DREAM DESK

Asunnossa on nyt hommat seis loppiaiseen asti, joten nämä remppablogin postaukset keskittyvät väliaikaisesti enemmän huonekaluhankitoihin. Tosin muutto lähestyy myös kovaa vauhtia, joten huonekalut alkavat olemaan oikeastikin ihan ajankohtaisia. Periaatteessa remppa on ihan loistavalla mallilla, mutta kylpyhuoneen fiksaaminen ottaa aikansa. Vesieristeet ym. kaipaavat valvojien läsnäoloa, joten hommat venähtävät olosuhteiden pakosta…  Kuten todettu, hyvässä vaiheessa kuitenkin ollaan!

Meille on Zarroon tulossa taas muutamia uusia marmoripöytiä, ja iskin heti silmäni upeaan työpöytään. Sitä saa eri värisillä kansilla aina marmorista laminaattiin, ja runkoja on saatavilla mm. messinkisenä tai kuparisena. Tuote on vasta tullut tuotantoon, joten siitä on olemassa vaan tylsä syvätty tuotekuva. En malta odottaa että saadaat malli tästä ja muutamasta uudesta marmoripöydästä liikkeeseen.

Pöydän mitat on täydelliset (saatavana myös pienempänä) ja malli on kyllä kaikinpuolin upea, joten uskon ostavani tämän työpöydäkseni uuteen kotiin. Nyt kysymys kuuluukin että millä värityksellä? Messinki ja valkoinen marmori on täydellinen yhdistelmä, mutta sitten mun tulisi miettiä työtuoli uudestaan. Aluminium Groupissa on niin hallitsevat alumiininväriset yksityiskohdat, että se riitelisi pöydän kanssa. Koko valkoinen toimisi taas juuri sen tuolin kanssa, mutta tuo messinki näyttää kyllä niin upealta…

Oh my, I’m in love with this desk! It would be the perfect fit for my office. I’m still thinking about the coloring though… I love the combo of brass and white carrara marble, but then I need to find a matching chair for it. I love the Aluminum Group chair, but it wouldn’t go well together with the brass details. All white is a safe choice though, but the brass frame looks so cool!

tyopoyta

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 comments

 1. Anna January 4, 2015

  Moikka! Teettekö itse remonttia vai oletteko ulkoistaneet sen täysin remppamiehille?

  Reply
  • Alexa January 4, 2015

   Viimeksi tehtiin kokonaan itse, mutta nyt aika ei vaan yksinkertaisesti riitä siihen. Meillä on tämä vanha asunto maaliskuuhun asti, ja remontin pitää olla siihen mennessä valmis. Viimeksi remppaan meni yli 7kk, ja nykyään meillä molemmilla on enemmän töitäkin. Eli olisi tullut varmaan vuoden mittainen projekti, jos olisimme alkaneet itse remppailemaan. Vaikka ei itse olekaan fyysisesti siellä ahertamassa, niin kyllä sitä energiaa on saanut aika hyvin tohon projektiin käytettyä. :D Päätöksiin ja materiaalivalintoihin on mennyt ihan hurjasti aikaa, etenkin kun yllätyksiä tuntuu aina välillä tulevan. Valvotaan tosi tarkasti remontin edistymistä, jotta mahdolliset virheet voi korjata ajoissa. Ihanaa viimein nähdä että työ alkaa tuottamaan tulosta! :) xx

   Reply
 2. Sofia F January 5, 2015

  Pöytä näyttää kyllä hyvältä ja marmorin ja messingin yhdistelmä on aivan upea! Siitäkin huolimatta näiden väliltä voiton vie täällä Aluminium Group :) Omaan (ainakin toistaiseksi olemattomaan :D ) kotitoimistoon haaveilen juuri siitä ja USM Hallerista!

  Reply
 3. minttu January 7, 2015

  Hei, saako tätä pöytää myös guatemalan värisenä niinkuin noita sohvapöytiä? Paljonko mahtaa suunnilleen kertyä hintaa? Olisi ihana!

  Reply
  • Alexa January 7, 2015

   Kyllä saa! :) Tarkkaa myyntihintaa en tiedä ennenkuin ensimmäinen kuorma saapuu, mutta messinkirungolla n. 1000-1100€ karkeasti. Maalatulla mustalla rungolla tietysti hiukan edullisempi! :) xx

   Reply