DREAM RUG

imago-rugs-1

Täydellisen maton metsästys on kestänyt kaksi vuotta, ja juuri luovutuksen partaalla löysin sen täydellisen. Otettiin hiljattain Zarroon Alpaka -merkin torkkupeittoja, ja päädyin eilen töissä selailemaan heidän uunituoretta katalogiaan. Äiti jo melkein luuli mun saaneen kohtauksen kun voihkin niin että en meinannut henkeä saada! Siellä se unelmieni matto tosiaan oli.

Tarkkaa hintaa vielä odottelen, sillä tuotteet on uniikkeja ja niitä valmistetaan vain tilauksesta. Halpa se ei varmasti ole, mutta huonekaluihin mielellään panostankin. Matto on niin iso ja hallitseva elementti että se voi muuttaa koko huoneen fiiliksen. En niin välittänyt nykyisistä matoistamme, joten mielellään odotan hetken ja säästän sitä täydellistä silmällä pitäen.

Päästään muuten pian parhaimpiin paloihin rempan osalta. Lattian asennus ja seinien maalaus alkaa nimittäin aivan juuri! Keittiö ja vaatehuone asennetaan kahden viikon päästä, jaiks!

I’ve been searching for the perfect rug for years and I finally found the one. It’s by an Estonian brand called Alpaka and it’s everything I have been dreaming about – and beyond. It’s definitely not the cheapest option, but I’m willing to save and wait awhile to purchase it. It will be worth the waiting! :)
imago-rugs-yaku1
Kuvat: Alpaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 comments

 1. Marsu December 3, 2014

  Vähän ootan miltä lattia näyttää, ja seinät tietenkin

  Reply
 2. Sofia F December 3, 2014

  Näyttääpäs matto mukavalta ja hauskan erilaiselta! :) Täällä odotetaan myös teidän lattian valmistumista. Tuleeko lattiaan muuten kehyslaudat vai onko kalanruotokuvio seiniin asti?

  Reply
  • Alexa December 3, 2014

   Eikö vaan! Tulee kehyslaudat! Mä oon ihan innoissani myös:) xx

   Reply
 3. ninni December 3, 2014

  Mites tollasta paksua mattoa pidetään puhtaana/siivotaan? Miten esim imurointi onnistuu ja muutenkin kerää varmaan paljon kaikkea moskaa tollanen karva? :)

  Reply
  • Alexa December 3, 2014

   Pitää tiedustella lisää kunhan saan tehtaalta yhteyshenkilön kiinni:) xx

   Reply
 4. Miss Dior December 3, 2014

  oii aivan ihana :) mut onko tollaista vaikea hoitaa? muaki sellainen kiinnostaisi :)

  Reply
  • Alexa December 3, 2014

   Mä infoan heti kun tiedän enemmän! ;) xx

   Reply