Dream Sofa

Sen oikean sohvan löytäminen on yksi haastavimmista asioista sisustuksessa, valaisimien ja suurien mattojen ohella. Sohva on todella iso ja hallitseva elementti, ja se vaikuttaa huoneen kokonaisilmeeseen monella tapaa. Väri, materiaali ja malli luo kokonaisuuden, ja pienillä jutuilla voi saada paljon aikaan. Oma unelmasohvani on Boknäsin Heaven, enkä pääse siitä yli enkä ympäri!

Heaven -sohvaan liittyy tarina. Yritimme nimittäin kaupitella nykyistä sohvaamme asuntomme ostajalle, mutta hän sanoi kelpuuttavansa vain ja ainoastaan Boknäsin Heavenin. Kiinnostukseni sohvaa kohtaa heräsi, ja menin välittömästi ottamaan asiasta selvää. Muutama viikko tapahtuneesa kävimme Habitare -messuilla, ja siellä se unelmasohvani oli Boknäsin osastolla. Koeistuin, tunnustelin pehmeää pellavaista materiaalia ja rakastuin. Parasta tässä on se että poikaystäväni oli samoilla linjoilla, joten ei edes tarvinnut alka myymään ideaa kotona. Luulenpa siis että Heaven saattaa löytyä uudesta kodistamme olohuoneen paraatipaikalta (pohjapiirroksen löydät täältä!), sillä parempaa sohvaa en tosiaan ole löytänyt ja tuskin tulen löytämäänkään. Huvittavaa että johonkin huonekaluun voi näin rakastua!

One of the most difficult things when decorating is to find the right sofa. It’s a huge element and it really affects the whole atmosphere. It’s like finding the right partner! I’ve totally fallen for the Heaven sofa by Boknäs. It’s just perfect in every way and it fits to our decoration seamlessly. It’s definitely not the cheapest option, but it’s a life-long choice. I’m really into the linen material and the sofa looks so cozy that I could sleep on it. 

Näyttökuva 2014-11-3 kello 18.16.01

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Marsu November 7, 2014

  Remonttiasi on tosi kiva seurata, niin tyylikkäitä valintoja! Muutimme juuri uuteen taloon ja meilläkin projekteja riittää =) Joudutteko muuten hankkimaan paljon uusia huonekaluja, kuulisin nimittäin mielelläni mistä teet hankintoja Zarron lisäksi =)

  Reply
  • Alexa November 7, 2014

   Kiva kuulla! Olen kyllä tosi positiivisesti yllättynyt siitä kuinka paljon tätä remppablogiakin seurataan! Aika paljon uutta tulee kyllä hankittua ja näillä näkymin tietty Zarrosta, mutta paljon myös Boknäsista. Hieman myös antiikkia ja muuta satunnaista! :) xx

   Reply
 2. Linda November 7, 2014

  Sohva katsoessa alkaa tehdä mieli mennä päiväunille. Nämä asunto-/ remppapostaukset ovat muuten mahtavia. Kiva, että jaat prosessin lukijoiden kanssa.

  Reply
  • Alexa November 7, 2014

   No älä muuta sano! Mä haluaisin jo ton sohvan ah! :) Voi kuinka kiva kuulla, kiitos! xx

   Reply
 3. lindu November 7, 2014

  Aivan ihana sohva! Itse kiroan pientä kaksiota ja pienehköä divaanisohvaa, kun tykätään poikaystävän kanssa röhnöttää sohvalla ja nykyisellä sohvalla ei oikeen kaksi ihmistä pysty kunnolla olemaan levynä.. Olen miettinyt hätäratkaisuksi oikeen muhkeaa ja pehmeää rahia, mutta pienessä kaksiossase veisi auttamattoman paljon tilaa.. Kuvan sohvalla on juuri oikea sävy, joka suorastaan vaatii uusia sisustustyynyjä vanhojen lässähtäneiden seuraksi ;)

  Kiitos tästä vinkistä! Sitten kun opiskelujen jälkeen muutan isompaan omistusasuntoon niin varmasti itsekin käyn heti ekana testaamassa Boknäsin sohvavalikoiman ja erityisesti tämän sohvan ;)

  Reply
  • Alexa November 7, 2014

   Ah tämä on niin upea! Sohvalla tulee kyllä vietettyä paljon aikaa, joten siihen mielellään panostaakin. Tosta Heavenistä lyötyy paljon materiaalivaihtoehtoja ja moduuleita, joten settiä voi muokata aika hyvin tilan mukaan. Meidän onneksemme mallistosta löytyi sentilleen meille sopiva vaihtoehto, joten ei tarvitse ruveta kikkailemaan :) xx

   Reply
 4. Siw November 7, 2014

  Viimeksi kun muutettiin ja tarvittiin isompi sohva, käytiin Vepsäläisellä ja ei hyvää päivää kuinka rakastuttiin yhteen sohvaan!!! Ei kuitenkaan pystytty silloin venymään sellaiseen hintaan, sillä meidän moduulivalinnoilla sohvasta tuli todella iso ja sitämyöten superkallis. Päädyttiin sitten vielä opiskelijoina ostamaan tähän asuntoon Maskusta iso moduulisohva, joka on siis tuollainen U-mallinen (kuvan sohva näyttää aika saman kokoiselta kun meillä, tosin meillä toinen u-sarake on divaaniosa eli ei selkänojallinen). Seuraavaan asuntoon sitten hankitaan just eikä melkein se mikä halutaan! :)

  Reply
  • Alexa November 7, 2014

   Haha noniin tiedät siis miltä musta tuntuu! No mutta säästäminen kannattaa, niin ensi kerralla voi sitten ostaa sen unelmien sohvan:) Heh rempatessa laukut ja kengät on vaihtuneet valaisimiin ja sohviin haha! xx

   Reply
 5. Mari November 9, 2014

  Miten upeita valintoja olette poikaystäväsi kanssa tehneet! Visitko hieman avata myös hieman budjettipuolta tämän remontin suhteen? Olisi mielenkiintoista kuulla myös siitä koska sen pohjalle kaikki tämä perustuu. Mihin hankintoihin panostatte/pihistätte? Mikä on koko remontin absoluuttinen maximi hinta? Entä mihin vaikeuksiin olette törmänneet? Tsemppiä!

  Reply
  • Alexa November 9, 2014

   Kiva kuulla! :) No sanoisin että “1000€ / m²” pitää aika hyvin paikkaansa urakan kohdalla, tosin budjeteilla on aina tapana venyä. Vaikeaa tässä vaiheessa vastata vaikeuksiin, kun kaikki on tuntuneet menevän niin hyvin! :) xx

   Reply
 6. Pia November 10, 2014

  Kiitos ihanasta blogista, seuraan mielelläni :)

  Meiltä löytyy Heaven-sohva, enkä voi kuin suositella. On todella mukava, ainakin noin puolen vuoden käyttökokemuksella, sekä saa aina kehuja kun ihmisiä tulee vierasille. Mahduttaa kivasti yöpyjätkin, etenkin kun selkätyynyt ottaa pois.

  Mukavin ja kaunein sohva, mitä koskaan olen nähnyt, olen niin onnellinen, että se löytyy Kotoota <3

  Reply
  • Alexa November 10, 2014

   Voi kuinka kiva kuulla, kiitos! :) Samoja ajatuksia siis kun täälläkin, ja mukavaa että odotukset on lunastettu! En malta odottaa :) xx

   Reply