Designer Cravings

cravings

Karen Walker Sunnies / Saint Laurent Bag / Larsson & Jennings Watch / 3.1 Phillip Lim Bag / Bralet / Jimmy Choo Pumps /
Diptyque Candles / Saint Laurent Keychain / Tibi Top

Tässä muutamia tuotteita toivelistaltani. Kesäksi haluaisin ehdottomasti nuo Karen Walkerin ihanat “Harvest” -aurinkolasit, ja 3.1 Phillip Limin Mini Pashli hempeässä puuterinsävyssä on pyörinyt mielessäni pitkään. Se olisi ihanan raikas kepeiden kevätvaatteiden kanssa. Tuosta Larsson & Jenningsin kellosta kirjottelinkin aikaisemmin, ja se on ehdottomasti hankintalistalla. Kello on samalla klassinen, mutta siinä on silti potkua. Jostain syystä nuo Jimmy Choon Addison avokkaat näyttävät todella mukavilta. Pitäisi päästä testailemaan, mutta ainakin malli näyttää silmääni juuri täydelliseltä. Diptyquen tuoksukynttilöistä en saa sitten koskaan tarpeeksi! Muutamalla tuttavalla on ollut myös samaisen merkin hajuvesiä, ja ne ovat tuoksuneet ihan tajuttoman hyvältä. Ensi Tukholman reissulla täytyy käydä niitäkin tuoksuttelemassa, josko joukosta löytyisi itselle uusi tuoksu.

P.S. Sisustusblogissa uutta!

Here are a couple of products from my current wish list. I have been craving for the Karen Walker Harvest sunnies for quite awhile now, I need to get them before the summer. I have also been so into to the Mini Pashli bag in powdery beige, it would be a perfect fit with my summer wardrobe. I already have it in black and I have been so pleased with the quality. Another thing I would like to buy is a new Diptyque candle to our bedroom. I just can’t get enough of them. Totally love the plain design and the all of the scents are so fabulous. My current favorite is Mimosa.

P.S. New on the apartment blog!

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Michaela February 20, 2015

  Hi Alexa, love this wishlist, it totally fits your style :) btw, in which app do you work with your photos? Thanks!

  Reply
  • Alexa February 20, 2015

   Thank you! :) Photoshop! xx

   Reply
 2. karo February 21, 2015

  Mikö objektiivi sinulla on käytössä? :)

  Reply
 3. papukaisa February 22, 2015

  Huomasin ton vaaleen Pashlin Mytheresalla myös. Aiheuttaa kovasti sydämentykytyksiä <3

  Reply
  • Alexa February 22, 2015

   Se on ihana!! :) xx

   Reply
 4. maria February 24, 2015

  Kauniita kaikki! Mutta paras juttu on, että sain tästä helposti toteutettavan idean. Minulla on nimittäin maannut vuosia käyttämättömänä laatikossa isäni kultakello, jossa on aivan hirveä hihna. Voisinkin käydä vaihdattamassa siihen mustan yksinkertaisen hihnan ja sitten se olisi melkein kuin tuo kuvan kello. Miksiköhän en ole aiemmin tajunnut? No parempi kai myöhään kuin :)

  Reply
  • Alexa February 24, 2015

   Loistava idea! :) Vintage-kellot on ihania, etenkin kultasena! xx

   Reply