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Natali October 6, 2017

  You’re such a princess in this outfit!! Love your dreamy dress, it suits you perfectly!

  https://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa October 7, 2017

   Aww thanks Natali! ? xx

   Reply
 2. Manda October 7, 2017

  Hei entiiä onkos sulla ollut jo tällaista postausta mut olis kiva tietää et mitkä vaatteet sulla on pysyny luottoina vuodesta toiseen. En siis kysele mitkä jutut on sun vaatekaapin kulmakiviä esim nahkatakki vaan haluisin tietää onko sulla se tietty nahkatakki mikä on kestänyt aikaa ja käyttöä.
  Tuli vain mielee koska päädyin selaamaan vanhoja postauksiasi jossa kehuit kuinka Liu Jo:n farkut olivat luottofarkkusi. Niistä ei kuitenkaan enää ole kuulunut joten pohdin onko sulla jotain joka aikaa on kestänyt. Ja ei siis haittaa jos on joutunut uuden yksilön jo ostamaan mutta siis että palasit nimenomaan siihen saman yksilön ostamiseen :)

  Reply
  • Alexa October 7, 2017

   Hyvä aihe! ? Pitää laittaa mieleen! ? xx

   Reply
 3. Marianne October 7, 2017

  Vau miten kaunis <3
  xx
  http://mariannelle.com/

  Reply
 4. Michela October 7, 2017

  love your belt sooo much!
  miki x

  https://littletasteofbeauty.blogspot.it/

  Reply
 5. Elina October 8, 2017

  Aivan ihana mekko ja postauksen kuvat! <3
  Hei, kyselisin samalla, että onko tulossa Soft Goatin kanssa mitään yhteistyötä / alekoodia?
  Onko sellaiseen mitään mahdollisuuksia..?

  Reply
  • Alexa October 8, 2017

   Kiitos paljon! ? Ei ole ollut kyllä puhetta heidän kanssaan nyt viime aikoina… Eli ei ainakaan toistaiseksi, ilmoittelen jos kuulen jotain sieltä ? xx

   Reply
   • Kajsa October 9, 2017

    Minuakin kiinnostaisi alekoodi :)

    Reply
 6. tiina October 8, 2017

  Kaunis <3

  Reply