Designer Cravings

Viimeksi kun julkaisin “Designer Cravings” -listani, kommenttiboksini täyttyi ihanan tyttömäisestä unelmoinnista. Muutamat ovatkin pyytäneet että tekisin vastaavia kollaaseja uudestaan ja viikonloppuna innostuinkin selailemaan NAP:in wishlistaani.

Muutamia juttuja edelliseltä listalta olenkin saanut kotiutettua ja innolla odotan sitä, kun Velocite -takkini saapuu Gaudeteen. Eipä ole toistaseksi vielä niin kylmäkään, onneksi!

1. Valentinon Va Va Voom clutchia olen ihaillut jo aikapäivät. Se on ihanan feminiininen, mutta samalla tosi rock. 

2. Viime aikoina Gaudetessa pyöriessäni olen ihaillut yhtä sun toista Acnen neuletta. Valinnan varaa on sen verran paljon, että en ole kiinnittänyt silmääni mihinkään tiettyyn. Kaikki näyttävät toinen toistaan muhkeammilta! 

3. Tältä naiselta puuttuu edelleen ne ainoat ja oikeat Louboutinit. Olen käyttänyt todella ahkerasti Pariisista ostamiani Jimmy Choon avokkaita ja ne ovat todella todistaneet sen, että laadusta kannattaa maksaa. Korkolaput ovat priimat ja kengät näyttävät edelleen iskemättömiltä. 

4. Inspiraation Alexander McQueenin huiviin olen saanut Lindalta. Huvittavaa sinänsä, että en aluksi edes kannustanut Lindaa kyseistä huivia hankkimaan ja nyt (taas) itse kuolaan sen perään! Kuinka tyypillistä. 

5. Acnen Trackit voi hitsin vitsi… Näitä mä olen fiilistellyt kerta toisensa jälkeen. Pistolit olivat mahtisijoitus, joten tuntuisi todella houkuttelevalta hankkia Acnelta toiset buutsit. Trackeissä on korkeampi kiilto kun Pistoileissa ja korkoakin snadisti enemmän. Gaudeteen on myös tulossa nämä viininpunaisena ja mua jotenkin kutkuttaisi (mikä sana, haha)  ajatus niistä. 

6. Olen miettinyt että seuraava laukkuhankintani voisi olla harmaa. Niin ajaton väri ja toimii lähes jokaisen asun kanssa. Tyypillisintä on että kun sijoittaa laukkuun useita satasia tai parhaimmillaan (pahimmillaan?) tuhansia, niin väristä pitää todella olla varma ja näin useasti päätyy siihen tuttuun ja turvalliseen mustaan. Mulla tosiaan alkaa olemaan yksi jos toinenkin musta veska, joten jatkossa voisin vähän revittellä. 

Mitä teidän toivelistoiltanne löytyy? :)

You have been asking about my current designer cravings, so let’s start dreaming!

1. Valentino Va Va Voom Clutch. So feminine and rock at the same time!

2. Every time (every day) I visit Gaudete, I start craving for Acne’s chunky knits. They have such a nice collection at the moment, It’s hard to decide which one to pick… 

3. What kind of a lady I am, I’m still missing a pair of Louboutins. Since I’ve been using my Jimmy Choo’s a lot, I’ve figured that quality really matters. 

4. Linda inspired me to dream about this Alexader McQueen scarf. I tried it on once and ever since I’ve been head over heels for this scarf. 

5. Acne’s Track ankle boots are to die for! I’ve really liked my Pistols so I think that another pair of Acne boots wouldn’t hurt me (but what about my bank account?) ;)

6. I’ve been dreaming about grey handbags lately. I have a bunch of black bags, so it would be great to have something different. Classic grey still goes with everything.

What do you think about my choices? :)

Pictures: Net-a-Porter, Gaudete, Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published.

31 comments

 1. Paula September 25, 2013

  EIKÄ APUA :) oon kanssa haaveillu harmaasta löysähköstä neuleesta ja toihan on ihan just eikä melkein <3 on kaikkia semi-kivoja tullu vastaan mutta niissä on aika ollu jotain sellasta mikä häiritsee. Nään sen ympärillä jo about 20 eria asukokonaisuutta! Toi on kyllä hankittava :) kiitos siis inspiksestä :*

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 25, 2013

   Haha toi on IHANA! :) Harmi että Gaudetessa on vain L -kokoa jäljellä, muistaakseni Mariannakin osti just tuon! Mutta eiköhän esim. Acnen omasta nettikaupasta vielä löydy :) xx

   Reply
 2. Paula September 25, 2013

  Saanko vielä kysyä että mikä toi neuleen malli on nimeltään tossa sun kollaasissa? :) kun kiiruhdin heti Gaudeten sivuille kattomaan, mutta ne harmaat näyttivät kaikki kovin vaaleilta…

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 25, 2013

   Heippa! Se on se Rue Mohair Grey Melange, tossa kuvassa voi olla sävyt liian korkealla… xx

   Reply
 3. Mari September 25, 2013

  Jee! Hahaha, mä oon seilannut noiden acnen neuleiden välillä koko syksyn ja tuskallisen sekoilun jälkeen päädyin lopulta siihen, että en osta tänä talvena niistä yhtäkään! Tähän asti oon ollu tyytyväinen siihen päätökseen, mutta mutta… Oon itekin ollut supertyytyväinen Pistolseihin, ja aion seuraavaksi sijoittaa Acnen Stareihin :) sooo pretty!

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 25, 2013

   Haha sama! :D Saa nähä mihin päädyn! Starit on myös ollut mielessä Trackejen lisäksi, niidenkin välillä vähän vaikeilen :D xx

   Reply
 4. nanette September 25, 2013

  Omissa unelmissa on myös Louboutinin kengät, aina välillä kattelen niitä eri paikoista, että jos JO raaskisi. Mutta tarviin tapani mukaan jonkun hyvän syyn että hankin ne (esim saavutan elämässä jotain merkittävää). Yleensä siis hemmottelen itseäni “ylellisyystuotteilla”, kun olen ansainnut ne. Näin jokaisella kalliimmalla laukulla, huivilla, korulla jne on joku syy/tarina.

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 25, 2013

   Haha ymmärrän ;) xx

   Reply
 5. Anna September 25, 2013

  The skull scarf is so lovely, I’ve seen it on Lindas blog many times! :) I guess, the next time when I’m in Helsinki I’ve to go to Gaudete, as you say this shop is your fav shop! :)

  A grey bag sounds good! :) As I’m always using black bags, I understand what you mean :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 25, 2013

   Haha yeah:)! xx

   Reply
 6. Eneli September 25, 2013

  Love that bag and I really like that it´s not typical black-bag! :)

  http://www.dodolce.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 25, 2013

   Exactly ;)! xx

   Reply
 7. Tia September 25, 2013

  Mulla on ton merkkituotteiden kanssa hiukan ristiriitainen fiilis kun olen hankkinut muutamia sellaisia vähän kalliimpia tuotteita, laukkua ja kenkää muun muassa ja jotkut niistä ei ole kestäneet puoliakaan vuotta enempää..olen ihan normaalisti käsitellyt niitä ja käyttänyt ilman mitään väkivaltaista käsittelyä tai säilytystä. Onhan se totta että mikään ei ole ikuista mutta on se kyllä outoa että maksan melkein 200 euroa laukusta ja ei puoltakaan vuotta kestä, vaan ompeleet rispaantuu ja kahvat ei kestä..:( en tiedä sitten kuinka paljon pitää maksaa jostain laukusta että voi saada kestävän ja laadukkaan tuotteen..

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 25, 2013

   Onhan se totta että tietyissä tuotteissa se hinta tulee brändistä, eikä laadusta. Se on tietysti inhottavaa se. Kannattaa tsekata materiaalitiedot ja maa missä tuote on tehty. Yleensä nuo 200€ laukut (esim. Guess, MK ym.) tehdään Kiinassa… :/ xx

   Reply
 8. LadyBlue September 25, 2013

  Täällä haaveillaan Canada Goosen takista, en nyt osaa päättää mitä teen sen kanssa (Stockalla jo varauksessa)! Mikäs malli sulla olikaan siitä?

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 25, 2013

   Hihi :) Mulla on Heli Arctic -malli eli sellanen vähän harvinaisempi unisex malli :) Se on kyllä lämmin! xx

   Reply
 9. jk September 25, 2013

  Minkälaista kokoa noi sun Acnen edelliset bootsit on? Suunnittelin vähän nettitilausta, mutta en ole varma koosta, onko sun kokemusten perusteella koko ihan normaali, reilu vai vähän nafti?

  Kiitokset :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 25, 2013

   Koot on nafteja, mutta antaa käytössä paljon periksi :) Eli ei kannata pelästyä jos aluksi vähän puristaa, niin kuuluukin. Mulla on 39, mikä on mun normaalikoko :) xx

   Reply
 10. smallthingselina September 25, 2013

  Ostin noi Trackit reilu vuosi sitten, mutta laitoin ne keväällä eteenpäin kun en osannut “olla” sen kärjen kanssa :-/ Omaan makuun liian terävä, vaikka yritinkin opetella siihen. Upeat kengät kyllä ja todella hyvät kävellä! Nyt haaveilen (edelleen) hiukka pikkasen Pistoleista ;) Saa nähdä!

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 25, 2013

   Voi ei :D Musta ne on just siks super makeet! Pistolit on kyllä ihanat! :) xx

   Reply
 11. Iris September 25, 2013

  Ihanaa kun teit taas tällaisen! Itsekin olen niin kauan himoinnut tuota Acnen neuletta, ja seuraavan kerran kun se osuu kohdalle, minun on pakko ostaa se!:D Voin kuvitella kuinka ihanan tuntoinen ja lämmin se on… Loubutinit olisivat myöskin aivan unelma hankinta, mutta tällähetkellä ne ovat minulle liian tyyriit… Mutta ehkä vielä jonain päivänä.. ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 25, 2013

   Kiva että tykkäsit:) Se on kyl ihana! xx

   Reply
 12. Marika Patrick September 25, 2013

  Realistiselta listalta löytyy Michael Korsin ruusukultainen Camille-kello, Muubaan nahkatakki ja Louis Vuittonin Monogram shawl beigenä. Ei niin realistiselta listalta sen sijaan löytyykin vaikka mitä, mutta tärkeimpänä Pradan musta tote bag ja Mulberryn Alexa. :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 25, 2013

   Muubaan nahkatakit on sairaan kivoja :) Suosittelen miettimän tota Monogram Shawlia, menee helposti järkyttävän näköiseksi. Varsinkin, jos joutuu sateen runtelemaksi… Sanoisin että kannattaa säästää ne rahat johonkin muuhun! En tiedä montaa joka olisi kehunut niitä ja itselleni on omakohtaista kokemustakin! xx

   Reply
 13. Paula September 26, 2013

  Mulla on itsellä kolmessa värissä tuota huivia ja kaikki ihan loistokunnossa, vaikka käytän ahkerasti. Vesisateeseen eivät ole (vielä) tosin joutuneet… Juuri ostin violetin ja kysyin myyjältä, että onko samaa materiaalia kuin “aiemmat”, kun tuntui paljon jämäkämmältä ja paksummalta. Myyjä sanoi, että villan ja silkin suhde on edelleen sama, mutta ilmeisesti näitä uusia huiveja on kudottu tiuhempaan joten ovat kestävämpiä, koska niistä on tullut niin paljon huonoa palautetta. Eli itse voin kyllä huivia suositella, mutta kannattaa siis ottaa sellainen uudella tavalla kudottu. :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 26, 2013

   Kiva kuulla! :) Tietysti se varmasti riippuu myös siitä paljon tuotetta käyttää! xx

   Reply
 14. Isse September 26, 2013

  Ihanan näkösiä asusteita! Voisin kotiuttaa itselleni kaikki noista.. (:

  http://onegirloneworld.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 26, 2013

   Hihi! :) xx

   Reply
 15. jules September 26, 2013

  Ihania juttuja :)

  Ootko käyny liikkeessä kokeilemassa noita Track Bootseja, osaatko sanoa minkälaista kokoa ne on?
  Thanks :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 27, 2013

   Oon joo :) Acnen kengät on poikkeuksetta pientä kokoa! En itse asiassa sit päätynykään Trackeihin :) xx

   Reply
 16. Emma September 26, 2013

  Hi Alexa,
  good choices you made! like the grey bag the most :)

  do you know where the boots from mariannan’s post rainy & grey are? would be super cool if you could answer:)

  Reply