DIAMOND JEWELRY

kaupallinen yhteistyö: KARAAT Jewelry

Olen ihan super innoissani siitä, että pääsen kertomaan teille suht uudesta suomalaisesta yrityksestä, josta tekin varmasti innostutte. KARAAT Jewelry on reilu vuosi sitten perustettu timanttikoruihin keskittyvä brändi, jonka valikoimasta voisin käyttää ihan jokaista korua. Korut on ihanan ajattomia ja yksinkertaisia, juuri sellaisia, joita voisin kuvitella käyttäväni päivittäin – vuodesta toiseen.

Kyseessä ei tosiaan ole ihan mitkä tahansa timantit, vaan laboratorioluodut, eli ympäristöystävällisemmät sekä hiukan edullisemmat kuin perinteiset louhitut timantit.
Toisin kuin timanttien louhinta, laboratorioluotujen timanttien tuotanto ei vahingoita maaperää eikä saastuta vettä tai ilmaa. Laboratoriossa luodut timantit ovat oikeita timantteja ja fysikaalisilta ominaisuuksiltaan täysin samanlaisia kuin louhitut timantit, eikä niitä erota toisistaan ilman erillistä merkintää. 

Vaikka jättäisin meikkaamatta, niin korut, erityisesti korvikset on aina oltava päällä liikkeeseen lähdettäessä. Ilman koruja tunnen itseni alastomaksi! Nämä Pavé Diamond Hoops-korvikset on omalla toivelistallani, nimittäin ne on samalla näyttävät ja ihanan kevyet päällä.

Tennis Bracelet on taas timanttikorujen ikiklassikko, joka ei varmasti mene koskaan pois muodista – se on myös omalla toivelistallani. Tuosta Diamond Station Ring -sormuksesta on tullut muutamia kyselyitä IG:n puolelle ja se on tosiaan myös KARAAT:in valikoimasta.

Vasemmalla näkyy Diamond Drop Hoops -korvikset, joita voi käyttää timantin kanssa tai ilman. Oikealla taas ehkä maailman kaunein timanttikaulakoru.

Samaa sarjaa löytyy myös tämä käsikoru. Tulen varmasti ostamaan KARAAT:ilta useammat korut tulevien vuosien aikana. Valikoima on ajaton ja ihanaa toki myös tukea nuoria suomalaisia yrittäjiä.

Pakko myös vinkata heidän upeista kihlasormuksista! Kannattaa nimittäin kurkata myös ne, mikäli haluaa haaveilla ihanista sormuksista.

Photos / Juuli Rönkä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 comments

 1. miki February 18, 2021

  I adore your outfit so much!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

  Reply
  • Alexa February 19, 2021

   Thank you! ❤️ xx

   Reply
 2. Henna February 19, 2021

  Hei:)
  Ihanaa kun kannatetaan tälläistä yhtiötä!oletko katsonut dicaprion tähdittämän elokuvan blood diamond ?siinä tulevien asioiden suhteen kans on hienoa että keksitään “uudenlaisia”timantteja..ihanat kuvat ja mukavaa mammailua sinulle :)omat mammailut 12 vuotta sitten oli mammailusta kaukana:D ps:remppakuviot kiinnostaa

  Reply
  • Alexa February 20, 2021

   Kiitos! Oon joskus nähnyt joo! ? xx

   Reply
 3. Sanni February 20, 2021

  Upeat kuvat! ❤️

  Reply