Dream Chair

cuero-mariposa cuero-mariposa2cuero-mariposa-iceland
Heippa pitkästä aikaa tänne sisustusblogin puolelle! On tullut sen verran reissattua että kotona puuhastelu on jäänyt vähän vähemmälle huomiolle ja rehellisesti sanottuna sisustus alkaa olemaan pian ‘valmis’. Tosin en tiedä onko kenenkään sisustus koskaan oikeasti valmis? Aina voi vaihtaa ja viilata, ja kyllä Zarrokin on vielä pystyssä näin 27 vuoden jälkeen. Eli ehkä se sisustaminen on  sellainen ikuisuusprojekti.

Uutena tulokkaana kotonamme on tämä aivan ihana Cueron Mariposa -tuoli. Lepakkotuoleista en ole koskaan erityisesti syttynyt, mutta tämän versioni nähtyäni sydämeni pakahtui. Juuri täydellinen lepotuoli meidän makuuhuoneeseen. Tästä tuolista on lyhyttä ja pidempi karvaista versiota, ja päädyimme yksimielisesti tähän pörröisempään versioon. Mielestäni nämä kromin väriset jalat on sopiva kontrasti pehmeään taljaan, musta olisi taas tuntunut liian kovalta yhdistelmältä. Itselleni lähin jälleenmyyjä oli Casuarina, joka sijaitsee aivan Zarron liepeillä Fredalla. Tykkään Casuarinasta ihan hurjasti muutenkin, siellä silmä todella lepää. Siellä taisi olla juuri tästä kyseistä versiosta mallikappale, jos kiinnostaa nähdä se livenä. Ruotsalaisen Cuero Designin tuotteita myydään kyllä ympäri Suomea ja kaikki jälleenmyyjät löytyy täältä. Näin muuten Snapissa yksi päivä että Kylie Jennerillä on nämä samaiset tuolit kotonaan, tai ainakin kovasti saman näköiset. Tuoli vielä etsii hiukan paikkaansa makkarissa, tai paikka on oikea mutta asetelma ei. Voi olla että peili vaihtaa paikkaa ja tilalle tulee uusi suurempi peili. Tai tuolin voisi myös laittaa keskelle vinoa seinää ja pienemmän peilin voisi ripustaa sen yläpuolelle. No nämä on juuri näitä ihania sisustusjuttuja, joita voi pyöritellä kuukausi tolkulla. Eli ei multa lopu täällä jutut kesken!

Kirjottelin syksyllä siitä että asuntomme kuvataan lehteen jossain vaiheessa. Nyt alkaa olemaan paikat siinä kunnossa että kohta pääsee kuvailemaan. Elokuussa tulee todella kattava juttu ulos (kymmenen sivua jos oikein muistan!) yhteen suomalaiseen sisustuslehteen. Siitä lisää lähempänä! ;)

I know you have been missing my Apartment Blog, so don’t worry I’m back! I have been traveling so much that I haven’t had time to decorate and enjoy our home as much as I would want to, but you just can’t get everything at the same time, right? 

The latest addition to our bedroom is this cute lounge chair from Cuero Design. I totally love it, it’s so cozy and fluffy. I have never been a big fan of butterfly chairs, but this one is just so special and it looks pretty awesome in our bedroom. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 comments

 1. noora February 9, 2016

  Mielenkiintoista nähdä asuntosi lehtikuvaajan näkökulmasta, vaikka aika tarkasti olet täällä blogissa kämpän jo esitellyt :) Gloriaa lukiessa oli tosi mielenkiintoista nähdä kuinka erilainen sisustustyyli äidilläsi on sinuun verrattuna, olin tosi yllättynyt!

  Reply
  • Alexa February 9, 2016

   Joo siitä tulee hauska juttu! Varmasti uusia ulottuvuuksia löytyy kun ammattikuvaaja on kehissä :) Joo siis äidillä on niin erilainen tyyli. Kotona asuessa kaipasin aina harmoniaa ja rauhallisuutta, joten siitä varmaan oma tyylini kumpuaa ;) xx

   Reply
 2. Eneli February 9, 2016

  Oh, finally some post here also! ;)

  It looks so fluffy and soft, love it!

  Eneli
  Beauty – Travel – Lifestyle
  Do-Dolce Blog
  & Do-Dolce Bloglovin

  Reply
  • Alexa February 9, 2016

   I heard your wishes ;) xx

   Reply
 3. Nancy February 9, 2016

  I love this chair, it’s so pretty! :)

  http://www.simplynancyblog.com

  Reply
 4. ruusu February 9, 2016

  Tiedätkö pystyykö päällisen ostaa erikseen jos runko löytyy jo kotoa? :)
  Ja mikä oli hinta?

  Reply
  • Alexa February 9, 2016

   Sitä en osaa sanoa! Olisi kätevää kyllä, mutta Zarron kokemuksen perusteella voin sanoa että harva valmistaja suostuu myymään vain “osaa” tuotteesta. Hinta oli tonnin paikkeilla :) xx

   Reply
 5. Karo February 10, 2016

  Wau, tuo on kyllä upea kaluste! Tuota teidän lattiaa aina ihastelen. Onko tuossa parketissa joku valkovaha tai valkolakka päällä? Kun ainakin kuvissa näyttää minun silmääni tavallista tammiparkettia vaaleammalta… Suunnitellaan täällä itsekin lattiaremonttia, niin siksi kyselen. :)

  Reply
  • Alexa February 10, 2016

   Se on ihana! :) Joo kyllä lattiassa on muistaakseni juurikin valkovaha päällä eli on normaalia tammea hiukan vaaleampaa. xx

   Reply
 6. Eija February 10, 2016

  Kaunis ja houkuttelevan näköinen tuoli! Toivottavasti teet vielä videon upeasta kodistanne, nyt kun kaikki alkaa olla valmista.
  Halusin vielä kysyä kattoroseteista: mitä kautta olette ne tilanneet? Orac Decorilla ei taida olla nettikauppaa enkä ole löytänyt jälleenmyyjääkään Suomesta.

  Reply
  • Alexa February 10, 2016

   Joo varmasti teen! :) Rosetit tuli Virosta urakoitsijoiden mukana! xx

   Reply
 7. Cami February 10, 2016

  Ai että mun kissa rakastaisi tätä tuolia :D Sen lempipuuhaa on nimittäin mun lampaantaljan “tappaminen”. Tänäänkin etsiskelin kissaa töistä tullessani ja pian huomasin, että olohuoneesta puuttuu sekä kissa että talja. Siellähän ne oli sohvan alla kimpassa :D

  Reply
  • Alexa February 10, 2016

   Haha ei hitsi :D xx

   Reply
 8. Essi February 13, 2016

  Oletko ollut tyytyväinen asuntosi seinien maalisävyihin? Täällä mietin kodin seinien maalaamista juuri vaalean greigen/harmaan sävyllä, mutta sävyn valinta on helpommin sanottu kuin tehty :D erityisesti kiinnostaa tämä teidän työhuoneen & makkarin maalisävy, miten vihertääkö tai sinertääkö se missään valossa? Kiitos avusta, teidän koti on niin kaunis! :)

  Reply
  • Alexa February 13, 2016

   Super tyytyväinen :) Ei mitään valittamista! xx

   Reply
 9. Eliisa February 26, 2016

  Ihana ihana tuoli. Tuota olen himoinnut itsekin jo pidempään,. Varmaan on myös hyvä istua?

  Odotan lehtijuttua kodista innolla.

  Reply
  • Alexa February 26, 2016

   On ihan super hyvä istua! :) xx

   Reply