Darker Hair

dark-ombre-hairombre-dark-hair
No nyt on vähän tummempi tukka! Väri oli ehtinyt haalistumaan aika paljon sitten viime kerran, joten päätettiin tällä kertaa laittaa saman tyylinen setti kun viime syksynä. Kylmää ruskeaa tyveen ja latvoihin aavistus kirkastusta. Sävy on todella lähellä omaa luonnolista hiusväriäni, joten tämä sopii minulle mielestäni todella hyvin. Otettiin pituudesta myös viisi senttiä pois, mutta mun on myönnettävä että en edes huomaa mitään! Paitsi että hiukset tuntuvat voivan paremmin ja latvat on huomattavasti kauniimmat.   Peilin Hanne laitto myös värjäyksen yhteydessä mulle Olaplex -hoidon, josta ehdinkin lukemaan Kiran blogista. Kyseessä on siis täysin uusi tekniikka, joka korjaa hiuksia värjäyksen yhteydessä. Hoidon voi tehdä toki myös hiuksia värjäämättä, jos haluaa vain parantaa hiusten laatua ja tehdä niistä silkkisen pehmeät. Kiran blogissa oli kattava postaus Olapexista, eli jos kiinnostuit niin kannattaa kurkata koko paketti sieltä!

Viime päivinä ei ole ollut ehkä otollisimmat säät blogihommiin, ja tosiaan nämäkin kuvat otettiin kaatosateessa. Ei ole tosiaan tukka ihan mintissä, mutta en malttanut kuitenkaan olla postaamatta! :)

Here it is! My new darker do. My hairdresser used the same shades as last fall and I totally love the result. It’s actually pretty close to my natural hair color, so I think that it suits me very well. Hanne also used the new Olaplex system to repair my hair and it really worked. My hair feels so silky smooth after the treatment. She also snapped 5cm from the roots and you couldn’t tell, right?  Do you like the new look?

It has been raining a lot the past few days, definitely not the best weather for blogging. I managed to get my boyfriend take these pictures while it was raining, he is such a sweetheart! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 comments

 1. Taru /HOME AT LAST May 8, 2015

  Kuvat on tosi kauniit, ehkä just sateen takia, ja fleda kuosissa. Väri sopii kyllä loistavasti sulle, mut yleensä kun ollaan omaa väriä lähellä, niin näin onkin. :) Mä kokeilin kanssa viimeks kampajaalla käydessäni olaplexiä, ja tykkäsin, paitsi mulla vaikutus jäi väriä korjaavan hinkaus-syväpesun vuoksi vähän vaisuksi, haha… :D No seuraavalla kerralla sitten pelkkä oleplex, niin ehkä saan kaiken hyödyn siitä irti! :)

  Reply
  • Alexa May 8, 2015

   Ihan totta, yleensä se oma väri toimii! Suosittelen kyllä kokeilemaan tota hoitoa, tuntu kyllä toimivan. Kuulemma alan mullistavin keksintö sitte hiusvärin, enkä ihmettele :) xx

   Reply
 2. milkainnamaaria May 8, 2015

  Oih, nyt tuli itsellekin halu värjätä vähän tummemmaksi… Aivan ihanilta näyttää :)

  Reply
  • Alexa May 8, 2015

   Eikä haha just hyvä! Ja sitä paitsi kesällä tulee aurinkoraitoja kuitenkin ;) xx

   Reply
 3. Nancy May 8, 2015

  Love it! You look great Alexa :)

  Reply
 4. Luly May 11, 2015

  It`s beautiful ! xoxo

  Reply